Dalarna

      DATUM: 2009-10-28 TID: 22:06:50
Imorgon åker jag till Dalarna, vilket betyder inget bloggande tills på söndag...ska bli skönt att få komma ifrån alla intryck och alla människor (inte vänner och familj men bara alla andra, allt folk...okej jag suger på att förklara vad jag menar).

Men vi hörs! När jag kommer hem är det 40 dagar kvar till älskling kommer hem...♥
Ha det så jättebra sötnosar!

Så vacker...

Minnen

      DATUM: 2009-10-28 TID: 21:47:08
En låt jag lyssnar hela tiden på för några år sedan, haha :D;


Jacob Black

      DATUM: 2009-10-28 TID: 21:11:33

Jag längtar mer och mer...åh va jobbigt! Haha :P

Kolla slutet; "DON'T....get me upset" ...Hottie ;)


och här är lite "nya" bilder ifrån filmen;


UP - EN FILM ALLA BORDE SE!

      DATUM: 2009-10-28 TID: 17:28:10
Hej på er! :)

Jag kom precis hem och nu sitter jag här. Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig, haha. Var på bio idag med mina fina systerdöttrar och såg filmen UPP/UP. Det var en utav de mest fantastiska filmer jag någonsin har sett!

Jag skrattade (den var verkligen galet rolig!) och grät. Denna genuint vackra, genomtänkta, otroligt karaktärstarka film var verkligen underbar. Den har allt en film ska innehålla och jag blir glad när jag tänker på den! Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, så betyget får säga det jag tänker istället - BETYG; ღ/5, full pott!



SE DEN!


Saknad...

      DATUM: 2009-10-27 TID: 19:14:31

Bea, det var inte detta jag tyckte att du skulle läsa (eller ja, detta får du också gärna läsa), utan inlägget som heter "Haha!", du kommer dreggla, haha ;).

Och till er andra, detta är ett inlägg som jag skriver av mig i, så ni vet...



Jag får stunder där jag bara känner "baby, kom tillbaka!". Jag pratar såklart om min bästa vän och soulmate Bea a.k.a Tuss. Ibland så när jag tänker på att hon faktiskt är i ett annat land, och inte kommer hem förns i DECEMBER (!!!!!) så får jag ont i magen och vill bara grina. Nästan som att jag har hemlängtan, om ni förstår vad jag menar...

Det är så mycket jag saknar. Det är mycket jag gillar att göra med henne...;

- Våra kvällspromenader där vi kan snacka om allt, vilket vi också gör. Allt mellan himmel och jord.
- Våra film dagar/kvällar/nätter
- När vi tittat på en skräckfilm och jag står på baksidan tills jag ser att hon kommit hem, eftersom det är läskigt  att gå de där 20 metrarna.
- De stunder vi sitter bredvid varandra och inte behöver säga ett skit för vår vänskap är så stark att ord inte behövs.
- När vi avslutar varandras meningar.
- När vi har olika åsikter men låter det vara så eftersom vi har respekt för varandra.
- När vi ringer varandra exakt samtidigt och börjar skratta och sen säger "men shit va läskigt" i munnen på varandra.

Ja, you name it. Till och med att vinka till henne när hon åker förbi i bilen saknar jag. Bea är en person som jag inte skulle klara att vara utan. Och nu tänker ni "äh, med tiden skulle det ordna sig!", men nej...det skulle inte det. Hon är min allra bästa vän och jag skulle bli som Bella blir när Edward lämnar henne.

Jag saknar dig. Jag älskar dig. Can't wait til' you come home and I can hug you so hard that you can't breathe. Forever and Always ♥



I'm a circle incomplete
I'm a heart that barely beats
All the memories stay forever like tattoos
I'm a star without a sky
I'm hello with no goodbye
I'm the the dreams we had that never will come true
That's me with no you





I love you!

Upprepar hela tiden 45 dagar kvar, 45 dagar kvar, 45 dagar kvar. DET ÄR 45 DAGAR KVAR!


Haha!

      DATUM: 2009-10-27 TID: 13:45:49
God morgon förresten!

Har varit vaken ett bra tag, legat och vridit mig i sängen för att vi har en snubbe här som slipar vårt golv som fick vattenskada...suck. Verkligen något man vill ha på lovet, håller ni inte med? ;)

Hittade detta klipp på YouTube igår (eller ja, inatt rättare sagt...hehe) och jag varnar för lite nya scener som avslöjas...eller mer jättekorta snuttar som är ljudlösa - om jag kommer ihåg rätt. Där Taylor sjunger (mimar) ur låten Apologize är en video som han gjorde som projekt i nian tror jag, det är det jag hört i alla fall. Skitsött är det i alla fall! Haha :D



Nu ska jag försöka komma in i köket och hämta lite frukost, tror inte det kommer att gå dock...
PUSS PÅ ER!

Scared

      DATUM: 2009-10-26 TID: 23:26:29

Jag är otroligt, otroligt mörkrädd och jag vågar inte gå ut med mina egna hundar. Vissa kvällar är värre än andra, medan det finns vissa kvällar som jag kan gå ut, utan problem. Det är inte roligt att känna så, och jag vet inte varför jag är rädd för att gå ut...jaja. Jag måste pallra mig ut för hundarnas skull i alla fall! Men ett löv som blåser kan skrämma skiten ur mig ibland...

Jaja, ni ska inte behöva höra mig prata om såna tråkiga saker :P. Tänkte sätta mig och titta på lite serier på Internet nu ett tag, sen ska jag läsa ur Eclipse som jag köpte idag (så glad att jag köpte den! 99kr på Akademobokhandeln, helnöjd med det priset!) och sen sova ♥.

Förresten;

Jag bokade biljetter till New Moon idag
. Ska på dubbelvisning! Först visas Twilight (21:30) och sen är det paus och efter det, ungefär vid midnatt, visas New Moon. Ska gå med Cookie! Det kommer bli jättemysigt. Längtar verkligen, åh kan det inte bara bli November typ...NU! ♥



Längtar även till Juni 2019 då Eclipse har premiär! :D


Nu blir det Desperata hemmafruar! :)
Jag hoppas att ni får sova gott inatt ♥
Puss på er!


Jag är så glad just nu!

      DATUM: 2009-10-26 TID: 09:27:58
LYCKA!



Åh, mina älsklingspöjks, here I come! :D


Och det kan ju inte bli bättre att dela sin första konsert med favoritbandet med sin absolut, bästa, vän! Älskling, tack för att du vill dela detta med mig. Att ha dig vid min sida, kommer göra denna upplevelse ännu bättre. Det kommer bli ett oförglömligt minne!

JAG ÄLSKAR DIG min finaste älskling!



Nu är jag för lycklig för att gå och lägga mig igen! Tror jag ska göra lite frukost och sätta mig ner och mysa framför någon riktigt bra film...kanske Twilight? ;)

Vi hörs senare! :), pussar!

Fatta alltså, jag ska på TOKIO HOTEL KONSERT! AAAAH!

Hello! :)

      DATUM: 2009-10-26 TID: 00:05:43

Har precis läst ut NEW MOON och jag säger bara det...den bästa boken jag läst! Jag läste ut den på sex dagar, kunde inte lägga ifrån mig den, och den är på mer än 500 sidor. Alla ni som tycker att Twilight är fjanteri och bara ren påhittad allmän skit, LÄS BÖCKERNA...och se filmen!

Jag längtar ihjäl mig till den 19e, då jag ska på midnattsvnisning. Åh, jag tror New Moon (filmen) kommer bli mycket bättre än den första och Twilight var ju så otroligt bra. Det är lite läskigt ändå, för man blir nästan lite besatt av både filmen och böckerna...lite som en drog, haha. Aja, underbar är i alla fall denna Twilight-SAGA. Älskar den!

Nästa år har även Eclipse biopremiär, i Juni tror jag bestämt. Såhär är handlingen då;

"En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död. Men vad är vad?"

Det gör nästan lite "ont" i mig när jag läser att hon måste välja mellan Jake och Edward. Under boken New Moon så kan jag lova er att man verkligen börjar älska Jacob. Men man kastas hela tiden mellan dom; Vem tycker man egentligen om mest? Vem vill man att Bella ska välja att vara med? etc. Att en påhittad historia kan göra att man faktiskt sitter och tänker över såna saker gör ju att man förstår vilken kreativitet och tanke det ligger bakom denna spektakulära storyn. Tack och lov att min bästa vän Bea krävde att jag skulle se Twilight-filmen! Thanks honey ;)

Nog snackat om det, nu blir det nog film :). Imorgon ska jag upp klockan åtta för att beställa Tokio Hotel-biljetter...har en dålig feeling...på något sätt känns det som att jag inte komer att få ståbiljetter. Men jag hoppas!!

Sov gott :)



Vilket team väljer ni? Jacob VS Edward. Jag kan inte bestämma mig...om jag skulle välja efter den snyggaste blir det däremot Jacob, utan tvekan...tror jag i alla fall...hahaha xD)


eller


...

      DATUM: 2009-10-24 TID: 00:02:45
Mitt humör gick från att vara ganska bra till ganska deppigt. Behöver inte gå in mer på det, men kan säga att jag tänker extra mycket på vänner som verkligen behöver det nu, då någon väldigt nära somnat in...

ska inte skriva mer om det nu. Ska upp tidigt imorgon och gå på Titanic-föreställningen.
Bilder och så ska jag försöka ta imorgon, ska nämligen på ishockey-match direkt efter muséet.

Ni får ursäkta att jag är så kortfattad. Men klart man blir deppig när ens vänner är i sorg...
tänker på er!

Sov gott! <3

Idol - vilken/vilka var bäst vs sämst ikväll?

      DATUM: 2009-10-23 TID: 21:45:20
Har precis kollat på Idol, nu ska jag sätta mig och kolla på någon serie (kanske Desperata Hemmafruar) på nätet i väntan på att det ska börja igen :).

Dessa tyckte jag gjorde bäst ifrån sig ikväll;

Nicklas (han är en av mina absolut favoriter! Om inte absoluta favoriten. Underbar är han. Diggar hans röst, stil och flummiga men samtidigt coola personlighet!)


Tove (hon är så himla cool! Hennes röst är fantastisk!!!)


Rabih (älskar snubben, han verkar vara så otroligt ödmjuk och genomgo. Älskar hans röst, unik och hans weilande, eller hur det stavas, är så äckligt bra - så länge det inte blir weilsoppa...)


Vad tyckte ni om Idol? Vem var bäst/sämst? :)

Sämst tycker jag nog Reza
var, tyvärr. Gillar henne annars, så jag hoppas inte hon åker ut!

Hey fellas!

      DATUM: 2009-10-23 TID: 16:49:37
Sitter med plugg nu, religion as usual, så ska snart sätta igång här och plugga, jag ligger långt efter känns det som, men jag kämpar på som bara den! Jag ger inte upp!! Vad har kvällen att erbjuda er? :). Själv ska jag kolla på Idol ikväll, men nu blir det några timmars plugg som sagt. Hade en ganska ovärd (det är nog ett utav det mest sämsta/fulaste "orden" som tonåringar kommit på, haha) skoldag men nu är det äntligen lov!! Detta lov kommer inte en dag för tidigt!

Nej Emma, skärp dig. Nu måste du plugga!
Förresten tror jag att jag för första gången har en kändiscrush. Trodde inte att det var möjligt för mig, har haft lite distans till sånt, för jag har tänkt att "nej det går inte", men jag tar tillbaka det! Haha. Snackar såklart om Taylor Lautner (stavning?) från Twilight, team Jacob you know ;).

Oj, nu måste jag kuta. Change of plans. Vi ska tydligen gå ut och äta...vi hörs sen! PUSSAR

SO HOT! ;)


Ny kärlek

      DATUM: 2009-10-22 TID: 22:49:24
Lyssna på denna grabb...jag...vet ärligt inte vad jag ska säga. Jag är mållös, och det är inte ofta jag är det, haha. Han är helt fantastisk! ;



Nu ska jag sluta plugga och gå och lägga mig :), pussar!

New Moon

      DATUM: 2009-10-22 TID: 18:10:23

God eftermiddag/början på kväll! :)

Jag kom hem från skolan för en liten stund sen och ska nu sätta mig och plugga. Vilket är otroligt svårt eftersom jag på bussen till och från skolan läst New Moon - JAG KAN INTE SLUTA! Haha! Jag har totalt läst 106 sidor bara idag...och jag kommer ju helt klart hinna läsa ut den innan filmen kommer, kanske till och med börja på Eclipse, who knows? 

I alla fall. Min dag har spenderats på ARL-lektionen där jag fick veta att jag har lämnat in allt som måste lämnas in (puh, andas ut!) och efter det hade jag Religion A där vår lärare rabblade upp vad som inte kommer att komma på provet - hur schysst är inte det?! Jag blev chockad, men jätteglad naturligtvis, så skönt att slippa läsa de sidorna i onödan, eftersom det är ca 100 sidor vi har prov på...jikes! Men jag har redan börjat plugga och jag har inget att göra under lovet så jag har all tid i världen att plugga religion på (haha, en konstig tonårings liv).
Jag åkte hem vid 10 över tolv och läste New Moon (tiden bara rann iväg därför jag inte bloggade) och sen åkte jag hemifrån igen vid 15 och hade en lektion till. Ska försöka att gå på alla de lektionerna i fortsättningen...men det är lite jobbigt med 4½ timmes hål...

Anyways :)

Jag sitter nu med en stor - try gigantic - tekopp från Indiska som är helt full med ...tror inte att jag behöver någon middag idag, kommer dricka mig mätt, haha.

Hur har er dag varit?

Här är dagens kläder;



Fråga mig inte vad jag gör för fjortismin, jag vet inte själv!

Bilder från dagen kommer, men nu måste jag plugga! :)


Pluggdag

      DATUM: 2009-10-21 TID: 22:46:09
Jag har suttit och pluggat jättelänge (då menar jag verkligen flera timmar i sträck) inför religionsprovet vi har veckan efter (!) lovet, känner mig jätteduktig. Har "bara" 50 frågor kvar. Det är ett fetingstort prov på tre religioner; judendomen, kristendomen och Islam...så det är inte så jättelite att lära sig heller. Så jag tänkte att om jag börjar i tid så måste det ju sjunka in lättare. Visst? :)

Jag ska lägga mig nu, har redan borstat tänderna och tvättat bort sminket. Ska bli så oerhört skönt att lägga mitt huvud på kudden, lyssna på Tokio Hotel och bara sjunka in i sömn (och förhoppningsvis massa underbara drömmar). Jag hoppas att jag får sova gott i natt, natten som var sov jag nämligen helkasst! Hoppas även att ni får sova jättegott och drömma massa fina drömmar (haha märks det att jag är på bra, snarare toppen humör eller?).

Vi hörs imorgon! Då har jag förmodligen kommit ur lyckodvalan och kan blogga lite mer aktivt, haha ;).
Pussar ♥


Åh vad jag längtar!!! ♥



Jag är så lycklig att jag kan spricka!

      DATUM: 2009-10-21 TID: 17:28:59

TOKIO HOTEL KOMMER TILL SVERIGE OCH HAR KONSERT 4 MARS I GLOBEN OCH 5 MARS I GBG (SCANDINAVIUM). Jag hoppade av glädje när jag fick se på Ticnet att ryktena faktiskt var sanna. Åh! ÄNTLIGEN! Kan inte beskriva glädjen jag känner, ingenting kan förstöra min dag nu! Ni Tokio Hotel fans fattar vad jag menar ;) (och såklart ni andra som också har ett band eller artist som ni bara älskar!)

Åh, vad jag längtar! Älsklingar ♥


Bråttom, bråttom!

      DATUM: 2009-10-20 TID: 10:51:01
Jag försov mig idag, och när man har hundar är det inte bara att slänga på sig kläderna och tänka på sig själv så här sitter jag nu och skriver detta med STRESS skrivet i pannan (okej inte på riktigt, men ni fattar ;P). Ska bara till skolan för att repa :), MICHAEL JACKSON vettni :D, skitkul är det. Idag kör vi Human Nature och Jam och kanske Black And White. Aja, nu ska jag egentligen gå hemifrån, ooops!

Vi hörs när jag kommer hem!
Pussar

Nu är det slut med att ignorera bloggen!

      DATUM: 2009-10-19 TID: 18:16:49

Det är nsätan skrattretande att jag är sjuk, igen (ja det är jättesant!) men jag kan inte sluta blogga för det...det funkar ju inte så :). Hur är allt med er vill jag veta? Hoppas att ni mår prima!

Jag har ganska mycket plugg, så jag ska snart sätta igång med det, men innan jag gör det ska jag säga att lite bilder från senaste dagarna kommer ikväll om det funkar att ladda upp! :)

Pussar!


Så mycket att göra!

      DATUM: 2009-10-15 TID: 20:02:56
Jag hinner inte, jag hinner ingenting. Bara massor utav plugg och annat...jag ska nu sätta mig och plugga, igen. Hoppas att ni har det bra i alla fall och mindrre stressigt än jag! <3

Allt detta pluggande!

      DATUM: 2009-10-14 TID: 22:31:20
Jag har pluggat sen jag kom hem, så därav inget bloggande. Har slutat plugga för dagen, gick inge vidare, haha. Har tvättat bort sminket (det är det absolut skönaste med kvällen! haha) och nu tänkte jag fortsätta kolla på en ny serie som jag bara älskar - SOUTHLAND. Handlar om poliser! Jättebra är den och jag är en riktig sucker för män i uniform så ;).



Sov gott underbara ni!


God morgon!

      DATUM: 2009-10-14 TID: 09:07:10
Hej på er! Allt bra? =)


Jag har jätteont i halsen, den känns helt tjock och svullen. Vet inte om det är någon förkylning på gång kanske...Har sånglektion som nästa stopp på schemat, men vet ärligt talat inte om jag borde sjunga, för det gör ont när jag pratar och det smakar blod när jag överanstränger mig, varje gång jag hostar exempelvis...hmm. Jaja, sångläraren får vara med och bestämma det där åt mig helt enkelt.

Ska sätta mig en stund och läsa nu
, börjar först om en kvart! Ska sätta mig med musik (läs; Tokio Hotel) i öronen och läsa ut min bok. På en kvart...40 sidor...okej kanske inte läsa ut då ;).
Vi hörs när jag kommer hem, slutar sent idag!

Pussar!

Minnen och låtar...

      DATUM: 2009-10-13 TID: 23:51:56

Låten How Did I Fall In Love With You med Backstreet Boys är en otroligt vacker låt som jag älskade (den gick på repeat 24/7 när jag var mindre. Från albumet Black&Blue om någon är intresserad) och som fick en helt annan betydelse för mig vid en tidpunkt i livet då jag mådde jättedåligt. Titeln på låten säger väl allt, så att det handlar om L to the O to the V to the E, är det ju ingen tvekan om. Jag behöver inte säga mer än så. Men någon jag verkligen älskade, förlorade jag och ja...denna låt är än idag väldigt jobbig att lyssna på...kommer förmodligen alltid att vara det också. Har ni också någon låt som ni lyssnat på under en period som ni mått skit, och som gör att det knyter ihop sig i magen på er när ni lyssnar på den?

Well, här är låten;



Att en låt kan betyda så otroligt mycket under en tid som är svår, och även efter, är ganska häftigt tycker jag. Men ändå ganska konstigt. En låt kan få en att släppa på alla spärrar. Eller en låt kan få en att bara skratta och minnas någon man saknar eller någon man älskar. En låt som gör att man kanske inte kan kontrollera att tårarna helt plötsligt strömmar nerför kinderna...Musik över huvud taget kan påverka en så otroligt mycket.

Så. Nu har jag fått skriva av mig lite också, haha. Puss på er och godnatt! =)


UNICEF

      DATUM: 2009-10-13 TID: 23:05:42

Det är för de fina barnen som får utstå så otroligt mycket jobbiga saker. Det är så lite pengar...det är två fikatilfällen. Skippa två fikatilfällen och skänk 50kr...50kr! Det är ingenting för oss, men gör så mycket!


Lyssnar på musik och läser bok

      DATUM: 2009-10-13 TID: 20:29:01
Hej på er! Hur är det med er?

Har övat gitarr och sångläxa så nu tänkte jag fortsätta att läsa ur Doktor Glas, en bok från 1905...haha. Den är faktiskt helt okej, men läser hellre New Moon om ni fattar vad jag menar ;). Men skolarbete är skolarbete! Allt blir dessutom mycket lättare (och det går även snabbare att läsa, i alla fall för mig) om man lyssnar på musik samtidigt! Fast att lyssna på nostalgi-musik som man kan varenda liten textrad av, är inte att rekommendera, men jag kan ju inte låta bli! Just nu sitter jag och lyssnar på Anywhere For You med Backstreet Boys, underbart!

Åter till pluggandet/bokläsningen!

Man är alltid så snygg i hörlurar...inte ;)


PUSS!

Saknad

      DATUM: 2009-10-13 TID: 15:24:00
Min älskade bästa vän har bara varit borta i en månad och en dag. Det är 60 hela dagar kvar tills hon kommer hem igen...Någon som kan ge tips på hur man ska göra för att inte bryta ihop? Jag saknar henne som tusan! Hör du det älskling?

Har i alla fall varit och repat Michael Jackson-låtar i skolan idag! Kändes riktigt bra, nu ska jag bara få ihop en kör som kan sjunga med i "Man In The Mirror", kommer bli hur coolt som helst! :D. Nu tänkte jag försöka orka med lite plugg, ska läsa ut en bok som jag bara har 70 sidor kvar i. Sen är det dags att börja skriva den argumenterande texten om dialekter. Har ingen aning om vad jag ska ha som tes, men det får bli ett senare problem :).

Bäst att passa på att visa sin galna sida nu sålänge Ipren;en håller i sig!


Handritat på msn

      DATUM: 2009-10-12 TID: 23:41:56



Man blir ju inget annat än glad, haha! Tack Erik :)

Har precis duschat och tvättat håret, blev helt slut av det! Nästa station är att gå ut med hundarna, de måste ju ändå ut liksom, även om man är sjuk. Så är det. Efter promenaden blir det sömn!

Vi hörs imorgon. Sov så gott och dröm sött! Det ska jag göra :)


Underbara vänner ♥

      DATUM: 2009-10-12 TID: 19:13:11
Fick ett sms idag;

"...Jag, ida och linnea sitter och pratar om dig. VI SAKNAR DIG I SKOLAN!!! BLI FRISK NU :)". (det var från Susie Lee) ♥.

Sånt får mig att bli glad. Att jag har så fina vänner. Jag kanske inte har så många, men jag har de få som är mitt allt, som jag inte klarar mig utan! Och ni vet vilka ni är! ♥

Susie Lee ringde även mig nu på eftermiddagen och frågade hur jag mådde. Sussi, du är fin, you know that?! Jag saknar dig min älskade, tokiga, helt underbara och galna (!) norrlänning. Jag älskar dig

Ta vara på era vänner!


G.I. JOE - The Rise Of The Cobra

      DATUM: 2009-10-12 TID: 17:43:22
Hej på er! Är hemma från skolan idag så jag har bara sovit och kollat på film. G.I. JOE - The Rise Of The Cobra var en väldigt bra film faktiskt! Jag tror mycket utav det beror på att Channing Tatum typ gör hela filmen bara genom att visa sig i rutan, haha ;). Nej men den var jättebra och jag rekommenderar den till alla, jag tycker den var väldigt bra gjord med häftiga effekter!


Betyg;
ღღღ,5/5

Hur är er dag? :)

Jag lever...

      DATUM: 2009-10-11 TID: 18:38:42
men är forfarande sjuk :(. Jätteledsen för dåligt bloggande, hoppas ni förstår...

puss!

Magsjuk

      DATUM: 2009-10-10 TID: 23:36:49
Bilder från festen kommer...Men: jag mår jättedåligt verkligen, är magsjuk och ni vet ju alla vad det innebär. Orkar ingenting :(. Blev dålig igår på festen (alltså inte pga intag av alkohol för det var klockan åtta/halv nio). Hade sen skitkul på festen men när jag kom hem och drack vatten fick jag inte behålla det. Och när jag vaknade imorse halv nio bröt helvetet löst ><, ni fattar vad jag menar...fick inte behålla något vatten jag drack.

Mår bättre nu än vad jag gjorde då, men mår fortfarande dåligt som sagt, så jag tänkte att jag bara skulle blogga ett litet inlägg så ni vet att jag inte har glömt er.

Puss!

Läsvärt inlägg!! - Documentary worth watching!

      DATUM: 2009-10-08 TID: 22:08:40
Åh, det har kliat i fingrarna på mig idag. Jag var verkligen på skrivhumör idag och så krånglade bloggen, kunde inte ens logga in, typiskt. Men nu är jag här! Haha :).



Sitter och kollar på en svensk dokumentär-serie som jag börjat följa. Den heter inlåst och handlar om några ungdomar som hamnat fel i livet och följer den kriminella stigen. De misshandlar, slåss, vandaliserar etc. Nu har de fått komma in på en anstalt där de ska vara i 12 dagar! Jag älskar programmet, tycker det är en viktig dokumentär som tar upp ett otroligt viktigt ämne och som borde uppmärksammas mer. Det är bra att sånna ämnen tas upp och förhoppningsvis ändras i alla fall någon utav de här ungdomarnas liv. Jag fängslades redan första avsnittet...

Hur kan man hamna så fel i livet? Vad är det som gör att man helt enkelt väljer ett kriminellt liv, är det något man "tvingas" till genom att man känner att det inte finns någon annan möjlig väg ut? Är det föräldrarna som inte satt några gränser, eller kanske inte ens funnits där? Är det osäkerhet? Ett skrik på hjälp? Eller är det helt enkelt så att vissa utvecklar en ilska under sitt liv som bara måste ut?

Själv tycker jag synd om dessa ungdomar, samtidigt som jag tycker att de är helt dumma i kolan. Att stöta bort sin familj och sina vänner för att istället slåss, vandalisera och misshandla andra människor! Att inte tänka på hur andra människor mår utav deras negativa handlingar. Men ändå så lider den största delen av mig så mycket med dessa pojkar, dessa unga människor som redan på ett sätt förstört antingen sitt eget, eller någon annans liv. Och såklart, med deras familjer! Jag blir ledsen när jag tänker på att det finns människor som har det lite som en "hobby" att ta sin knytnäve, i ren frustration, hat och ilska, och slå någon rakt på käften. Att ta sin fot och med hela sin kraft sparka på en liggande person. Att ta sitt sinne och på så sätt bestämma sig för att gå till attack.

Därför är det så intressant och bra att kolla på ett sånt program. Jag hoppas någon som är kriminell eller har kanske någon gång misshandlat någon eller gjort något annat brottsligt, ser detta. Jag hoppas även på dessa killar, det bor fina killar längst där inne, jag vet det!



Vad tycker ni? Vad känner ni? Och vad tror ni det beror på att vissa hamnar i denna situation?

Nu ska jag nog göra mig iordning för sängen, skola imorgon. I två timmar, haha. Helt sinnesjukt egentligen, men skönt också såklart! :).

Puss och Kram på er!
Ni är så fina, glöm inte bort det!

 


This Is Us

      DATUM: 2009-10-08 TID: 15:58:42

Hej fina ni! Hur är det med er? Haft en bra dag?

Fick hem BSB's nya album igår. Jag måste säga att det är väldigt bra! Trodde inte att de skulle lyckas igen, jag menar de har ju några grymma album "bakom" sig. Jag längtar till deras konsert som äger rum den 4e December! Har varit på varenda en de haft i Stockholm hittills, och det tänkte jag inte ändra på ;). Tycker de är helt fantastiska och deras konserter är så otroligt bra, varenda gång har jag blivit berörd och gått därifrån själaglad!

Hör bara på denna låt, som har samma titel som albumet, This Is Us. Den är jättevacker tycker jag;




Sova är bland det bästa jag vet!

      DATUM: 2009-10-07 TID: 23:45:44
Haha, är det någon som håller med mig om att sömn är bland det bästa man kan få? Men det har ju en baksida...att vakna igen på morgonen av klockan som ringer fördärvat klockan sex på morgonen ;).

Imorgon börjar jag helt okej tid - 09:25, så jag måste gå upp ca 07:30...oh no. Haha, jag är en riktig sömntuta som sagt. Älskar att sova! Och jag har ingen jobbig mamma som säger "DU MÅSTE GÅ UPP NU!" och sliter av mig täcket så jag har svårt att komma upp på morgonen. Hon säger istället "när ska du upp då?" Haha, hon är skön min mor! :). Dock så kommer jag nästan alltid i tid! (okej då, 5,10 minuter hit eller dit...fy på mig!)

Har varit effektiv idag, har nästan pluggat hela tiden till nu! Yeah, jag känner mig stolt. Nu har jag i alla fall kommit ikapp lite grann pga all sjukfrånvaro.

Jag bara babblar på om massa ointressanta saker nu, är så trött, ber om ursäkt ;).
Vi hörs imorgon, då är jag förhoppningsvis pigg och kan blogga lite mer seriöst! Promise.

Sov gott fina ni!

Snygga skor!

      DATUM: 2009-10-07 TID: 18:32:45
Funderar på att klicka hem dessa snygga från NELLY. Har kollat på de i några månader nu, haha ;). 249kr kostar dom! 13 cm klack, men de blir ju 11cm eftersom det är 2cm platå! =)


Hej sweeties!

      DATUM: 2009-10-07 TID: 18:30:14

Oj vilken dag :).

Hade först gitarrlektion, som gick hur bra som helst! Även om de där nedrans baréackorden är så kluriga!

Efter det hade jag sånglektion där jag fick min sånglärare att gråta, haha - positivt alltså! Hon sa så fina saker till mig! Jag har så dåligt självförtroende när det gäller min sångröst och jag tycker inte att det låter så bra som jag önskar att det skulle göra. Men idag sa min lärare till mig under uppvärmingen (så jag sjöng inte ens någon låt, utan bara "mmmmmmm" och "iiiiiiii" etc, haha), medan hon höll handen på hjärtat; "Emma. Du är så fantastisk. Du har sån unik röst som jag aldrig hört förut! Den är så vacker och du anar inte vilken potential du har att gå så långt som du vill. Du har en röst som berör och den är helt unik". Och sen sa hon "nu orkar inte jag mer. Vi tar en ny låt" och så darrade hon på rösten. 

Vad mer ska jag säga? Jag blev så otroligt lycklig, en kraft gick igenom mig som bara värmde hela kroppen och jag kunde bara få ut "åh, tack så mycket". I gensvar fick jag då "Det är jag och alla andra som har turen att få höra dig sjunga, som ska tacka". WOW. Jag kommer aldrig glömma de orden hon sa. Och från och med nu, ska jag tro helhjärtat på att jag kan!

Med detta inlägg menar jag inte att skryta, hoppas ni förstår det! Ville bara på något sätt uttrycka in glädje över att jag fick en bekräftan som mitt självförtroende behövde. Kommer aldrig säga "jag är bäst på att sjunga". Men från och med nu ska jag svara, om någon frågar om jag kan sjunga: "Ja! Det kan jag!"


När jag kom hem åkte jag och hämtade paketet på posten med HUMANOID-albumet i. Ska lyssna på det nu medan jag gör dagens/kvällens plugg, är så spänd!

Hur är allt med er?

PUSS på er!


Ska sova så det blir morgon snabbt!

      DATUM: 2009-10-06 TID: 22:13:55
Längtar verkligen tills imorgon, då dimper HUMANOID äntligen ner i brevlådan. Kommer vilja komma hem så fort som möjligt efter skolan imorgon så jag kan springa hem och öppna (who am I kidding, riva upp menar jag!) paketet från CDON, haha. Några mer TH-fans där ute som är lika hispig som jag? :D

Jag ska börja göra mig iordning för sängen nu i alla fall, så får vi se om jag somnar eller inte. Ska varva ner genom att läsa lite ur New Moon. Har bara kommit till 30:e sidan men jag älskar den. Filmen kommer bli mycket bättre än Twilight tror jag, den verkar jättespännande! Någon mer än jag som längtar?

Massa pussar från mig!

Helt störd bild jag tog tidigare i eftermiddag :P. Vet inte ens vart jag kollar...

Tillbaka lite lätt

      DATUM: 2009-10-06 TID: 16:04:20
Jag tänkte jag ska börja lite lätt att blogga nu igen, börjar klia i fingrarna på mig ;).
Här har ni en rolig historia att läsa om ni har tråkigt. Jag skrattade som en tok

Ett man och en kvinna var på semester. Efter middagen ville maken ta en tupplur. Frun bestämmer sig då för att ta en tur i båten, fastän hon inte känner till sjön. Hon åker ut en bit, lägger ankar och tar fram en bok och sätter sig och läser. Plötsligt kommer skogvaktaren förbi i sin båt. Han stannar bredvid kvinnan och säger:

- God morgon, frun! Vad gör ni?
- Jag läser en bok, svarar hon (och tänker, Syns inte det?)
- Det är fiskebegränsning här, informerar han.
- Ja, det är möjligt, men jag fiskar inte, jag läser.
- Ja, men du har utrustning till det. Så vitt jag vet, så kan du ju börja när som helst. Jag måste ta med  dig in till stationen och skriva en rapport.
- För att jag läser? svarar hon tvivlande.
- Ja, det är fiskebegränsning här, informerar han igen.
- Men jag fiskar ju inte, jag läser.
- Jo, men du har utrustning till det, så du kan ju börja när som helst. Jag måste ta med dig in till stationen.
- Om du gör det blir jag tvungen att anmäla dig för sexuella trakasserier, säger kvinnan.
- Men jag har ju inte rört dig, säger skogvaktaren.
- Det är sant, men du har utrustning till det. Så vitt jag vet, så kan du ju börja när som helst.
- Ha en bra dag, frun! sa skogvaktaren och åkte iväg.
 
SLUTSATS: Argumentera aldrig med en kvinna som läser. Det är troligt att hon kan tänka samtidigt.

Löfte

      DATUM: 2009-10-04 TID: 20:40:59
Jag lovar att jag ska komma tillbaka starkare än någonsin när jag mår bra. Jag ska kanske till läkaren imorgon, så vi får se hur det går, får hoppas att de vill ta prover och allt det där :P.

Kärlek till er alla!

Nelly shoes

      DATUM: 2009-10-03 TID: 00:12:14

Jag orkar inte blogga, måste kanske in till sjukhuset igen om detta inte går över. Vill bara förklara att jag inte lagt ner bloggen, men att hälsan inte tillåter, sover igenom dagen, helt sjukt.

Jaja, fick hem mina nya skor idag från Nelly! Wow, de är snyggare än jag trott. Och BILLIGA, endast 90kr, I'm happy. (även om de va lite för stora...*suck*)






Puss på er! :*