Jag ska på bio två gånger idag! :D

      DATUM: 2009-12-27 TID: 13:12:46
Öm ca en timme åker jag med mami och papi och ser 2012. Den sägs vara sjukt bra och extremt bra gjord, så jag har väldigt stora förväntningar på den. Don't let me down now, ey!!? ;).



Senare ikväll, ska jag gå på bio med bästa vännen, vi ska se New Moon, igen. Åh, jag bara längtar!!! I två timmar ska jag bara få sitta och titta, gråta (som jag gjorde förra gången, när han gör slut med henne, haha, tönt jag är!!), skratta och bara få gå in i fantasivärlden ett tag och kolla på snygga killar. Wiiiiihooo! Dessutom ska jag se den för första gången med bästa vän, för hon var i England då den hade premiär :(.



Ha en bra dag folket! :), massa pussar och kramar!

Mitt internet vill inte samarbeta...därför kan jag icke blogga :(

      DATUM: 2009-12-21 TID: 20:01:56
Mycket har hänt sen jag bloggade senast...men inget sådär alarm-alarm-igt, som man bara måste nämna. Jag har skjutsat syster med familj till Arlanda i tisdags, träffat Bea lite småstunder här och där, kollat på massa filmer, börjat läsa en ny bok (åttonde, eller kanske nionde till och med...? för i år, jag har blivit bokmal and I like it!), varit hos min andra syrra och hälsat på, spelat TV-spel (närmare bestämt BATMAN på PS3, jag menar, vad toppar det?!)...och sist och störst: jag har fått JULLOV, finally!

Jag har även dragit på mig en förkylning och halsont som heter duga...så nu kurerar jag mig hemma i soffan. Såg också två filmer jag inte sett förut;

LIFE AS A HOUSE


Jag säger bara såhär: Om ni inte sett denna film så spring nu genast och hyr den!!!!! Absolut en utav mina favoritfilmer, om inte favoriten numero uno! Den är så stark, gripande, väl genomtänkt, tragisk, sorglig, engagerande, genialisk...vad mer kan jag säga? Jag har aldrig, någonsin i hela mitt liv gråtit så mycket till en film som jag grät till denna. Och då jämför jag det med filmer som Pearl Harbor, The Notebook, Changeling och This Is It (Michael Jackson-filmen)...okej jag är ganska blödig när det gäller film. Men ändå...
Den här filmen får absolut högsta betyg av mig, för den är så otroligt fin. Den får en att gråta, att bli arg, att tänka efter, att hoppas..allt! Alla känslor i en och samma film. SE DEN people!! Betyg: 5/5!!

CLUELESS


Den var okej, det var en bra story och så, men lite seg. Jag tror jag ska ge den en chans till, för jag var precis påväg att bli sjuk när jag kollade på den + att jag hade massor (!!!) med plugg så jag var inte helt 100-procentig när det kom till att fokusera. (Så sjukt att jag såg just denna film, i fredags och två dagar senare, alltså igår, får man höra att Brittany Murphy, är död. Så tragiskt. Detta var hennes genombrottsfilm och hon spelar väldigt bra. Hon var fantastisk!!). Betyg: 3/5




Nu är det filmdags, igen. Ska se "Kung Fu Panda" och "Monster VS. Aliens" bland annat. Kanske även se Life As A House igen, för mor min har inte sett den än.

Puss och Kram på er! :)

"Vad ska du göra under lovet?"..."ehm, jag ska plugga"...

      DATUM: 2009-12-16 TID: 02:12:28
Det är inte normalt att bryta ihop för att man glömt en sak i ett hus som ligger 150 meter bort, och måste gå och hämta det. Om man börjar gråta för något sånt har det liksom gått för långt. Jag har gråtit nästan hela kvällen och allt för att skolan tar kol på mig! Och det blir inte bättre med min sjuka prestationsångest.

Tack och lov att man har fina vänner som hjälper en att bolla tankar samt kommer med kreativa förslag och förklarar saker för en, TA ÅT DIG MEGAMYCKET MY! ♥, för annars hade jag suttit här fortfarande och inte skrivit någonting på mitt Svenska B arbete. Men istället har jag skrivit väldigt mycket, så mycket att jag helt klart kommer att bli klar imorgon med lite hjälp av min svenska lärare! Känns ju i alla fall lite bättre...

Jag bara hoppas att jag gjort rätt nu. Så jag inte misstolkat hela uppgiften...skulle inte förvåna mig särskilt mycket, det är ju jag i ett nötskal. Man märker att man suttit för länge och pluggat när man börjar trycka CTRL + S ("snabbtryck" för att spara i Word) till och med när man bloggar, haha.

Jag ska upp om fyra timmar. Jag nästan hoppas att bussen inte kan komma imorgon (den brukar inte komma upp för de branta backarna när det är såhär halt och snöigt) så jag kan gå hem och sova lite och åka till skolan senare! Har nämligen ingen sång imorgon, så om jag inte haft gitarren hade jag kunnat sova till klockan nio!! Aja, vad ska man göra :).





Godnatt! =)
Ps. Om ni undrar så är det definitivt jag på bilden, haha.


High School Musical

      DATUM: 2009-12-13 TID: 23:08:27

Har varit med min moster ikväll och sett på High School Musical, alltså musikalen på Göta Lejon, med Kevin Borg.

Wow, den va så himla bra! Jag vill så gärna se den igen, men då får jag åka till en annan stad, för detta va sista i Stockholm...synd. Den var helt otroligt bra!!

Vet inte vad mer jag ska säga faktiskt, har inget större ordförråd när jag verkligen gillar något, förutom ord som fantastisk, otroligt, skitbra etc...hehe.

Jag ska nog släpa mig till sängen nu, är så sjukligt trött! Godnatt =)


Vid din sida

      DATUM: 2009-12-13 TID: 01:59:47

Först och främst: VÄLKOMMEN HEM MIN ÄLSKADE BÄSTA VÄN!!!

Hämtade nämligen tuss vid Arlanda idag, TRE MÅNADER har hon varit borta och jag har saknat henne så fruktansvärt mycket! Det var som taget ur en film när hon kom där vid "gaten" (om det kallas så där folk anländer?) när vi började skrika och hoppa upp och ner och nästan kramade omkull varandra, fällde några tårar och så...helt underbart. Jag älskar att kunna titta över till hennes hus och veta att hon är där nu, hemma. Åh! ♥. Så, välkommen hem älskling! :)

Har kollat på Vid Din Sida/Stepmom nu som gick på TV. Det är en utav de få filmer som jag, oavsett hur glad jag är, gråter som ett litet barn till. Det finns scener i den som bara träffar en rakt i hjärtat och den är så otroligt fin skriven och en riktig sån där höjdar film! Om ni inte sett den, se den...jag menar det verkligen. Susan Sarandon, Julia Roberts och Ed Harris i en och samma film, kan ju inte på något sätt bli dåligt! :)

Absolut en film som får toppbetyg, alltså 5/5, utan tvekan! Manuset, miljön, skådespelarna, storyn...allt är perfekt! Jag älskar den filmen, jag har sett den hur många gånger som helst och jag tröttnar aldrig på den.

Nej nu är det dags för sängen! :), god natt!


rolig blogg!

      DATUM: 2009-12-08 TID: 09:24:48
Jag behövde något att få le åt, tittade på detta;

Jag säger bara...idiot! haha...


Från bästa bloggen; FAIL

Stackars...

      DATUM: 2009-12-08 TID: 09:07:08

Peppars partner, Salt, är jätteorolig...hon letar såklart efter sin partner och hoppar runt i buren som en tokig. Jag lider verkligen med henne...usch, de har levt tillsammans i 10 år, och så plötsligt försvinner han, klart att hon blir förtvivlad då. Vi ska försöka hitta en Zebrafink att köpa till henne, så att hon slipper känna sig så ensam...lilla söta Salt!



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

      DATUM: 2009-12-08 TID: 00:22:27

Det är så otroligt tomt utan ditt kvittrande. Som att allt står på paus, som att någon tycker att vi ska stanna upp ett tag. Men nu får du sova lugnt lille vän.
Sov gott min lille sångfågel


...

      DATUM: 2009-12-07 TID: 11:25:02
Har inte så mycket att säga. Gick inte till skolan idag...istället ringde jag Nacka Djurklinik för att min fågel är sjuk/döende. De tycker jag ska komma in och ge honom en spruta...och fördmodligen är det det enda rätta, men det känns ändå så fel...vilken dag detta kommer bli... =(

Jag har sett de fem gånger nu, blir aldrig trött på deras konserter ♥

      DATUM: 2009-12-05 TID: 16:07:48
Var på BACKSTREET BOYS konsert igår...alltså, de gör en ALDRIG besviken! Jag älskar de, det dem står för och deras musik gör ju en lycklig och full av nostalgi känslor. När de börjar sjunga "As Long As You Love Me", blir ögonen tårfyllda. Och när de började sjunga "The One" höll jag på att dö av lycka ♥.

Här är lite bilder jag tog igår, inte superkvalitét men ändå :). Synd (men förståeligt) att man inte får ha systemkamera, hehe;





KÄRLEK! ♥



Klicka på bilderna för att se större;

   

Nu ska jag göra mig iordning, börjar jobba idag (jobbar som nanny hos en familj. Barnen är supersöta!!!)



Tack mami och papi!

      DATUM: 2009-12-04 TID: 00:57:07
FANTASTISKT!
I onsdags kväll, när jag kom hem
;

Syster ringer, mamma pratar med henne en stund och sen vill Lina prata med mig. Hon säger att hon behöver låna 200kr för att varken hon eller Jonte kommer åt sitt konto, att det blivit något fel i systemet, och hon behöver verkligen betala en räkning. Självklart säger jag!

Gick och hämtade min Internet-dosa och kortet, och började fylla i Internetkoden och allt, och när den laddade säger Lina (syster), "du kanske inte har råd?" och jag svarar att jag har 600kr från studiebidraget. Och sen frågar hon hur det går med sparandet av pengar och jag säger att jag inte börjat jobba än, så det går väl inte alltför bra.
När jag loggat in står detta:

SALDO ATT DISPONERA: 5325kr och jag fattar ingenting!!! Jag tänker att det var något fel i systemet och säger till Lina "men oj, det står att jag har 5325 kr på mitt konto" och sen ser jag att det står "bra jobbat!" från mammas konto..., min reaktion va "men va, vadå från mamma...va, jag fattar inte?", och då börjar mamma (som stått runt ett hörn och kollat på min chockade reaktion) och Lina skratta.

Mamma har alltså fört över 5000kr till mitt konto, från henne och pappa, till mig...för att de tyckte att jag slet så med mitt körkort (som jag betalade själv), att de ville betala det i efterskott åt mig. Hur gulligt är inte det? Det kom som en chock kan jag säga, hade jag verkligen inte väntat mig...blev så glad :').

Så, TACK MAMMA OCH PAPPA!
Upprepar det jag sa förut: I'm a rich bitch! hahaha :D

Nej, åter till pluggandet!




Confidence

      DATUM: 2009-12-02 TID: 23:36:43

Ikväll hade vi sångkonsert :). Har förberett mig hela dagen och ca tre timmar innan började jag bli nervös...och när klockan slog 17:30, skulle konserten börja om en halvtimme och då började rutinen igen med att mitt hjärta slog 10 000 slag per minut, jag blev jättevarm och kunde inte riktigt fokusera! Dock så var jag inte lika nervös tack vare att min norrlänning och jag, 45 minuter innan konserten började, bestämde oss för att hon skulle vara med och köra på min låt, så hon satt där uppe med mig, vilket gjorde allt mycket lättare! Hon är bäst ♥, tack för att hon finns!

I alla fall, uppspelet gick okej...eller ja, ganska bra faktiskt! Jag är sjukt självkritisk, så för mig är det ett bra om jag vill se på filmen mamma och pappa spelade in när jag sjöng, vilket jag gjorde direkt jag kom hem. Och vet ni? Just i den stunden kände jag mig nöjd! Även om låten gick för snabbt, och jag inte riktigt satte allt lika bra som jag gjorde på repet, finns en känsla inom mig som säger att "Emma, du gjorde bra ifrån dig!". Jag har, av olika anledningar inte velat gå upp på scen. Ibland händer det saker i livet som får en att stanna, tänka och förändras...den vändpunkten för mig kom när min mormor dog, då ville jag inte stå på scenen, jag vågade inte. Sen dess har jag heller inte gjort det, och det är okej...för mig känns det okej. För ingen ska göra saker de inte orkar (nu menar jag inte "jag orkar inte för det är tråkigt" eller "jag orkar inte, jag är trött") eller vill. Men idag tog jag tjuren vid hornen, och genomförde det!!! Och bara det, är ett stort steg för mig och därför, känner jag mig stolt!!

Mamsen, pappsen, syster, mina två svågrar, mina fina systerdöttrar och min moster var där. Först kändes det som att "neeeeeej, kom inte och kolla på mig. Jag vill INTE!", men när de väl kom, kände jag verkligen att wow, jag har en familj som bryr sig om mig, som faktiskt VILL komma och kolla på mig utan att jag behöver fråga dem. En familj där man stöttar och ställer upp. Det är fantastiskt! Jag älskar min familj! ♥

Nu blir det plugg för fulla muggar!
Projektarbetet ska in på FREDAG DENNA VECKA (!!!!) och jag ska skriva sju sidor på två dagar...wihoo! Jag måste dock säga att det inte är pga lathet denna gång, utan pga motgång efter motgång, sjukdom efter sjukdom och brist på intresse från Stadmissionen. Ni borde nästan skämmas...

Imorgon blir det SACO-mässa med Linnea och Sussi, kommer bli kul! :)
Godnatt!! ♥



hjälp...

      DATUM: 2009-12-01 TID: 21:36:54

det är första december idag, och jag hinner inte med!



godnatt! =)