Studenmössan

      DATUM: 2009-11-30 TID: 14:24:41
Alltså...jag kan inte riktigt fatta att jag...lilla, lilla jag ska ta studenten om ungefär ett halvår! Och jag fick precis veta att min kära mor betalar HELA kostnaden...wow, vilken lättnad! Allt jag beställde gick på över 1000kr, så jag hade absolut inte räknat med att mamma ens skulle betala något. Men så betalar hon allt!!

 


TACK MAMMA! :)


Vad gör man när man inte ens har tid att andas?

      DATUM: 2009-11-26 TID: 00:00:42
Jag har så mycket plugg nu, så mycket som ska fixas, så mycket som rasar...som jag inte kan göra något åt...som bara händer. Jag står maktlös! Jag hinner inte med bloggen just nu och så är det.

Så, därför tar jag en tillfällig blogg"paus". Eller inte riktigt, mer så att jag skriver när jag kan andas och känner att jag har tiden för det. Det blir ändå inge bra om jag ska sitta stressad som bara den (som nu exempelvis)...tråkig läsning då, då är det bättre att låta bli! =)

PUSS!

HAHA! TYPISKT KÄRRINGAR;

      DATUM: 2009-11-24 TID: 14:54:17

VECKANS SKRATT;

Hustrun stod och stekte frukostägg åt sin make.
Plötsligt kommer maken inrusande i köket.


-"Försiktigt," säger han, "FÖRSIKTIGT! Använd mer margarin! Du steker
för många åt gången. FÖR MÅNGA! Vänd dem! VÄND PÅ DEM NU! Det behövs mer margarin. Åh, herre gud! VAR ska du få plats med MER MARGARIN? Dom kommer att fastna! Försiktigt... FÖRSIKTIGT! Jag sa FÖRSIKTIGT! Du lyssnar ALDRIG på mej när du lagar mat! Aldrig! Vänd dem! Skynda dej nu! Är du tokig? Har du mist förståndet? Glöm inte att salta dem. Du vet att du alltid glömmer att salta dem. Använd saltet. ANVÄND SALTET! SALTET!!!"
 

Hustrun stirrar på honom.


- "Vad i hela friden är det för fel på dej? Tror du inte jag vet hur man steker ett par ägg?"

Maken svarar då lugnt,


- "Jag ville bara visa hur det känns när jag kör bil."



Berg-och dalbana

      DATUM: 2009-11-23 TID: 23:18:01

Tog precis fram mina Tokio Hotel-biljetter och kände en rush av lycka. För en stund var jag riktigt, riktigt lycklig! Missförstå mig inte nu, jag är inte värsta deprimerad, (tänkte mest skriva det till mina syskon och kanske mamma som läser detta) men jag är så sjukligt stressad och känner, pga några saker, att jag absolut inte räcker till och att jag misslyckas med allt. Livet är inte på topp om man säger så, och så måste det få vara ibland, eller hur? =).

Jag tackar mina vänner för att ni finns där för mig och ger mig kloka råd och stöttar mig, ni är guld värda!
I detta fall vill jag framför allt tacka Susie Lee för att du finns. 
Men alla ni andra vänner, jag älskar er också, det vet ni! ♥

Godnatt! =)

TOKIO HOTEL'S MUSIK I ÖRONEN + LÄSA BREAKING DAWN (som för övrigt snart är slut vilket ger mig lite panik!!!!), måste vara det bästa!


Godnatt!

      DATUM: 2009-11-22 TID: 22:50:53
Nu mina små duvor, är det dags för mig att göra mig iordning för sängen. Med det menas; tvätta håret, duscha, smörja in kroppen med bodylotion, borsta tänderna, tvätta ansiktet...ja, ni vet...allt sånt där!

Hoppas ni haft en bra söndag! =).
Puss och Kramar!


Vinn Iphone med valfritt tillbehör genom Foki's blogg :)

      DATUM: 2009-11-22 TID: 18:25:39
Jag såg att Foki har en tävling [klicka här och kom direkt till tävlingsinlägget] och tänkte att jag denna tävlingen måste jag verkligen vara med i! Läs rubriken så förstår ni varför!

Jag ska ge bort Iphone;n till någon jag tycker om tror jag! :)


Eftersom jag inte firar varken jul, födelsedagar eller någon annan högtid som påsk, nyår etc så önskar jag mig aldrig saker (okej missförstå mig inte, att jag är otacksam eller nåt, för jag fick faktiskt en för tidig studentpresent i Augusti "form" av en systemkamera som jag så gärna ville ha, tack mamma och pappa! ♥), men ni fattar, ni som firar jul och andra högtider (de allra flesta i alla fall) kan ju önska sig flera dyra saker och så till sin födelsedag och så...hoppas ni fattar vad jag menar ^^.

Men, nu skulle jag vilja ge den till någon denna gång, eftersom pengarna aldrig räcker till, någonstans!!!



Nog om mitt tjafs. KLICKA HÄR OM DU OCKSÅ VILL VARA MED I FOKIS TÄVLING! =)
Jag skulle vilja ha DETTA snygga skal till, asballt! :D







H&M

      DATUM: 2009-11-22 TID: 15:00:34
God morgon! =)

Jag bloggade inte igår...kände inte för det helt enkelt. Armen mår i alla fall mycket, mycket bättre nu och jag kan äntligen lyfta saker, haha. Vaknade sent i dag, ungefär klockan 14, så länge har jag inte sovit på jättelänge och jag somnade klockan halv fem imorse så jag behövde det! Vad ska ni göra idag? =)


Hot stuff ;)

      DATUM: 2009-11-20 TID: 21:47:14
Taylor Lautner är, utan tvekan, en utav de snyggaste killarna jag någonsin sett på filmduken...






"Exclusive Clip with Bella and Jacob on Jay Leno Show :)"

TWILIGHT + NEW MOON

      DATUM: 2009-11-20 TID: 10:13:35

Var på midnattspremiären av New Moon inatt! Kom hem klockan tre ungefär och var helt i extas...inte bara över New Moon utan att jag också fått chansen att se Twilight på bio (eftersom jag inte va så inne på Twilight-spåret när den gick på bio) och jag måste säga att Twilight blev till och med bättre (möjligt?) på bio! Kanske har med mysfaktorn att göra, men ändå så blev jag helt i extas.

I alla fall, över till New Moon...jag vet inte vart jag ska börja. DEN VAR SÅ BRA! Jag somnade inte förns klockan fem imorse för att jag var så uppe i varv så jag loggade in på msn och fann min fina älskling online (fortfarande ingen snubbe! Det är min bästa vän Bea jag snackar om ^^) och hon ska se New Moon ikväll. Vi har bestämt date ikväll för att diskutera filmen...ooh.

Varför va den så bra då? Jo, såhär är det...miljön, musiken (!!!), storyn...allt är så himla bra! The werevolves är sjukt bra gjorda och jag tyckte att filmen faktiskt var nästan lika bra som boken (boken har ju alltid en fördel eftersom man kan ta med så mycket mer, och kan ta med så mycket detaljer, men de har verkligen lyckats!!). Och så måste jag ju säga såhär; TAYLOR LAUTNER, GOSH HE'S HOT!!! Efter boken kände jag att hon skulle välja Jacob Black...och nu efter filmen vill jag det ännu mer! Jag ska inte avslöja något eftersom det finns några som läser boken. Men åh, filmen är så bra! Vill se den igen, nu! Haha :)

WOHO! Jag har fortfarande något av en liten adrenalinkick i mig! Haha ;)


En av mina favoritscener...


Baconvaccinet

      DATUM: 2009-11-18 TID: 22:53:13
Tog vaccin mot svininfluensan igår och jag mår inte bra kan jag säga...feber, ont i huvudet, sjukt ont i armen, illamående och ja...jag orkar inte blogga helt enkelt...


Sov gott :)

      DATUM: 2009-11-16 TID: 23:18:37
Jag slutade sent, åkte till biblioteket och lånade några böcker till mitt projektarbete och gick och köpte med mig Sushi hem som mamma och jag åt. Sen så va det kört...när jag kom hem av jag så otroligt trött att jag åt maten och däckade i soffan, haha ;P. Sen tog jag ett långt, varmt bad och läste Breaking Dawn och lyssnade på Tokio Hotel, eftersom jag kände att stressen bara vällde över mig. Jag har väldigt mycket i skolan just nu, samt att jag är jätteorolig inför svinis-vaccinationen vi får genom skolan imorgon...usch. Man har läst så mycket om det...och jag är säkert en utav de där som kommer hamna i koma eller nåt, haha (okej, inget att skratta åt egentligen, förlåt!). Jag har fortfarande inte bestämt helt för om jag ska ta den eller inte...men det blir nog så...även om jag tror att allt detta med svininfluensan är HELT jätteuppblåst (kan man säga så? hahaha). Nej, jag ska sova på saken i alla fall :), får se hur jag känner imorgon!

Vi hörs imorgon sötnosar! ;*

JAG HAR SÅ BRÅTTOM!

      DATUM: 2009-11-16 TID: 09:47:31
Ska gå om fem minuter och jag har inte ens sminkat mig...gulp! Bloggar när jag kommer hem, kommer hem runt 19 ikväll...yay! -.-. PUSS på er!

Cleaning Lady ;)

      DATUM: 2009-11-15 TID: 00:37:15

Har städat heeeela eftermiddagen och kvällen!

Nu är mitt rum skinande rent ska jag säga, så otroligt skönt. Har slängt massor, har skakat alla kläder i garderoberna och torkat ur alla hyllor, dammat hela rummet från varenda lilla dammråtta och vartenda lilla dammkorn. Jag har till och med tvättat golven och såklart dammsugit - även bakom möblerna. Känner mig riktigt duktig nu, belönade mig själv med bulle, cola och en film - Die Hard 4.0 som gick på tv4.

Den var faktiskt jättebra! Visst är den lite (väldigt?) övernaturlig ibland, de ramlar från sex meters höjd och överlever...that kind of stuff. Men ändå, den var väldigt bra, spännande...ja en typisk action-rulle med lite extra spice...haha ;). Gillar dessutom inte Bruce Willis (bara! i Armageddon) men i denna film är han super faktiskt! BETYG; 4.0/5 (haha nu var jag väl fyndig!).









Nu ska jag dricka upp min cola, tvätta mig, borsta tänderna och sen krypa ner under mitt duntäcke i min nybäddade säng med sängkläder som luktar nytvättat - snacka mysfaktor! - och läsa ett kapitel, eller fyra, ur Breaking Dawn!

Puss på er och godnatt :)






Minnen

      DATUM: 2009-11-14 TID: 14:05:33
Jag fattar varför jag och My var så otroligt fasta vid Darin, haha. Saknar den tiden då mitt rum var helt tapetserat med Darin affisher och små bilder utklippta från olika tidningar. ♥


Ni gör mig lycklig!

      DATUM: 2009-11-12 TID: 21:56:31
OBS INTE JAG som filmat...


gissa om jag kommer grina när de sjunger denna i Mars...




Det finns så mycket konstigt...

      DATUM: 2009-11-12 TID: 21:21:25

Udda fobier, minst sagt;

Astrafobi – blixtar, himlen, stjärnor

Aulofobi – flöjter

Bibliofobi – böcker

Caligynefobi – vackra kvinnor

Coulrofobi – clowner

Dendrofobi – träd

Emetofobi – att kräkas

Genufobi – knän

Linonofobi – snören

Mekanofobi – maskiner

Mykofobi – svampar

Mysofobi – smuts

Osfresiofobi – kroppslukt

Skotofobi – mörker

Triskaidekafobi – talet tretton

Xanthofobi
– färgen gul

okej, att folk har fobi för clowner och att kräkas förstår jag, men för svampar? Och färgen gul? Och...flöjter? haha, inte meningen att skratta åt de som har det, men ja...tycker det är "lite" konstigt ;)



Stjärnor som är vackert!!?


Så himla coolt!!

      DATUM: 2009-11-12 TID: 21:06:00

Kolla på detta klipp, han är NIO år!;


YEAH!

      DATUM: 2009-11-12 TID: 18:49:03
Jag behövde något som gör mig glad, nu är jag glad!
Och jag ska få uppleva min första konsert med mitt favoritband, med min favorit (tuss)


Tung dag...

      DATUM: 2009-11-11 TID: 22:11:39
Har inte så mycket att skriva idag som ni märker. Begravningen var jättevacker...jag sov tre timmar när jag kom hem klockan 15, helt slut. Hade tänkt att skriva på mitt projektarbete idag, men orkar inte. Psykiskt är jag helt utmattad. Ska ta en snabb promenad med älsklingsvovvarna sen ska jag dyka i sängen framför någon bra film! Funderar på om jag ska åka till skolan imorgon eller inte, måste nog dit och bolla lite tankar med min handledare i alla fall!

Jaja, förlåt för dålig updpatering idag.
Pussar!

Jag dissar denna vecka; projektarbetet

      DATUM: 2009-11-10 TID: 19:01:32
Jag har suttit med projektet hela dagen verkligen! Jag har kommit en bit på väg, men inte alls i närheten av vad jag skulle behövt göra för att ens ha några rader att lämna in nu på fredag...men jag ska kämpa för att ha något att lämna in i alla fall! Loggboken är klar, den är det bara att fylla på nu medan tiden går...har skrivit två rader på avhandlingen dock, inte roligt! Jag har kört fast, det är en sak som är säker ;).

Imorgon blir det nog inge jobba med projektarbetet (who am I kidding, jag måste ju...) för jag ska på begravning och det kommer att bli riktigt tungt. Jag lider så otroligt mycket med mina vänner...och jag vet inte hur jag ska bete mig, jag är alltid rädd att säga något dumt. Carola ska tydligen sjunga där i alla fall, kommer bli jättefint tror jag! Jag tar med mig systemkameran så de anhöriga, om de vill, ha bilder. Men kommer såklart inte lägga ut bilder här på bloggen, det är alldeles för personligt, det hoppas jag att ni förstår.

Efter en begravning känner man sig alltid så tom...och att se andra sörja är bland det värsta som finns. Att över huvud taget se människor må dåligt, lida, gråta, är jättejobbigt. Usch.

Nu ska jag fortsätta med mitt skitarbete, blir lättare sagt än gjort.
Pussar och Kramar ♥




I miss you so much!

      DATUM: 2009-11-10 TID: 13:03:12

Alltså...fattar du hur mycket jag älskar dig?! ♥. Detta är anledningen till att vi är bäst, för vi är helt sinnesjuka;

(för er som inte förstår det roliga så satt vi och skrev på facebook till varandra, på engelska, när vi samtidigt satt och pratade på msn. Bästa vänner is the shit!)


MJ LIVES ON

      DATUM: 2009-11-09 TID: 21:26:50
Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är totalt förstörd, a total mess...jag grät hela filmen igenom, hulkade verkligen men försökte att inte göra så högt så jag skulle störa de andra på biografen. Från första sekunden av filmen när de utvalda dansarna pratar om hur mycket det betyder för dem, började tårarna rinna.

Denne legend, denne KUNG (tycker nästan att det är lite att gå till underdrift...) är för mig en gåta. Inte på ett negativt plan...utan positivt. Jag förstår nämligen inte hur man kan skriva sån musik som han gör (oj, jag menar gjort, konstigt att skriva så...</3), röra sig på det sättet han gjorde, ha en sån närvaro som han hade, vara så perfekt som han faktiskt var (som artist, ingen är perfekt som människa även om folk va på honom så fort han gjorde något "fel"), är helt otroligt. Michael Jackson må vara borta, men hans musik lever vidare i evighet!!

Betyget antar jag att ni förstår. 5/5, full pott! Man kan inte ge något annat till MJ...♥
WITH LOVE, L-O-V-E... (ni som sett filmen förstår vad jag menar...)

 SE DEN!
DEN SLUTAR GÅ PÅ BIOGRAFER DENNA VECKA, PÅ ONSDAG GÅR DEN SISTA DAGEN!



H&M shoes

      DATUM: 2009-11-09 TID: 14:41:34


299kr, H&M
Skitsnygga verkligen, vill ha! Finns även i guld (ascoola!) och i chockrosa (vilka jag nog helst skulle vilja ha).


THIS IS IT!

      DATUM: 2009-11-09 TID: 14:39:03
Ja, lite så känner jag. Men sen så är det faktiskt så att jag ska gå och se just den filmen på bio ikväll. Längtar! Och jag kom på mig själv nu...jag borde inte ha sminkat mig idag, för jag kommer ändå gråta...som en tok.

Men åter till mina känslor; jag är totalt sönderstressad med allt som ska göras. Projektarbetet tar kol på mig, på fredag ska grovmanuset till det in, alltså ska det nästan vara klart då. Vi har fått förklarat för oss varför vi gör det på ett halvår (!!!!!) men det ändrar inte det faktum att alla treor stressar sönder sig i skolan! Alla springer runt och klagar, är lite kul faktiskt. Alla man träffar svarar samma sak när man frågar hur det är, nämligen; "jorå, det är okej men projektarbetet suger!" haha ;P. Det är bara att kämpa på och TACK OCH LOV att vi har projektvecka denna vecka, inga lektioner förutom eget arbete och lite handledarträffar, toppen!

I alla fall. Ska få i mig något att äta nu tänkte jag (vet inte hur det ska gå, har tuggat bort halva insidan av kinden idag känns det som, haha. Bet mig i förmiddags och det är fortfarande svullet, haha) och sen ska jag gå en långis med gåbbarna för att sedan åka till Heron City och se filmen "This Is It"...MJ

Puss på er!
Vi hörs ikväll, då skriver jag vad jag tyckte om filmen.


Hej!

      DATUM: 2009-11-07 TID: 12:22:47
Jag drog ut igår kväll jag! Vi hade det kul förutom att jag gjorde av med 250kr...vilket jag absolut inte hade råd med. Men men :). Vi va på något ställe där de hade rockkväll...det var alltså en massa rockers som sprang runt där och mums! De flesta rockers-pöjkarna är väldigt snygga :P. Jag tog tyvärr inga bilder, glömde kameran hemma...suck.

Nej nu är jag jättehungrig. Förkyld som bara den är jag också! Går aldrig över....
Vi hörs under dagen! Pussar

God morgon!

      DATUM: 2009-11-06 TID: 12:56:01
Vaknade för en timme sen av att mobilen ringde. Tur va väl det, annars hade jag med säkerhet fortfarande legat och sovit, hehe. Ska sätta igång att städa mitt rum, men det kommer bli lite svårt för jag har faktiskt ingen dator däruppe eftersom pappa har snott mitt grafikkort...argh! :(. Jag kan sjutton inte städa utan musik...det är ju som att...kolla på Twilight utan Bella och Edward. Okej, det där va det sämsta jag någonsin skrivit i denna blogg, hahahaha. Bäst att jag drar innan jag drar något mer dåligt "skämt".

Vi hörs nog under dagen! :)

Breaking Dawn

      DATUM: 2009-11-05 TID: 23:18:36
Nu sitter jag och dricker te, och bredvid mig ligger THE book; Breaking Dawn! Jag hämtade den på biblioteket idag och tänkte börja läsa den nu...har varit svårt att inte börja läsa direkt jag kom hem från bibblan, men jag lyckades! Men nu börjar mina fingrar snart krypa dig av sig själva, ska bli så spännande att läsa den! :D.

Vi hörs imorgon igen! GRATTIS IGEN TILL TOKIO HOTEL!
Sov gott :)

Pussar och Kramar!

Den är inte så jätte tunn om man säger så. Men kommer läsa ut den fort!

COULD I BE MORE HAPPY?!

      DATUM: 2009-11-05 TID: 23:07:16
I DON'T THINK SO!

TOKIO HOTEL är nu officiellt BÄSTA GRUPP i Europa, haha ;)

Grattis!!!! Det förtjänade dom! Hade någon annan vunnit hade datorn nog inte funkat nu...den hade nog legat på golvet...utspridd. Haha, näe men jag hade blivit GRYMT besviken och förbannad ;P

Mars 2010 kommer bli bästa året hittills. See you then boys!

Vill upp till Norrland igen!

      DATUM: 2009-11-05 TID: 00:41:24
Det är mysfaktor på hög nivå!

så söt, min fina prins! (bild tagen i norrlandet ;P)


Sov gott! :)

Har sagt det förut, säger det igen;

      DATUM: 2009-11-04 TID: 19:57:38
DENNA KILLE ÄR GRYM! Och ny syftar jag på rösten, för jag vet inte vad jag tycker om videon :P


Rihanna - Russian Roulette

      DATUM: 2009-11-04 TID: 19:52:44

En väldigt bra låt!


Don't get me wrong...

      DATUM: 2009-11-04 TID: 15:25:42
men, börjar bli lite trött på att det ALLTID är BARA Tom och Bill som pratar i intervjuer. Mest av allt är det Bill som pratar, och avbryter Tom när han äntligen får en syl i vädret...han gör det förmodligen inte med flit, men det är oartigt...Missupfatta mig inte, jag älskar, älskar, älskar Tokio Hotel. Men Georg och Gustav är också en stor del av bandet!! Utan bas och trummor vore det bara "de två tvillingarna", inte Tokio Hotel.

Såhär tycker jag; Ge Georg och Gustav plats!! I alla fall jag är intresserad av att höra vad de har att säga och deras åsikter, tankar och känslor.

Kolla på denna video exempelvis (måste ge cred till Bill, hans engelska är superbra jämfört med förut!! Good job). Men det finns en scen när Georg tar sin mick till munnen, men sedan sänker den för att Bill börjar, som vanligt, prata. Jag skulle gärna hört vad den andra delen av bandet tycker om det nya albumet...

Någon som håller med mig?

MTV Shows





LET THEM SPEAK UP!


Tisdag

      DATUM: 2009-11-03 TID: 14:33:17

Hej på er! :)

Allt bra med er? :)
Sitter här och pluggar, som vanligt...religion, som vanligt...haha. Har kommit en bit på väg på instuderingsfrågorna, känns bra. Kvällen ska jag ägna åt att läsa igenom alla sidor som jag ska läsa och kunna, alltså närmare 100 sidor...hehe ;). Får se om jag ens orkar gå till skolan imorgon, har ju jätteont i lungorna. Va på sjukhuset tidigt imorse och det var inte svininfluensan i alla fall, lucky me! Även om jag inte alls skulle bli förvånad om jag får det, jag åker på allt :P.

Ska fortsätta här nu, får se hur långt jag hinner. Vill gärna hinna svara på alla frågor inom två timmar. I CAN DO IT! haha. Ha en fin fortsatt dag!

Puss på er!

LÄNGTAR!!!


Nu slänger jag religionsboken i väggen! :)

      DATUM: 2009-11-02 TID: 20:56:38
Jag orkar inte mer, har suttit ända sen jag bloggade sist, för jag sov aldrig. Det gör väldigt ont i ryggen när jag andas ...och det gör ont i lungorna när jag hostar. Jag hoppas verkligen inte att jag ska åka på någon lunginflammation eller liknande nu, har INTE tid med det! Men men, mitt dåliga immunförsvar är inget nytt för lärarna, så...studieplan nästa! :)

Ska ta mig något att äta nu och sen ska jag tvätta av mig sminket och göra mig iordning för sängen, gå ut med hundarna och allt det där som ingår i mina kvällsrutiner! :)

Vi hörs igen imorgon!
PUSS


Sjuklingen

      DATUM: 2009-11-02 TID: 13:36:53

Hej på er allesammans! :)

Kom precis hem från skolan. Orkade bara gå på svenskan idag, och tur va det, för puh vad mycket vi gick igenom! Tack och lov att jag gav mig själv en spark i baken imorse, haha ;). Nu ska jag sova någon timme sen blir det massa plugg ända till början på natten! Har fetingprovet på onsdag i Religion A, och maaaaan, det är så svårt! Kommer inte komma ihåg hälften av det jag läst, haha...typiskt mig i så fall.

Vet ni? På torsdag är det mössprovning (heter det ens så?) inför studenten som är 11 Juni 2010! Alltså, wihoo! Kan inte fatta att det faktiskt börjar närma sig. Och ändå vet jag att jag kommer gråta floder...som jag alltid gör när det är såna där stora avslutningar...som i sexan, eller nian. Hua! Men längtar ändå, för shit va kul vi kommer att ha, ett minne för livet kommer det ju bli, helt klart!

Näe, nu väntar duntäcket och dunkudden på mig! :)
Pussar!

Jag ser ju till och med sjuk ut. Ni ska höra hur förkyld jag låter, haha.


Hemma igen

      DATUM: 2009-11-01 TID: 20:13:03
Hej på er! :)

Nu är jag hemma igen. Ska skriva väldigt kort för jag mår verkligen skitdåligt...blev sjuk i torsdags och sen dess har jag varit genomförkyld, haha...typiskt mig! ;). Jag ska duscha nu och sen ska jag krypa ner i sängen. Ser inte direkt fram emot att snora ner alla i skolan imorgon, haha ;).

Vi hörs imorgon! :)
Puss på er!