En vecka till...

      DATUM: 2011-09-29 TID: 12:34:18

Va hos läkaren igår, han sa att jag åkt på en riktigt elak körtelfeber, för mina tonsiller är tydligen riktigt fula och mina körtlar är fortfarande jättesvullna. Så en vecka till får jag var hemma...skulle inte förvåna mig om jag måste vara hemma två veckor till, så som jag mår nu. Känner mig som en 80-åring som bara orkar ligga i soffan och kolla på film och spela Wordfeud på mobilen...haha.

Nu ska jag kolla på film, någon Disney film får det bli tror jag. DUMBO kanske :D

Saknar värmen och att ligga och lata mig på stranden i Spanien...

Längtar tillbaka till värmen!

      DATUM: 2011-09-27 TID: 15:25:08

Åh vad jag längtar efter att gå runt i shorts och bikini! Spanien är ett land jag absolut kommer att åka tillbaka till, förmodligen redan nästa sommar med samma gäng igen :). Plus att då hoppas jag att min pojk hänger med för det va jobbigt utan honom...

Snart kommer min pojk hit, han har lovat att pussa massor på mig! ^^


Tired of this shit

      DATUM: 2011-09-27 TID: 01:17:47

Äckliga körtelfeber, ge dig nu bara.

Hejdå Sverige, hej Spanien!

      DATUM: 2011-09-17 TID: 11:10:00
Nu sitter vi förhoppningsvis på planet på väg till Kanarieöarna! (tidsinställt inlägg nämligen hann inte imorse ;)) Suger att må så dåligt men jag hoppas lite värme kan hjälpa lite :). Det ska bli otroligt mysigt att få höra massa spanska under några dagar, älskar spanska det är fantastiskt vackert! För min del blir det att ligga ner och ta det extremt lugnt eftersom min mjälte är svullen, men det kommer bli så skönt ändå! :)
Ses om en vecka people! :)


Moments Ago

      DATUM: 2011-09-16 TID: 15:22:05

Moments ago
I caught the scent of you
I closed my eyes
and let it fill the room
it’s Moments like these
They fill my memory
you’re there in my mind
but I want you next to me


Well that about does me
you’ve taken my heart
failing me right from the start
I’m caught between the lines of hello and goodbye
and my whole horizon is you

And I don’t even know if your mind is made up
If you are where you wanna be
Don’t say no, come on home
I want to turn around now
I want to turn around



Pain

      DATUM: 2011-09-15 TID: 22:32:05

Har sån smärta i halsen. Har tvingat i mig ett glas med upplösta kortisontabletter som jag fick av läkaren i dag. Är sjukskriven två veckor till vilket jag verkligen behöver, mår så fruktansvärt dåligt och hoppas jag mår bättre i alla fall för stunden under flygresan till Spanien på lördag förmiddag...det räcker liksom med att jag är extremt LIVRÄDD för att flyga, vill inte må piss fysiskt också.

Ska nog slänga i mig massa ipren nu, kanske äta en glass och sen sova! För imorgon måste jag packa oavsett om jag orkar eller inte.

Shit, jag åker till Spanien på lördag! Känns som det nyss va ett halvår sen ^^


-

      DATUM: 2011-09-14 TID: 00:26:39


Words don't mean shit when you don't show that you really mean them.


Filmtips

      DATUM: 2011-09-13 TID: 21:43:11

Har ju hunnit se ganska mycket filmer nu när jag varit sjuk. Inte så jättemånga nya, men några i alla fall! Här är två filmer jag sett:

Charlie St. Cloud.
En film som alla borde se. Den är så otroligt stark och skådespeleriet i den är helt obeskrivligt. Helt klart en av de bästa filmerna jag sett och en av mina nya favoriter! ♥


Home Of The Brave
Inte en superb krigsfilm direkt, men å andra sidan behandlar den mer det psykologiska. Vad som händer med människor när man varit i krig och hur man går vidare eller lär sig att leva med det som hänt osv. Sevärd absolut :)

Enough is enough

      DATUM: 2011-09-13 TID: 00:22:38

Okej. Jag måste bara skriva av mig och hittar inget bättre ställe än min blogg. Att skriva av sig räcker ibland och jag hoppas det gör det nu!

Är så otroligt trött. Har varit sjuk i snart 4 veckor och den här körtelfebern tar totalt död på mig. Känns som att jag mår sämre och sämre varje dag som går och nu är de fruktansvärda halssmärtorna tillbaka. Känns som rakblad i halsen på mig. Har ont i hela kroppen, ont i hela bröstet och det är tungt att andas. Jag orkar inte göra något annat än att ligga i soffan och kolla på film, eller sova. Och hur mycket jag än sover är jag ändå så obotligt trött. Jag orkar inte ens gå ut med mina egna hundar och jag blir så frustrerad att jag skulle kunna ställa mig och skrika rakt ut. HÖGT. Vill inte ligga och vila mer nu, vill bara bli frisk så jag kan återgå till ett normalt freakin' liv igen.

Folk förstår inte heller, vilket gör mig ännu mer frustrerad. Eller låt mig omfrasera, vissa människor förstår inte. De tror att jag orkar hur mycket som helst och att jag ska fungera som vanligt. Men guess what, det gör jag inte. Jag är sjukskriven!!! Och det är av en anledning, inte av lathet! Min mamma är den enda som verkligen, verkligen finns där för mig och ställer upp. Hon går ut med hundarna, låter mig sova så mycket jag vill, köper glass åt mig när min hals strular, skickar gulliga sms och säger åt mig att ta det väldigt, väldigt lugnt. Hon förstår. Och det är skönt. Jag älskar min mamma ♥.

Nu när jag skrivit av mig ska jag försöka att få lite sömn.
Godnatt på er där ute!


Sometimes you just smile, because everyone expects you too.


Loose Change

      DATUM: 2011-09-12 TID: 15:20:03

Måste bara tipsa om en sjukt bra dokumentär. En konspirationsdokumentär om 11 september. Jag kan inte annat än att börja fundera på vad som egentligen hände den 11 september. Jag såg den här filmen för första gången för några år sedan och har sen dess funderat.

Ni måste se den för att förstå vad jag menar. Tyvärr finns den inte att köpa (jag menar varfför skulle regeringen välja att officiellt släppa denna film när det tar upp att 11 september är en bluff orsakad av regeringens egna "tyranner"?) men den finns att ladda ner på vårat kära Pirate Bay!


9 september 2011

      DATUM: 2011-09-09 TID: 15:58:16

Hade feber i natt, tack vare dena fantastiska körtelfeber. Vaknade med ont i vänster del av magen vilket man ska vara otroligt varsam med då det kan vara mjälten som svullnat upp...så jag har tagit det extra lugnt i dag. Blir det värre mot kvällen får det bli akuten, kul.

Hittade massa gamla bilder i dag på min externa hårddisk som gjorde mig lite gladare. Här är en av de:



Jag och lilla sötnosen! :)

Make the best of it

      DATUM: 2011-09-08 TID: 22:15:10

Har verkligen legat ner hela dagen sen jag kom hem från läkaren... Har hunnit se tre (!!) filmer vilket känns både tragiskt (att jag har så mycket tid till det) och jätteskönt på samma gång! Är ju trots allt en filmälskare. Jag är stressad över jobbet trots att min chef är överdrivet schysst när det gäller min sjukskrivning, vill hellre jobba än att ligga hemma och dega. Visst, jag latar mig inte och körtelfeber ska man vara väldigt försiktig med. Men ändå. Jag har gråtit massor i dag, har inga krafter till något och det gör mig så arg och frustrerad och framför allt RASTLÖS! Uääääääh.

I alla fall så ska jag tipsa om en helt fantastisk film jag nyss såg klart. Helt klart en av mina nya favoritfilmer! Big Fish heter den, och det är svårt att egentligen säga vad den handlar om...den är härligt konstig vilket är Tim Burton style all the way! Jag kan bara säga att ni måste se den, för den tog en igenom en berg- och dalbana av känslor. Se den, se den, seeeee deeeeen!!!





De andra filmerna jag såg var Due Date som inte var lika bra som jag hade förväntat mig (fortfarande sevärd) och den nya versionen av klassikern Fame som var helt okej :).

Nu blir det att sova! Godnatt people ♥

Så trött på skiten

      DATUM: 2011-09-08 TID: 15:19:51

Va hos läkaren i dag, igen. Har varit där så mycket i år att jag förmodligen skulle kunna ha 2 eller 3 frikort by now! Visade sig att jag har körtelfeber... så sjukskriven en vecka nu, till att börja med vill säga. Blev så less att jag har gråtit massor.

Nu är jag less på riktigt :(

Never Back Down

      DATUM: 2011-09-02 TID: 15:36:04

Så sjukt bra film, se den!


Adam Lambert

      DATUM: 2011-09-02 TID: 12:40:34

Tycker verkligen han är så sjukt cool! Världens sjukaste röst har han också. Har alltid på sig galet snygga kläder och även om han sminkar sig mer än jag är han alltid så cool! För att inte tala om hans hår! SNYGGT!

Den här videon, I love!



Jag menar, kolla: