Tidigt var det ja :)

      DATUM: 2009-08-31 TID: 20:51:33
Jag sa ju att jag skulle gå och lägga mig tidigt - och det ska jag också. Datorn, bloggandet, läxorna och allt som gör att jag alltid kommer i säng efter 12 på kvällen/natten, får vänta :)

(det går inte att ladda upp nya bilder, men det är ju ändå "bara" ett gonatt-inlägg)
Är eran blogg också seg eller är det bara min? :S

Vi hörs imorgon igen :)
Pussar i massor ♥


Jag är trött på idealet! (kolla bilderna i detta inlägg så får ni se)

      DATUM: 2009-08-31 TID: 18:53:53

Vi mäter oss med perfektion som uppnåtts efter timmars sminkning och hårfixering och retuschering! STOP IT säger jag bara!


Jag vet att många tagit upp på senaste tiden hur retuscherade kändisarnas bilder är. Men jag måste nästan (vadå nästan, jag skriver ju ett nu!) också skriva ett. Jag är så trött på att alla ska behöva se perfekta ut! Att nå perfekt utseende är något som få utav oss kan uppnå. Men det verkar inte gå in i allas hjärnor. Även jag jämför mig själv med stjärnorna från Hollywood - men när jag tänker efter så känner jag mig bara pinsam. Fatta vilka produkter de har råd med?! De har stylister som sminkar de och döljer alla "fula" finnar, rödheter och allt vad det nu är, och de har hårstylister som gör att de är skitsnygga i håret om de ska gå utanför dörren, om de nu skulle vilja det. Att supersmala stjärnor som Jessica Alba ska retusheras ännu smalare gör att jag inte har något hopp kvar för detta samhälle! Inte konstigt att dagens kvinnor känner sig så missnöjda med sig själva! Nej fy säger jag.


I alla fall, här är bilderna (jag tycker fortfarande att de är vackra, för det visar bara att de också är mänskliga!);

Hur många av oss har inte sån här hy och skäms över den? Gör inte det! :)









Hospital

      DATUM: 2009-08-31 TID: 17:55:34
Läste precis att blondinbella ligger inne på sjukhus! Shit. Hoppas att hon mår bättre snart, så läskigt när det händer sådär plötsligt, för i dag klockan 12 var hon ju i radion och pratade politik :S.

Get well!

Hemma :)

      DATUM: 2009-08-31 TID: 17:05:17

Huvudvärk, halsont, supertrött och snorig. Har gått runt som en zombie i skolan idag! Försökte bli lite pigg genom att äta en stor paprika och ett stort äpple, men jag var ändå lika trött :(. Ska göra lite läxor nu sen blir det nog TV, glass och sen sängen (gå och lägga sig tidigt - ja!)

Kolla på detta coola klipp - närmare 13000 personer hyllar Michael Jackson genom att dansa Thriller-koreografin, så otroligt häftigt! :D.



Skola

      DATUM: 2009-08-31 TID: 08:42:21
Jag lyckas aldrig komma upp i tid! :(. Jag är så morgontrött (+ att jag faktiskt inte är världens friskaste at the moment). Har jättebråttom nu så jag ska hoppa in i duschen och göra en snabbsminkning och försöka hinna ut med gåbbarna (vovvarna)...bråttom, bråttom, bråttom! ;)

Vi hörs kanske under dagen! :)
Pussar

Bilder från min dag/kväll :)

      DATUM: 2009-08-30 TID: 22:44:51

Har inte alls mått bra, så jag gick över till Bea älsklingen (♥) och så slöade vi ihop! Vi har inte gjort något annat än att kolla på TV, det behövdes, för mina ögon svider och rinner hela tiden och min hals och mitt huvud värker och det känns som att jag har feber, tummen upp för det, eller hur? :( *nynnar på "always look on the bright side of life*. Kan det inte bara bryta ut på riktigt så jag kan bli helt frisk sen?

Jaja, bilder var det;

Även när hon inte har minsta smink på sig och är helt jättetrött och seg
är hon vacker, hur gör du? :) ♥


Antar att detta kan klassas som dagens kläder? Sköna kläder, just the way I like it! :)
Leggings, Gina Tricot. Tröja, New Yorker


Som sagt, TV och myspys :)


Bullätande blev det också, inte fy skam! :D


Probably the best pack of cards I've ever seen!


Nu ska sjuklingen (alltså jag) sova!
Hejdå bloggen, hej sängen ♥


Bröllopsbilder

      DATUM: 2009-08-30 TID: 14:51:13
Hej på er! :)

Vilket vackert bröllop! Kusin vitamin gifte sig, allt var så otroligt vackert och tårar fälldes under kvällen kan jag säga :). Jättevackert ♥. Här kommer lite bilder jag tog under dagen och kvällen;




Min syster hade gjort brudbuketten, så otroligt vacker! ♥

Svåger, syster Lina, syster Mia (som gjorde brudbuketten) och hennes pojkvän :)

Marcus och syster Mia ♥


Jag sjöng även på bröllopet :), det blev mycket uppskattat kan jag tala om, jätteroligt! :)
(tar för lång tid att ladda upp bilderna, så jag orkar inte mer just nu :))

Pussar ♥


Stupa i säng!

      DATUM: 2009-08-29 TID: 01:48:07

Genrepet kanske inte gick precis som vi önskat, men imorgon går det säkert jättebra! :)
Ska sova nu, hoppas jag får sova gott inatt så jag mår bättre imorgon, har jätteont i halsen fortfarande...det suger. Men jaja...

Hoppas ni haft en bra dag och kväll!


Generalrepetition

      DATUM: 2009-08-28 TID: 17:15:27
Ett fint ord det där.

Ska snart iväg till Vallentuna och repetera inför min kusins bröllop som är imorgon :). Jag, mamma, pappa, mina två systrar och moster ska uppträda. en låt tillsammans, och den andra kör jag solo (jättenervös!)


Bara utfyllnadsbild, har inget annat.

The Script

      DATUM: 2009-08-28 TID: 11:46:33
Har upptäckt ett nytt band. Så himla fin låt :)


Bill är inte alls dum han

      DATUM: 2009-08-27 TID: 16:28:21
Jag måste erkänna att jag tycker att Bill och Tom är ju snyggast i bandet, dock är jag inte en sån som bara ägnar tid åt att sitta och hylla de två, för Gustaf och Georg är också en stor del av bandet, så, nu vet ni det! :)

Men alltså, hittade denna bild på Bill. Jag får gåshud, så vacker är han!


090827

      DATUM: 2009-08-27 TID: 13:20:25
Blev hemma från skolan idag också, kändes som att det är det bästa för mig, så skolan får vänta helt enkelt :). Imorgon går jag nog, för jag kan inte vara hemma mer, det blir bara jobbigt i längden. Idag blir det bara till att ta det lugnt, kolla på någon film möjligtvis och försöka sova lite också!

Tror det får bli denna film;



Hoppas ni har och får en bra dag :)

Bild från Tokio Hotels nya video Automatic :D

      DATUM: 2009-08-26 TID: 23:25:24
Den lär bli asbra!
Och nej jag gillar inte bara Bill och Tom, men det fanns ingen bild på hela bandet -.-


Källa

Ken Ring - Ber En Bön

      DATUM: 2009-08-26 TID: 19:20:43

Jag gillar inte rap egentligen, men denna låt rörde mitt hjärta eftersom han har skrivit den till sin syster, som har bröstcancer. Denna låt går till alla er som kämpar tappert mot skitsjukdomen, cancer. Jag känner för er och era familjer, även om jag inte riktigt känner eller förstår (på riktigt) hur tungt det är.



Sjuk

      DATUM: 2009-08-26 TID: 09:55:33
Vaknade med ont i halsen i dag, kände att jag måste ta det lite lugnt, så jag sjukanmälde mig imorse klockan sju och vaknade av alarmet för ungefär 30 minuter sen, Ska åka om ca 35 minuter till sjukhuset för en uppföljning på alla undersökningar jag gjort, så får vi se om de har någon smaskig information till mig idag.

Vi hörs när jag kommer hem, nu frukost! :)
Pussar

Åtta veckor sedan :'(

      DATUM: 2009-08-25 TID: 22:54:07
Fastnade framför So You Think You Can Dance. Kom sedan på att det är nu åtta veckor sen (idag) sen MJ dog...usch.

Bästa någonsin.

G'night

      DATUM: 2009-08-25 TID: 22:35:50
Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, kliar i halsen och har ont lite överallt. Har avnjutit en god kopp te och ska gå ut med hundarna alldeles strax för att sedan lägga mig ner och sova! Åh så skönt :).

Sov så gott alla därute! :)

(förlåt för tråkigt inlägg utan bilder)

Nu är jag så förbannad!

      DATUM: 2009-08-25 TID: 21:05:41
De har ändrat mitt schema både HT och VT så jag har ännu mer håltimmar. Nej detta kommer inte gå, jag som är så skoltrött kommer ju skolka varenda gång på de lektionerna. Detta tolererar inte jag!

Freedom

      DATUM: 2009-08-25 TID: 20:27:47

Att ha körkort är verkligen en frihet! Även om jag själv inte har en egen bil så är det så skönt när föräldrarna ringer och säger "kan du komma och hämta mig, orkar inte gå" och jag kan svara "självklart", ta nyckleln och sedan sätta mig alldeles själv bakom ratten. Varför jag kom att tänka på detta är för att jag snart ska åka och hämta pappsen! Efter det blir det te och Twilight, fast filmen denna gång :).

Pussar

Jättedålig bild på dagens klädsel, men jaja :)

Ny klänning :)

      DATUM: 2009-08-25 TID: 19:42:06
Jättesnygg klänning från Gina Tricot, 249kr

(tack mamsen för att du köpte den åt mig!)

Twilight, kan inte slita mig!

      DATUM: 2009-08-25 TID: 15:16:11

Läste Twilight lite innan sommaren, eller precis i början av sommaren. Sen började jag plugga teori och sen hann jag inte fortsätta helt enkelt, det var inte första prioritet. Nu i söndags började jag läsa igen och nu går jag från bussen med boken framför mig (inte klokt för jag kan ju snubbla! Haha), jag sitter på bussen till och från skolan och läser och sitter till och med i skolan och läser. Ni som inte läst böckerna, läs! Själv läser jag den på engelska för jag tycker man får storyn 100% rätt då, eftersom det är orginalspråk, men många säger att även de svenska böckerna är skitbra! :)




Nu åker jag till Sickla! :)
Pussar och Kramar


 


Home Sweet Home!

      DATUM: 2009-08-25 TID: 15:03:51
Skolan idag var rätt tung, mår inte så jättebra. Jag hoppas jag mår bättre, eller i alla fall inte blir sämre tills lördag, för då ska jag sjunga på min kusins bröllop så...ska snart iväg till Sickla för att kolla på klänningen jag hängt undan på Gina Tricot, skitsnygg verkligen! :)

Hur har eran dag varit? :)


En liten bit av dagens val av kläder :P

Scorett

      DATUM: 2009-08-24 TID: 23:42:37
Vill ha;

Provade de idag på Scoret i Sickla. Jag blev kär på en gång!
799kr (för dyrt) på Scorett


Nu måste jag sova! :)
Pussar

Chauffören här ;)

      DATUM: 2009-08-24 TID: 23:37:12
Har precis skjutsat hem min syster och sitter nu här och pratar med lite trevliga personer på msn samtidigt som Navy CIS är på TV;n. Ska gå och sminka av mig och sen försöka att varva ner, känner att jag är för uppe i varv för att kunna sova riktigt än :). Imorgon behöver jag inte gå upp förrän 08:00 - superskönt!

Ska lägga upp lite fjantbilder här nu tänkte jag, bara för att jag känner att detta inte ska vara en alldeles för seriös blogg!




Mmm, sura S! :D

090824

      DATUM: 2009-08-24 TID: 18:05:18
Hej!

Har kommit hem nu, åkte hem direkt efter skolan för att sedan vända och åka till Mölnvik, till Expert, för att komma hem med en helt ny TV! Hur bra är inte det? Orkar knappast berätta hela storyn, men det har strulat väldigt mycket och mamma har blivit lite smått galen! Så nu har vi en Samsung, skitsnygg och sjukt bra bild, jihoo! Gissa vem som ska kolla film ikväll? ;). Syrran kommer hit alldeles snart, ska faktiskt åka och hämta upp henne nu :).

Vi hörs senare!

Alldeles nyss, haha



Puss!

Godnatt från lilla mig!

      DATUM: 2009-08-23 TID: 23:27:04

Det går icke att ladda upp bilder, men det får helt enkelt bli en annan dag! För nu ska jag sova! Börjar 10:45 imorgon men går upp 08:00 för att tvätta håret...suck! Hade jag hunnit göra det ikväll hade jag kunnat sova till 08:25. Jaja, skolarbetet är i alla fall klart nu, så skönt! Hoppas att jag mår bättre imorgon.

Sov gott bloggen!


Hemma igen

      DATUM: 2009-08-23 TID: 21:37:54

Jag åt - jag satte mig vid datorn - jag sitter och pluggar. Måste bli klar med mitt arbete nu ikväll/inatt så det är det som står som första prioritet just nu, sry...jag känner dessutom att jag inte mår så bra, ont i kroppen och i huvudet och fryser! Så en kopp te har jag i min hand just nu :), gott.

Ska fortsätta att skriva nu. Jag ska bli klar inom en timme, jag ska jag ska jag ska!


Hos My!

      DATUM: 2009-08-23 TID: 16:00:59
Vi ska precis sätta igång och avfärga My's hår för att sedan färga det! Just nu lyssnar vi på Automatisch med Tokio Hotel och sen kör vi på "gammal" musik, sånt som man får nostalgi av! Jihoo. Kommer hem om typ fyra timmar, få får ni bilderna från igår :) Pussar!

Arbetsintervju

      DATUM: 2009-08-23 TID: 13:16:07

Sry att jag inte bloggade igår! Firade mammas och pappas 22-åriga bröllopsdag och hade fullt upp med att städa och fixa och dona! :). Jag tog dock massor utav bilder som kommer upp här senare idag, kommer hem sent. Nu ska jag iväg på jobbintervju...känns igne vidare eftersom jag redan har ett jobb! ...men men, det blir nog bra! Jag får vara ärlig och säga som det är.

Vi hörs senare!
Pussar


Jag måste säga perfektion - finns inget annat ord;

      DATUM: 2009-08-22 TID: 00:45:15
Tom Kaulitz everyone! (här utan dreads)

Svar på fråga :)

      DATUM: 2009-08-21 TID: 23:56:06



Okej...jättekul att du frågar :).


Det är väldigt svårt att sätta fingret på vad som är så speciellt med dom, och det är väldigt svårt att få ner känslor i ord, men jag ska försöka.Vill inte skriva kort och gott "de är bäst" för det finns många band som tekniskt sett är så mycket bättre än TH. Men jag blir lycklig av Tokio Hotel's musik helt enkelt! Här kommer en bättre förklaring;


Något jag verkligen älskar är deras stil. Den är så oerhört cool, alla i bandet får vara precis den de vill vara! Jag menar, har du sett ett band på länge där alla ser så olika ut? (nu syftar jag inte på tvillingarna ;D). Det är något magiskt när de går upp på scenen. Även om jag inte sett de live så känner jag magin när jag kollar på DVD;erna, på videoklipp etc. De har en fantastisk utstrålning och gör inte sin musik bara för att de älskar musik, utan för att de verkligen älskar sina fans! Det står överallt om hur väl de tar hand om sina fans, tar sig i 98% av fallen tid för sina fans, skriver autografer, ställer upp på foton etc, vilket jag tycker är oerhört viktigt! Man får en respekt för dom även om man inte känner dom. Deras låtar går rakt in i hjärtat för man vet att de gör musik för att de älskar det, inte bara för pengarnas skull. Att en så känd grupp, som TH har blivit med åren, står med båda (eller kanske man ska säga åtta?) fötterna på jorden och inte blir diviga trots sin unga ålder är väldigt, väldigt häftigt. De trollbinder mig och många, många andra och deras karisma smittar av sig, deras kärlek för vad de gör och för sina fans gör en lycklig i hela kroppen och det märks att de ger allt när de står på scen framför sina fans.


Hoppas du blev nöjd med svaret Josefin?!  :)


Automatisch

      DATUM: 2009-08-21 TID: 16:25:56
Jag är helt såldTokio Hotels nya singel Automatisch! Den tyska versionen ♥...
...åh vad jag längtar till deras nya album släpps. Åh ♥


Can't believe I'm saying this...ÄNTLIGEN FREDAG!

      DATUM: 2009-08-21 TID: 16:18:45

Det har liksom gått tre dagar i skolan...

Ska äta något nu, kanske bara tar en kopp te och en mums-mums, för jag känner att huvudvärken inte släpper. Men ingen vila inte, för jag ska städa, bada hundarna och plugga! Ska jag skratta eller gråta? Jag tror jag väljer att gråta tills jag skrattar.

Pussar!


Haha jag ser lidande ut ju!

Skola

      DATUM: 2009-08-21 TID: 11:31:44
Sitter i skolan nu, har håltimme. Känner bara för att gå hem för jag har jätteont i huvudet och känner mig jätteseg, nästan så jag håller på att bli sjuk...men jag ska stanna. Slutar 14:45 idag, så det är ju inte en alltför lång dag. Sista lektion = Engelska C...kära någon, varför valde jag det? Haha, nu får jag lida för mitt beslut...

Nu blir det faktiskt lite lunch, börjar med projektarbetes-lektionen om ungefär en timme :), ska bli kul! Hörs igen när jag kommer hem. Har inga bilder här men ni får lite musik istället; 
 
En låt som gör mig superdeppig men på ett sätt ändå otroligt glad...

Jackson 5 - I Want You Back.

Fastnade.

      DATUM: 2009-08-20 TID: 23:38:34
Framför denna låt - helt underbar!

Tokio Hotel ♥


 
NU ska jag sova! :P

Inte klokt (in a good way)

      DATUM: 2009-08-20 TID: 23:03:02

Kära någon vilken dag. Wohoo säger jag bara! Intervjun i dag gick verkligen jättebra och jag fick jobb! Åh så roligt, känns fruktansvärt bra. De ringer förmodligen mig redan imorgon angående jobb eftersom att området jag bor är i behov av nanny's tydligen! Är så glad :). Nu är jag så känslomässigt trött att jag helt enkelt måste sova...så förlåt för dålig uppdatering idag, blir bättre imorgon! :)

Pussar


My day

      DATUM: 2009-08-20 TID: 13:03:35

Kom precis hem från skolan :). Har varit en väldigt kort dag, bara haft ARL (Arbetsmiljö och säkerhet) och Religionskunskap A. Det blev dock bara en halv ARL-lektion då brandlarmet (ingen övning, något i köket hade bränts) gick efter lite mindre än halva lektionen. Jag ska skriva ut lite CV, packa ner lite betyg etc för jag ska iväg på arbetsintervju alldeles snart! Ska försöka hinna få något i magen också :).

Vi hörs senare!

Sitter inte vid min dator så här kommer en gammal bild
(eller ja, i alla fall 1 år gammal tror jag)

Kan man vara vän med en krokodil?

      DATUM: 2009-08-19 TID: 23:31:37
Ja, tydligen så kan man det, vilket jag inte fattade.
Hittade ett klipp på Aftonbladet om en kille som är bästa vän med Pocho, en krokodil som är längre än två meter! Jag trodde inte på det först, men det är sant. Vill du se med egna ögon? Klicka HÄR!

Hittade även ett klipp med samma kille på YouTube;

Taggad, eller?

      DATUM: 2009-08-19 TID: 22:50:46

Precis såhär (se bild nedan) taggad är jag på skolan imorgon!

Ser ut som jag ska kräkas eller nåt, haha!


Men men, jag försöker le och vara glad! (lyckas dock kanske inte på just denna bild)


Nu blir det sminkborttagning och tandborstning, kolla klart på "So You Think Yo Can Dance" och sen direkt i sängen! Är så sablarns trött. Men har lite sovmorgon, börjar 09:25 imorgon så ställer klockan på 08:00, härligt! :).

Natti, natti!


Jag gråter alltid (!)...

      DATUM: 2009-08-19 TID: 20:45:02
...när jag kollar på Extreme Home Makeover. Helt stört! Haha!

Bildbevis och allt. Tönt jag är, haha!




Change of plans!

      DATUM: 2009-08-19 TID: 19:24:00
Så det kan gå...

Skulle lägga mig i solen och vila/sova ett tag men åkte tillbaka till skolan istället för att se några kompisar uppträda för nya ettorna (de är små och gulliga!!). Efter det åkte jag och handlade åt mor min! Och nu sitter jag här och ska börja plugga på mitt Svenska B arbete som ska in på måndag, har sjukt stressigt nu med detta, för jag har fullt upp denna vecka med jobbintervjuer, testjobb och bröllopsdagar hit och dit, haha. Jaja :), dags för plugg!

En bra låt att plugga till;

090819

      DATUM: 2009-08-19 TID: 15:03:21
Är hemma igen efter första skoldagen. Kändes jättekul att träffa alla igen, men nu är jag så trött! :)
Ska plocka undan lite för att sen lägga mig på terassen och sova i solen!

Trött och sliten...efter mer än två månaders sommarlov. Hur sjukt låter inte det?

Skolstart imorgon...

      DATUM: 2009-08-18 TID: 23:57:36
Jag känner mig kluven. Jag saknar flera i skolan och så, men jag vill inte tillbaka till skolan! Jag får ångest. Imorgon ska jag i alla fall ta bilen till skolan, grymt :D (för er som inte vet, tog körkort för ca en månad sen!). Nu ska jag sluta pladdra och istället lägga mig och sova, ställer klockan på 07:30 (kära någon...)

Ska slökolla klart på "Möt Joe Black" som går på Tv3, den är väldigt bra för er som inte sett den. (ett litet + är att Brad Pitt är otroligt vacker i den filmen. Tycker annars inte han är speciellt snygg, men i denna film...jikes he's hot ;P)





Godnatt :)

Fixar och donar! :)

      DATUM: 2009-08-18 TID: 21:08:07

Hej igen!

Jag är verkligen dålig på detta med design! Men det går framåt. Så småning om kanske det kommer en helt ny bloggdesign, men det får vi vänta och se om jag får hjälp med! :). Har ni tips på förbättringar, let me know!

Nu - duschen nästa!


At the moment!

:) (bloggen är under konstruktion då den är ny!)

      DATUM: 2009-08-18 TID: 02:29:33
Först ska jag beskriva vad denna blogg handlar om:
- Foto
- Film (massor med filmrecensioner kommer att dyka upp!)
- Musik (även filmklipp där jag själv sjunger (om så önskas)
- Kläder
- Livet


Kände att det var dags att förnya mig lite grann! Och helt plötsligt hade jag skaffat ny blogg och ny design, så det kan gå!
I den här bloggen kommer jag nog vara lite er personlig och bjuda lite mer på mig själv, vara mig själv, precis som den galna Emma jag är!

Jag ser fram emot att blogga lite friare och att ni ska stanna här hos mig :)
Kramar!