Huvudvärk = SÄMST!

      DATUM: 2010-11-30 TID: 12:44:48

God morgon folket! Eller ja, "god" dag rättare sagt!

Vaknade imorse klockan 08:32...och hade så fruktansvärt ont i huvudet att jag trodde jag skulle svimma. Var förbannad på allt tack vare den äckliga huvudvärken så jag gick och la mig igen medan mamma släppte ut gåbbarna på tomten. Mitt alarm ringde nu klockan 11:30 och jag har fortfarande världens huvudvärk...inte kul. Måste göra mig iordning för jobbet nu i alla fall, ska åka om en timme ungefär och jag har gjort iordning mig 0% ungefär ;).

Ha en trevlig dag!

Aj. Aj. Aj.

      DATUM: 2010-11-29 TID: 21:22:00

Jag har så ont i huvudet att jag typ kräks snart. Ska ut och ta lite frisk luft nu...Dagens träning får jag skriva imorgon. Tränade i alla fall i 1 timme och 20 minuter.

Godnatt :)

Go go Emma!

      DATUM: 2010-11-29 TID: 15:42:59

I dag har jag träffat min underbara grabbar i skolan :). Mitt fina grabbgäng ♥. Hela gänget var samlat igen...i och för sig bara i typ 30 sekunder men ändå! Det räknas också.

Just nu dricker jag min proteindrink, för snart ska jag iväg till gymmet och svettas! Igår gjort jag kondition och benstyrka, idag blir det kondition och armstyrka. Ska bli jätteskönt! Åh jag vill åka dit nu! Men måste vänta på att mamma slutar jobba :(. Haha vem kunde tro för 8 månader sen att jag, Emma den otränade, skulle börja älska att träna och faktiskt se fram emot att ha träningsvärk? Inte jag i alla fall ;). Och det trodde nog ingen jag kände heller...

Skriver som vanligt ett inlägg senare om vad jag tränat i dag! :)
Ciao ♥

Jag ska bli BIFF!!!
Jag hoppas dock att denna bild inte är sann...fy vad fult! xD


Fast det här är nog mer jag haha :D (just nu i alla fall. Men jag jobbar på det!!!)...

Natti natt

      DATUM: 2010-11-28 TID: 22:16:27

Jag är så himla trött! Efter träningen tog jag ett varmt bad och sen var det kört, är helt trött i hela kroppen. Ska bli så skönt att krypa ner under mitt duntäcke och sova. Imorgon jobbar jag inte så jag kan sova hur länge jag vill...eller ja, tills gåbbarna väcker mig och vill ut! :). Känner att jag denna helg inte vilat så mycket som jag borde göra när jag är sjuk...har inte alls legat ner och tagit det lugnt. Så jag är inte alls frisk än...typiskt! ^^

Men nästa helg kommer blir en riktigt slapp-helg :).
God natt på er! ♥

Hittar inte min fina tröja...vart är du??! :(

Det är så skönt att träna!!

      DATUM: 2010-11-28 TID: 16:08:59

Jag har verkligen börjat älska att träna. Det är inte längre en kamp när jag ska åka iväg och träna, utan jag vill faktiskt! Jag nästan längtar efter det. Det är lite av en fristad för mig, det är bara jag och hög musik som pumpar i hörlurarna.

Hur kommer det sig? Jo de senaste 6 veckorna har jag tränat 3 eller 4 gånger i veckan, oavsett om jag har känt att ibland velat spy när jag ens hört ordet "gym". Jag har kämpat, och efter ett tag vände allt och jag kom på att jag inte längre kände motvilligheten att ta arslet ur vagnen och komma iväg, utan det blev en självklarhet.

Men som sagt, det var otroligt jobbigt de 3 första veckorna. Men vad gör 3 veckor egentligen? Vad gör det att känna att det är jobbigt i 12-14 gånger? Ingenting...speciellt inte när man börjar se resultatet av sina ansträngningar! Och det börjar jag göra nu :D. Och att kunna öka vikterna på maskinerna är ju halva nöjet! Då känner man sig otroligt stolt över sig själv.

Självklart känner jag vissa dagar fortfarande att "nej idag orkar jag inte". Men jag gör inte det till en ursäkt. Är man sjuk, så visst. Men är jag trött eller bara inte har lust, då åker jag ändå! För det är när man som mest känner att man inte orkar som det är allra skönast efteråt! Inga lama ursäkter alltså, är ännu en "regel" för att man ska komma igång.

Att träna är kul! Dessutom får det dig att må bättre, så varför inte ta dig i kragen och komma igång du med? Träning är inte endast en metod för att gå ner i vikt...det är bra för hälsan i allmänhet och man blir faktiskt mycket piggare och gladare :).

Min träning i dag;

- 30 minuter powerwalk i uppförsbacke, 3.5km
- 5 minuter löpning, sen la mitt knä helt av :(
- Adductor 30kg, 3x12 (tränar insidan av låren)
- Abductor 35kg, 3x12 (tränar rumpan och övre delen av insidan av låren)
-
Leg Extensions 20kg, 3x12 (tränar framsidan av låren)
-
Leg Curl 25kg, 3x12 (tränar baksidan av låren)
-
Leg Press 50kg, 3x12 (tränar framsidan av låren mestadels men även insidan av låren och rumpan)
- Glute (tränar rumpa och baksida av låren) 15kg, 3x12
- Abdominal Crunch 12,5kg, 3x12 (tränar magmusklerna)

28 november 2010

      DATUM: 2010-11-28 TID: 12:38:54


Hej på er! Hoppas allt är bra :).

Jag vaknade imorse med vetskapen om att det var den 28 november...och jag kände liksom att tiden går alldeles för fort. Det är snart 2011 och bara 45 dagar tills jag blir 20 år. Fattar ni? 20 bast...jag behöver inte be någon köpa ut åt mig längre (haha skämt åsido, inte för att jag gjort det någon gång. På allvar alltså ^^).

Vad står på schemat i dag då?
Jo;



Så, I'm off! Talk to ya later :)


Filmmusik

      DATUM: 2010-11-28 TID: 01:18:18

När man inte är riktigt på glatt humör och inte orkar "försöka vara glad" finns det ingen bättre musik att lyssna på än filmmusik tycker jag. Antingen kan man lyssna på lite gladare Disney-låtar eller så kan man lyssna på fina melodier bara.

Några av mina favoriter (har så många!!) är dessa;


"The Day After Tomorrow" av Harald Kloser (film samma som titel)


"Time" av Hans Zimmer (Inception)


"Tennesse" av Hans Zimmer (Pearl Harbor)


"Legends of The Fall" av James Horner (Legends of The Fall, mera känd i Sverige som "Höstlegender")


"Ashes to Ashes" av Hans Zimmer (Black Hawk Down)


"Married Life" av Michael Giacchino (UP!)



Som sagt...det finns så mycket! En djungel av fantastisk musik
Jag rekommenderar alla som inte redan lyssnar på filmmusik att göra det. Ge det en chans liksom :)

Host host

      DATUM: 2010-11-27 TID: 11:27:50

Har hostat hela natten lång, men är ganska pigg ändå! :). Nu ska jag tvätta håret och fräsha till mig för att sen åka till Sickla och försöka hitta något fint att ha på mig ikväll.

Men nu sitter jag och lyssnar på denna fantastiska låt. Blir helt tung i hjärtat (på ett positivt sätt) när jag hör denna låt...melodierna är så otroligt vackra och jag älskar verkligen filmen också så det bidrar nog ^^;


"No Sacrifice, No Victory" heter låten.


Ha en bra dag! ♥

Bring it on, winter and cold!

      DATUM: 2010-11-27 TID: 00:40:42

Men glad är jag för det :). Ska faktiskt bege mig mot sängen...är otroligt trött nu när jag är sjuk. Imorgon ska jag iväg och köpa något fint att ha på mig på middagen jag ska på på kvällen. En mycket fin kompis till mig ska nämligen flytta hem till norr igen efter att ha bott här i drygt 3 år...känns jättetråkigt även om vi på sista tiden inte umgåtts så mycket. Kommer sakna ihjäl mig efter henne :'(. Men som sagt, hon kommer och hälsa på...bäst för henne det!! ♥

Köpte ett par vinterskor i dag. Äntligen! Med inbyggda (utfällbara) dobbar, hur smart som helst när det är halt. Så sjukt sköna är de också! :). Köpte även vantar så jag slipper frysa när jag går ut med gåbbarna. Nu är det bara en mössa som behöver inhandlas så är jag 100% redo för den kalla vintern som det ska bli tydligen.

Skorna (950kr på en Outlet, annars 1900kr i "vanlig" butik);


Och såhär ser de ut under med och utan dobbar. Hur smart som helst;
(lite dåligt tagna bilder, man skitsamma ^^)


Köpte även denna för 50kr. Tyckte den var värd det;



Nej usch vad trött jag är nu. Godnatt på er folket! ♥

Streetdance

      DATUM: 2010-11-25 TID: 16:52:51

Jag såg den här på bio i 3D i somras, och jag har glömt att tipsa om den så tänkte göra det nu. "Streetdance" är en riktig dansfilm, rakt igenom. Jag älskade den!

Skådespelarna är nog för de allar flesta, även mig, okända vilket gjorde det mycket lättare att relatera till. Absolut en film ni ska se! Egentligen oavsett om man gillar dans eller inte :).


Träna kanske inte var det ultimata

      DATUM: 2010-11-25 TID: 12:05:31

Var på gymmet igår, tränade kondition och magstyrka. Det var mycket jobbigare än det brukar vara och även om jag lovat mig själv att inte springa så kunde jag inte låta bli att springa 10 minuter. Det är så fruktansvärt skönt har jag börjat tycka! Fick lite ont i hjärtat när jag sprang, trodde det var håll för att jag är sjuk men det va efter träningen som mamma sa att det finns något som heter hjärtklaffsinflammation eller något sånt som man kan få om man tränar när man är sjuk...blev såklart lite skraj så nu måste jag vila tills jag blir helt frisk. TYPISKT!

Nu är det i alla fall helg för min del, jobbade morgon i dag istället för imorgon. Imorgon är det lön och så kanske det blir fotomässan med syrran! Vi får se, det beror på hur sugna vi är på det helt enkelt.

Och nu är även biljetter bokade till "Djungelboken" på Stockholm Stadsteater. Ska bli så sjukt kul! Har sett den en gång förut och jag älskade den :D. Ska gå med min mami, jättemysigt verkligen! ♥


Nu ska jag vila (läs; sova!)


Sjukling

      DATUM: 2010-11-24 TID: 12:31:08

Hej hopp!

Sitter här med en kopp hett te och inbillar mig att mitt halsont ska gå över! Men vi vet ju alla att det inte blir så om man verkligen är sjuk och inte bara har "morgonhalsont" som man kan få ibland. Blev sjuk igår och idag mår jag sämre. Men inte ska det stoppa mig, för snart ska jag iväg till jobbet och efter jobbet ikväll blir det gymmet! Skiter i om jag blir ännu mer sjuk, för nu är det nog! Känner ni igen det? Att när man kommit igång på riktigt, med motivation och allt, så blir man sjuk...så onödigt om ni frågar mig! :P

Nu får vi bara hoppas att bussarna går, för ni vet ju hur det blir med SL när det kommer 1dm snö ;). Och plogarna kommer ju aldrig när det behövs. Men negativa klubben här i dag, nu är det slut med negativa tankar! Jag tycker det är väldigt mysigt med snö och tror jag ska gå ut med barnen i lekparken och göra snöänglar i dag! :D.

Hörs ikväll! Ha en superduper bra dag!
Puss ♥

I dag längtar jag tillbaka som sjutton till studenten. Shit va kul det var!

Hurricanes and Suns

      DATUM: 2010-11-23 TID: 21:57:13

Tokio Hotels nya låt. Love it ♥.
De gör mig aldrig besviken. Det är det bästa med musik och människor man inte känner. De kan aldrig såra en eller göra en besviken. Okej, nog med djupheterna för en dag...haha.



Ni killar ska vara så himla nöjda med ert liv...

      DATUM: 2010-11-22 TID: 14:48:45

Vad presterar ni egentligen? Om ni tänker efter...Ni slipper verkligen allt känns det som. Nu är det visserligen bättre än förr men ni har fortfarande mycket lättare att jobba er upp i karriärsstegen. Ni slipper mensvärk och alla problem som den tiden på månaden för med sig överhuvud taget. Ni slipper graviditeten och allt jobbigt som den för med sig och ni slipper smärtan vid förlossningen. Ni får bara nöjet att göra barnet ;).

Jag är faktiskt inte en tjej som får s.k. PMS, inga humörsvängningar och sånt. Men fortfarande. Smärtan. Ojojoj vad jag skulle vilja att ni killar fick ha det en gång i månaden i fyra månader. SHIT vad ni skulle klaga...ni klarar ju knappt av en förkylning utan att ni klagar massor och tror att ni ska dö, hahaha! ;)

---

Nåja! :). Jag skulle jobbat i dag men Douglas (ett av barnen) vaknade med feber i dag så det blev inte så :(. Antar att det inte blir något jobb imorgon heller eftersom dagis kräver en feberfri dag, men vi får väl se. Nu känner jag att lite frisk luft skulle sitta fint, så jag ska ta mig en promenad med gåbbarna mina. Och om 1½ timme bär det av till gymmet, jajamen nu ska jag ge allt! :)

Ciao guapos y guapas! ♥


---


På tal om problem och onödiga ämnen att prata om...
så hittar inte jag den här röda tröjan...saknar den faktiskt! :O



Träningspass!

      DATUM: 2010-11-21 TID: 21:31:00

Är så nöjd med min prestation i dag. Jag orkade verkligen inte träna utan ville bara lägga mig ner i sängen och sova, var så fruktansvärt trött. MEN. Jag skällde på och peppade mig själv och bad om hjälp från Robert också som skrev peppande sms och så tog jag mig i kragen och åkte till gymmet. Och fy så skönt det var!!!

Detta gjorde jag i dag:

- 15 minuter powerwalk
- 20 minuter löpning
- Adductor 30kg, 3x12 (tränar insidan av låren)
- Abductor 30kg, 3x12 (tränar rumpan och övre delen av insidan av låren)
-
Leg Extensions 20kg, 3x12 (tränar framsidan av låren)
-
Leg Curl 17,5kg, 3x12 (tränar baksidan av låren)
-
Någon annan maskin för rumpa och baksida av lår som jag inte minns vad den heter...15kg, 3x12
- Abdominal Crunch 17,5kg 2x12 + 15kg, 1x12
- Core på pilatesboll 3x12 (det är som situps men man sitter halvt på en Pilatesboll, otroligt jobbigt är det i alla fall!!)
- Rygglyft liggandes på golvet, 3x15

och avslutande:

- 2 minuter på steptrainern (heter den ens så?) på motstånd 15 (tränar rumpa, fram-och baksidan av låren och vaderna)


Tränade 1 timme och 20 minuter. Nästa pass blir imorgon kväll :)

Armageddon

      DATUM: 2010-11-21 TID: 00:30:57


Jisses. Jag inspireras så mycket av den här filmen! Jag bara älskar den. Och att jag gråter som ett barn varje gång (ni som sett den förstår nog) jag ser den är ju en annan femma.......haha ;). Men i alla fall, se den!!



Och sen råkar det vara så att the "theme-song" I Don't Wanna Miss A Thing är en av mina absoluta favoritlåtar:


19 november

      DATUM: 2010-11-19 TID: 06:38:42

Det är inte (!!!) mänskligt att gå upp klockan 6 på morgonen...tur för mig att jag har hundar som måste gå ut innan jag åker till jobbet annars hade jag nog fortfarande legat i sängen och gosat. Ser inte fram emot att gå från en varm säng ut i den otroliga kylan. Men jag måste nu :).

Ha en fin dag!

Älsklingarna mina!

Mamma och pappa ♥

      DATUM: 2010-11-18 TID: 23:54:35


Skjutsade mor och syster till Norrtälje i dag. Vi körde fel dessutom så det tog en himla tid! På vägen hem pratade jag med pappsen om lån, ammortering, ränta osv. Jag har alltid varit nyfiken på hur allt det där fungerar. Till slut kom vi i alla fall överens om att jag nog inte är redo för att flytta hemifrån än på ett tag (läs; några år!!!!! haha)...Jag skulle sakna mina föräldrar alldeles för mycket!! ♥. Har alltid älskat att vara med mina föräldrar och jag anser att den yngre generationen har väldigt mycket för bråttom med så många saker, och speciellt detta med att flytta hemifrån...

Varför ha bråttom? Se föräldrarna som något positivt istället för att se de som något man ska "bryta sig ifrån". Ett eget liv kan du ju ha samtidigt som du har en bra relation med dina föräldrar...och det är ju inte som att alla jobbiga saker försvinner för att man flyttar hemifrån, utan tvärtom.

Mamma och pappa är bäst. Jag älskar er ♥ 


Nej nu måste jag sova, ska upp om 6 timmar...yay for me!
Godnatt ♥


Det är så de ska tas ;)

      DATUM: 2010-11-18 TID: 21:18:45

Hahaha precis min humor ;). Skrattade

På ett sjukhus, i ett väntrum, sitter de anhöriga till en mycket sjuk person.

Läkaren kommer in, mycket trött och säger:

- Jag är så ledsen. Jag har dåliga nyheter. Det enda hoppet för er släkting är en hjärntransplantation. Det är väldigt riskfyllt MEN det är det enda hoppet. Ni får själva betala för hjärnan.

Efter en lång tystnad frågade någon:

- Okej, hur mycket kostar en hjärna?

Läkaren svarade:

- 5 000 kr för en manlig hjärna och 200 kr för en kvinnlig.

Männen i rummet försökte hålla sig för skratt och att undvika ögonkontakt med kvinnorna. En av männen frågade med ett något triumferande uttryck i ansiktet:

- Varför kostar den manliga hjärnan så mycket mer?


Läkaren log åt den något oskyldigt, barnsliga frågan och svarade:

- Det är standardprissättning. Vi måste sänka priset på kvinnliga hjärnor eftersom de ju faktiskt är använda.


Gossip Girl? Oh crap.

      DATUM: 2010-11-18 TID: 11:54:49


Jag har börjat följa Gossip Girl. Jag har alltid varit lite "emot" den, vet egentligen inte varför men antar att det är för att precis alla tjejer följer den. Men vad kan jag göra? Nu är jag fast ;). Har precis börjat den 3e säsongen. Det är liiite för mycket drama för mig ibland, intriger på intriger...men ändå är den riktigt bra!

Och hur het är inte denna varelse då? ;). Han spelar karaktären Nate Archibald i serien.






YES!

      DATUM: 2010-11-17 TID: 22:41:32

Tränade 1 timme och 10 minuter i dag. Jag hade LÄTT kunnat träna 1 timme till. Vet inte vad det var med mig men i dag var det så sjukt skönt att träna, och det gick så lätt för att motivationen var på topp!!
Jag körde i dag:

- 10 minuter på steptrainern
på sjukt högt motstånd.
-  Intervallträning på motionsbandet i 15 minuter (efter det sa min skadade vad ifrån tyvärr)
-  MASSOR av styrketräning med hantlar. Biceps, triceps, axlar, deltamuskeln, bröst...you name it!
-  Sen avslutade jag med att springa 2 minuter och spurta 1 minut. Så skön avslutning!!

Jag är mycket nöjd med dagens träning! Imorgon blir det en vildodag och sedan blir det träning igen på fredag. Nu är det ingen nåd ;). 4 gånger i veckan ska jag verkligen försöka med nu!

One Tree Hill - Säsong 8, avsnitt 9

      DATUM: 2010-11-17 TID: 22:04:58

Ett riktigt bra avsnitt!! :)

"Between Raising Hell and Amazing Grace"

Mardrömmar är det värsta jag vet.

      DATUM: 2010-11-17 TID: 09:36:21


Jag har aldrig varit så glad över att vakna som i dag. Vaknade nämligen ur den hemskaste mardröm jag tror jag någonsin haft. Och jag kommer ihåg precis allt som hände, vilket inte är ofta jag gör.

|| Den började jättemysigt. Jag och min familj (plus en kompis) satt på våran altan och åt och drack gott, det var sommar. Då tittar jag upp mot himlen och ser ett jättestarkt stjärnfall, för "spåren" efter den dröjer sig kvar och himlen blir grön! "WOW" utbrister jag, "shit vad coolt, KOLLA ALLIHOPA"!. Efter det kommer det flera stjärnfall...den ena efter det andra. Och helt plötsligt börjar det komma brinnande bollar i size av pilates-bollar ungefär genom skyn och som sen landar några meter framför oss. Panik utbryter så klart och då var vi massor av folk som bor på gatan som också var där och sprang runt och skrek.

Vi springer in till vårat hus, jag skriker till pappa "KOM PAPPA, SPRING!!!" medan det kommer fler och fler "bollar". Jag hittar inte Lina, men hon kommer till slut och alla är samlade. Vi kollar direkt att gåbbarna mår bra och de gör dem, de är förvånansvärt lugna. Då ser vi genom fönstren hur enorma skuggor syns på marken. Jag går ut och kollar och ser en jättestor meteor "sväva"/flyga över husen. Mamma förstår direkt vad det är och frågar bara "hur stora?" och jag svarar med gråten i halsen "enorma mamma, de är enorma". Meteoren landar i huset precis mittemot vårat. Jag skriker av rädsla. Och sedan kommer det bara fler och fler. Dessa brinner inte, de ser bara ut som enorma stenar formade olika och de bara flyger förbi vårat hus.

Pappa har försvunnit innan detta händer, jag kommer inte ihåg varför. Lina syns inte till. Jag vänder mig om och ser hur en stor skugga närmar sig från vårt hus baksida och jag skriker till mamma "KOM UT! Mamma SPRING" och hon hinner precis innan en sten lika stor som vårt hus ungefär kraschar ner i vårt tak. Den gör inte så mycket skada, bara det övre planet är mosat. Gåbbarna springer jag in till i all världens fart och tar i famnen ifall huset skulle rasa. Jag och mamma skriker "LINA", "TOMMY"... men ingen svarar. Det är då jag skymtar en arm och en liten bit av tyg färgat precis i den lila färg som Lina hade på klänningen, på det övre planet. På något sätt kommer jag upp dit och hittar Lina sittandes i sin säng, nästan utan en enda skråma, och jag behöver bara lyfta på ett skåp för att få loss henne. Då berättar hon det. Med tårar rinnandes och panik i rösten. "Pappa sprang där ute. Han krossades av en meteor. Han är så himla dum. Så dum" och så gråter hon massor. Jag är i chock och fattar inte riktigt, så jag frågar "är han död"?. Hon svarar "ja. Pappa är död". Jag börjar gråta helt hysteriskt. Och klättrar ner till mamma. Vi står och kramas allihopa, men jag vet att någon nu för alltid kommer att saknas. Pappa. Min älskade pappa. ||

Det var nu som drömmen avbröts av att Edgar gnällde och ville ut. Tack och lov. Men drömmen var så verklig att jag var tvungen att kolla ut genom fönstret för att se att allt var som vanligt. Och ute var det jättevackert...frost överallt. Och när jag pussat på gåbbarna så gick jag ut med kameran i högsta hugg.

Jag vill aldrig någonsin drömma något sådant igen. Det var hemskt. Och alldeles för verkligt.

Mot jobbet, och vidare! (till Hovet...?)

      DATUM: 2010-11-16 TID: 14:06:59


Nu är det verkligen dags för mig att gå mot bussen...ändå sitter jag här och skriver detta. Näe men så bråttom har jag faktiskt inte, ska gå först om 10 minuter :). På tal om överrubriken här så ska jag efter jobbet kanske åka till Hovet och stötta SSK när de spelar mot AIK. Har inte sett en match mellan dessa lag på typ...8, 9 år? Så jag vill verkligen!! Och eftersom det är i Hovet hinner jag ju om pappa hämtar mig...Nästan så jag ska gå och hämta match-tröjan och hänga innanför dörren så pappa fattar att jag vill gå dit!! Åh så kul :).

Nu blir det lite mer bråttom, måste packa lite frukt och sånt innan jag drar! Det ska man alltid ha i väskan, det är mitt motto i livet (okej inte riktigt men nästan...).

Ciao guapos y guapas!!



Så skönt!!

      DATUM: 2010-11-12 TID: 18:46:19

 
Träningen gick jättebra. Intervalltränade i 45 minuter på bandet, sprang i 2 minuter var 4:e minut. Det var otroligt skönt måste jag säga, jag behövde verkligen det i dag!! På söndag ska jag träna igen och då blir det styrketräning! :).

Nu tror jag att jag ska gå ut med gåbbarna och sen sova. Är väldigt trött i dag.
Godnatt!




Nej nu gör vi något åt denna tråkiga dag!

      DATUM: 2010-11-12 TID: 15:19:14

Nu åker jag iväg och tränar! Tänkte bara köra kondition i dag för jag behöver det känner jag :). Blir så depp av detta väder och att jag ligger och lyssnar på sorliga, men ack så fina, soundrtracks från olika Disney-filmer gör det ju inte bättre, haha! (men oj nu kom ju "trashing the camp" från Tarzan, den blir man glad av!!)

Ha en fin dag! :)

En random bild på mig när jag skulle göra armhävningar (på skoj för egentligen kan jag inte...) och istället började skratta...det var helt och hållet Beas fel, the girl behind the camera!

One Tree Hill - Säsong 8, avsnitt 8

      DATUM: 2010-11-10 TID: 23:45:48

Nu börjar One Tree Hill bli den serie jag älskar igen. I början var jag lite besviken men nu så :). 
Ännu ett jättebra avsnitt!!

"Mouthful of Diamonds"

Bloggen är inte på min sida...

      DATUM: 2010-11-10 TID: 00:13:02
Kan inte ladda upp bilder eller något...suck. Ska i alla fall sova nu! :) Godnatt!!

Djungelboken

      DATUM: 2010-11-09 TID: 13:40:55
I'm så happy! :D. Har precis bokat biljetter till teatern "Djungelboken" på Stadsteatern. 5 Mars nästa år ska jag gå. Fullspäckad lördag för då ska jag även gå och se gruppen HURTS på Berns :D.

Gubben i lådan

      DATUM: 2010-11-09 TID: 12:30:13

Är för trött för att skriva något sammanhängande men här får ni ett musiktips i alla fall! :)

Daniel Adams-Ray. Han är grym han!



Snygg är han också...jisses! ;)

Ny jacka!

      DATUM: 2010-11-08 TID: 23:11:45

I dag inhandlade jag en vinterjacka! ÄNTLIGEN. Jag är så himla nöjd med mitt inköp för nu slipper jag frysa arslet av mig varje gång jag ska gå ut med gåbbarna på promenad :). Det blev en svart, lång modell från Everest :).

Bilden ger verkligen inte jackan rättvisa, men here it goes;


Jag är i alla fall otroligt nöjd nu! ^^

Breaking the News

      DATUM: 2010-11-08 TID: 21:28:33

Klicka på bilden och hör Michael Jacksons nya låt!!
GRYM!!



Work out

      DATUM: 2010-11-07 TID: 16:30:00


Har kommit hem från träningen för ett tag sen, legat utslagen på soffan sen dess ;). Jag är jättetrött nu och har ont i mitt stackars lår och min höft (gjorde illa mig för 1½ vecka sedan när jag tränade) så nu blir det film. Ja, jag älskar film! Ni gissade rätt ^^.

I dag tror jag att det blir en av mina favoritfilmer när det kommer till fantastiskt skådespeleri, nämligen filmen Rain Man. Den är så otroligt fin och Dustin Hoffman och Tom Cruise spelar så sjukligt bra tillsammans!! Älskar den filmen ♥. Men syrran är här också (såååå mysigt!!!) så jag får se vad hon vill se! :D



Ciao! ♥


Tråksöndag...

      DATUM: 2010-11-07 TID: 12:10:00

...Men även slapp-söndag! På det viset gillar jag söndagar, det är så skönt att bara få ligga i soffan och göra ingenting. I och för sig ska jag till gymmet om någon timma, men annars ska jag inte göra ett skit. Förmodligen ligga och kolla på filma hela dagen!! Det är livet det :)

Ett litet filmtips tänkte jag lägga in såhär på "morgon"-kvisten! En av de vackraste filmerna jag vet - The Pursuit of Happyness (Jakten på Lycka). Ett sånt otroligt skådespeleri av inte bara Will Smith, utan även Jaden Smith. Fantastisk film som gör en gråtfärdig men fylld av hopp på samma gång. Ni fattar om ni ser den. Den är bara så himla bra, så fin! ♥





Ha en fin dag! ♥


Så trött!

      DATUM: 2010-11-07 TID: 01:42:00

Vi bestämde oss för att åka till Åkersberga, 10.5 mil fram och tillbaka. Det var väl värt det kan jag väl tycka, i alla fall om man tänker på maten mami och pappa bjöd mig på. Jag beställde plankstek med Oxfilé...mums vad gott det var! Finns inget bättre än Oxfilé. Kan äta hur mycket som helst!! :D.

Nu är så trött att jag inte ens tror att jag kommer att orka tvätta av mig sminket...
Vi höres imorgon! :)

Godnatt! ♥

Världens vackraste...
Jag hoppas jag drömmer om honom i natt! Haha ♥


En fullspäckad lördag...

      DATUM: 2010-11-06 TID: 19:20:49


Tjingeling!

I dag har jag hjälpt pappa att sätta upp hyllor i badrummet, som blev sjukt snyggt;



Efter det åkte vi och STOR handlade (nu menar jag att en kundvagn nästan inte räckte haha) och när vi kom hem fick jag ett ryck och rensade och städade kylen och köksskåpen och sen gjorde jag rent i badrumsskåpet och plockade ur och i diskamaskinen...haha kära någon! Nu är jag helt slut och ska kanske åka till Åkersberga med mami och papi för att se pappas gamla band spela och passa på att äta något gott på restaurangen de spelar på :) (hur ska jag orka??)

Vi hörs senare ikväll när jag kommer hem!!
Puss ♥


Förändringar är ju alltid bra!

      DATUM: 2010-11-05 TID: 22:30:04


Har ändrat headern på bloggen och fixat en ny profilbild, blev lite trötter på den gamla :). Man får alltid lust att blogga lite extra mycket när man gjort förändringar, så här sitter jag nu och bloggar medan min vovve Edgar ligger och gnäller på mig att vi ska gå ut. Haha lilla sötvovven!

Nu är det dags för kvällspromenaden med gåbbarna mina. De behöver springa av sig lite! Efter det blir det sängen, är så sjukligt trött i dag!!

Godnatt


Legenden om Ugglornas Rike

      DATUM: 2010-11-05 TID: 15:35:36


Vart ska jag börja?

Vilken otrolig animerad film. Den var så sjukt bra gjord och jag satt med vidöppna ögon hela filmen igenom. Storyn var fantastisk och det fanns även inslag av humor i den! Den får helt klart toppbetyg!!
BETYG: ♣♣♣♣♣ / 5

SE DEN!
Bilderna är collage jag satt ihop från olika bilder från Internet :)




Bio med systerdöttrarna!

      DATUM: 2010-11-05 TID: 10:10:00

Ja, jag fattar inte själv att jag är uppe såhär tidigt, haha ;). Nej men igår så kom jag på mig själv att sitta och kolla på trailern till Legenden om Ugglornas Rike och eftersom jag jättegärna vill se den och har velat se den länge så tar jag med mig mina fina systerdöttrar. Vi ska se den i 3D vilket kommer bli coolt i och med att det kommer vara mycket flygande i den, kommer bli häftigt!!

Recension och sånt kommer senare när jag kommer hem igen, som alltid när jag ser en ny film! Nu är mina systerdöttrar här så nu ska jag springa till bussen! :)


Trailern för er som vill se;


I väntan på bussen

      DATUM: 2010-11-05 TID: 00:16:43

RMK, en svensk rappar grupp. Älskar honom/dem!




Citat jag gillar

      DATUM: 2010-11-04 TID: 22:13:48

"Sometimes there are no words, no clever quotes to neatly sum up what's happened that day. Sometimes you do everything right, everything exactly right, and still you feel like you failed.

Like I said, sometimes there are no words, no clever quotes to neatly sum up what's happened that day. 
Sometimes, the day just...

...ends"


--

Criminal Minds 2009. Säsong 4, avsnitt 25. "To Hell... And Back"

De är helt underbara!

      DATUM: 2010-11-04 TID: 21:50:17

Pratar om gruppen HURTS.

Otroligt fina låten Silver Lining


Blood, Tears and Gold


Wonderful Life [officiell musik video]

Nya tillskotten i familjen...

      DATUM: 2010-11-03 TID: 15:14:16


Ja, alltså i min film-familj ;). 227kr gick detta kalas på, vilket inte alls är farligt när man älskar film!! :D


Love The Way You Lie (Part II)

      DATUM: 2010-11-03 TID: 14:17:39

Eminem...alltså han är en geni!
Jag vill också kunna berätta en historia med text.
Helt otroligt bra...


One Tree Hill - Säsong 8, avsnitt 7

      DATUM: 2010-11-03 TID: 11:26:42

Bästa avsnittet hittills denna säsong tycker jag :). Enjoy!


The best times

      DATUM: 2010-11-01 TID: 22:51:01


Jag och bästa vän låg idag på sängen och hade serious talk. Om hur framtiden kommer att se ut, om vad vi ska bli - eller inte bli -, om döden, livet, människorna i vår omgivning...ja, om allt möjligt :). Det är nog det bästa med vår vänskap! Att vi kan prata om allt. Precis allt! Det vi älskar, saker vi hatar, människor som går en på nerverna, kärlek, döden, livet i allmänhet, saker vi är rädda för. Ja allt verkligen. Men samtidigt kan vi prata om seriösa saker en minut och sen tio minuter senare ligga och apgarva åt något annat som inte ens hörde till vårt samtal... 

Tänk att vi har känt varandra så länge! Inte konstigt att vi känner oss som systrar ♥.


En gammal bild :)


Myskväll med bästa vän

      DATUM: 2010-11-01 TID: 01:38:30
Först lagade vi en supergod middag som var en soppa med lax och tonfisk! Och självklart hade vi egenvitlökade bröd till ;D. Muuuuuuums säger jag bara! Vi drack ett glas vin (eller egentligen 2) till och satt och pratade i typ två och en halv timme innan vi satte oss i soffan och kollade på Disney's Tarzan...oh man jag grät som ett litet barn!! Sen kollade vi på Pocahontas, men tuss somnade efter ca en kvart och nu sover hon som en stock i soffan. Lillen :). Har inte hjärta att väcka min sötnöt...hon sover verkligen såååå tungt! haha :)
 
Men nu måste jag nog väcka henne, för antar att det är sovdags. Själv har jag redan borstat tänderna och tvättat av mig. Så I'm ready to sleeeeeeep! :D

Godnatt folket. Hoppas er helg varit bra :)