31 augusti 2010

      DATUM: 2010-08-31 TID: 11:37:01

Känner mig alltid lika kreativ när jag skriver såna där rubriker ;). Ska snart göra mig iordning för jobbet, men först: pizza till frukost! Haha ibland så får man lyxa till det! 

Känner mig lite stressad faktiskt...jag går inte i skolan längre men jag känner inte att tiden räcker till ändå...hur fick jag ihop det med skolan i 3an när jag jobbade samtidigt? Fattar inte riktigt det!

 


Dags för sängen...

      DATUM: 2010-08-31 TID: 00:13:31
Imorgon ska jag upp ganska tidigt för att skjutsa min systerdotter till skolan. Hon ska nämligen på skolresa och är nervös för att inte hinna med bussen så självklart ställer man upp :).



men hallå har folk inte något liv?

      DATUM: 2010-08-30 TID: 21:17:06
Någon har hackat min msn och blockat alla och jag kan inte o-blocka dom!! -.-



Det här med att flytta...

      DATUM: 2010-08-30 TID: 16:55:46
Om det är någon som läser det här, så har jag en fråga. Är det någon här som har flyttat från sitt barndomshem? Och då menar jag inte flyttat från sina föräldrar till eget så att man ändå kan komma och hälsa på, utan jag menar flyttat hela familjen med vetskapen om att någon annan ska flytta in i hemmet där man alltid bott, i hela sitt liv...?

Vi håller nämligen på att kolla runt på lägenheter och eftersom att det är så otroligt dyrt här i Nacka så är det dags att flytta härifrån. Det känns heartbreaking eftersom det inte går att ersätta vårt hus, vårt fina radhus där jag spenderat 19 år av mitt liv. Men det kanske är dags att gå vidare i livet?

Det jobbigaste blir att lämna alla här i området. Min fina syster, systerdöttrar och svåger och min allra bästa vän som bara bor ca 100 respektive 15 meter från mig och My som bor 15 minuters gångväg härifrån...som jag sa, heartbreaking.

Någon som vet hur man ska hantera sånt här? (vi har inget klart än, men vi kommer nog flytta så fort vi hittat något annat vi gillar riktigt mycket...)

12 filmtips

      DATUM: 2010-08-30 TID: 14:57:06




Filmerna är inte i någon speciell "den här ska ni se först"-ordning. Dock tycker jag de viktigaste fimerna att se är Inception, Se7en, Black Hawk Down och Dear John :).

1. Inception
2. Boy A
3. Public Enemies
4. Knight and Day
5. Dear John
6. Chocolat
7. Rocky Balboa
8. The Last Song
9. Se7en
10. The Notebook
11. Black Hawk Down
12. Valkyrie


Sitter och leker

      DATUM: 2010-08-30 TID: 14:42:56
Laddade hem ett gratis redigeringsprogram igår som jag inte sett förut. PhotoScape heter det och det är faktiskt  riktigt, riktigt bra!!! Jag sitter här och leker och försöker lära mig allt haha ;).

Exempelvis kan man göra såna här; 

Kräftskiva och huvudvärk

      DATUM: 2010-08-29 TID: 16:42:41
Gårkvällen var jättetrevlig, med lite huvudvärk som resultat...haha. Nej men det var hur kul som helst att träffa gamla barndomsvänner igen och 'catcha upp' med dom, för det var ju några år sedan. Kräftorna var supergoda i alla fall, likaså nubben! Har inte fört över några bilder och är inte säker på att de är bilder som man vågar lägga upp ;), men om de är godkända bilder kommer de upp här senare ikväll.

My har varit här och vi har bara legat i soffan och slötittat på The Simpsons och Family Guy (sistnämnda är verkligen så bra haha!!). Nu ska här hjälpas till att städas...är inte så fruktansvärt taggad på det för jag är otroligt trött men men.

Ha en fin dag! ♥


Darins resa genom Idol, minnen!

      DATUM: 2010-08-28 TID: 15:39:00

My, kolla alla dessa klipp, heeeela hans resa i Idol (från att han blev uttagen). Blir nästan lite tårögd :'). NOSTALGIIIII!!! Så, Varsegod My och njuuuuuuuut! ;)

Kvalveckan. När han blev uttagen - "Beautiful"


Veckofinal 1 - It's Gonna Be Me
Denna kan man ju i princip alla miner och gester till! haha :D
Kolla slutet när han sjunger "it's gonna me meeeei" med värsta attityden och sen värsta leendet!

Veckofinal 2 - Unbreak My Heart


Veckofinal 3 - Stand By Me


Veckofinal 4 - När Vi Två Blir En

Veckofinal 5 - Show The Meaning Of Being Lonely
Här grät jag kan jag säga...haha :')
(videon finns inte att lägga upp här, den är försvunnen från YouTube -.-)

Veckofinal 6 - When I Fall In Love
Framträdandet som jag tyckte minst om av alla...

Veckofinal 7 - I Don't Wanna Miss A Thing
Ett av mina absoluta favoritframträdanden!!! ♥. Han var så otroligt sjuk här och gick på antibiotika stackaren!

Veckofinal 8 - Didn't We Almost Have It All

Veckofinal 9 - Bad


Veckofinal 10 - Paradise City
Oj vad vi tyckte han va snygg och het här ;). Kan exakt när han slänger med håret och allt haha!

Veckofinal 11 - Show Me Heaven
Blä på YouTube som inte har den. Aja klicka HÄR om ni vill se :)

Veckofinal 12, FINAL - Coming True

Hans första singel, uppträder Live - Money For Nothing


Alltså, jag minns varenda lilla uppträdande. Shit vilka minnen som bara flashar förbi när jag lyssnar på detta.
Och vad han har utvecklats, kolla på det här liksom;




Dags att säga nattinatt!

      DATUM: 2010-08-28 TID: 01:18:48

Har varit uppe sen klockan sex imorse och är lagom trött nu kan jag säga. Imorgon blir det kräftskiva och det ser jag fram emot, ska bli jättegott - första kräftorna jag kommer äta i år.

Godnatt :)


Jag och min fästman ;)


Har precis sett Inception igen...

      DATUM: 2010-08-28 TID: 00:38:47

...och den var om möjligt ännu bättre denna gång. Alla spelar så otroligt bra och Leonardo DiCaprio gör en av sina bästa roller någonsin och spelar sin karaktär så att man verkligen dras in i storyn. Jag säger då det, en mer genomtänkt film får man leta efter! Jag gick ut med samma känsla när jag lämnade biografen den här gången...den är helt genialisk, kreativ och nyskapande, spännande, rolig, fantasifull...you name it, this movie got it!



Ni kanske kan gissa vad den får för betyg? ;)



När jag ändå håller på att tipsa om filmer
kan jag tipsa om en film som heter Rescue Dawn. Den spelas av Christian Bale och Steve Zahn och den bygger på verkliga händelser under Vietnamkriget. Den är riktigt, riktigt bra! Se den :)




Knight and Day

      DATUM: 2010-08-27 TID: 11:08:33

Har glömt att tipsa om en film jag såg på bio för några veckor sen som fortfarande går på bio: Knight and Day (klicka här och se trailern). Den var faktiskt riktigt, riktigt bra! Och väldigt rolig. Jag skulle vilja säga att det är en otroligt bra gjord romantisk action/komedi. Se den om ni har möjlighet!!


Darin

      DATUM: 2010-08-27 TID: 10:31:56
Du, "bambi" som skrev på min blogg, du lämnade ingen adress ju!! Men jag svarar här då: Shit vad coolt!!! :D. Du får väl hälsa från mig nästa gång du träffar honom haha ;D.

Nu till något annat. Darin har jag gillat ända sen Idol 2004. Var helt nerkärad i honom och det kommer jag nog alltid vara på något sätt. Han var min första idol (förutom Michael Jackson då såklart) som jag kunde följa utvecklingen på och gå på hans konserter. Fick även träffa honom backstage en gång och sen var jag även på signeringar där man blev lika nervös varenda gång man skulle få träffa honom. Haha, va söta vi var jag och min polare My ^^.

I alla fall...Darin har ju kommit med nytt material, nytt album vilket jag gillar starkt! ;D. Han har utvecklats något enormt!! En låt har jag fastnat för och gjorde första gången jag hörde den:

Drowning - Darin

Den externa blixten är min!!

      DATUM: 2010-08-25 TID: 22:57:51

Jag köpte den, idag!!!! Med försäkring och allt...happppppyyyyyy! :D

Elgiganten, 2190kr + försäkring :). SÅÅÅ värt det! ^^


Pain -.-

      DATUM: 2010-08-25 TID: 10:49:46
Har så ont i ryggen...usch. Meningen var att jag skulle gå upp 10 för att gå ut i skogen med mina hundar innan jobbet, men funderar på att gå och lägga mig igen en stund innan jobbet, för ryggen mår inge bra. Well well, ut måste hundarna i alla fall! :)


"Smiiiiiiiile even though your back huuuuuurts..."


criminal minds

      DATUM: 2010-08-23 TID: 23:53:11
är helt enkelt besatt av denna serie...den är så bra!!!


22 augusti

      DATUM: 2010-08-23 TID: 00:54:06

Grattis på er 23-åriga bröllopsdag mamma och pappa :).
Älskar er massor ♥


Officiella Emma-klagar-för-allt dagen! :D

      DATUM: 2010-08-19 TID: 23:04:18
Har fetaste såret i munnen som gör fett ont. Jag tänker klaga som en fjortis och säga "fett" för det gör ONT. Känns som att käken ska explodera...typ lite så. Ska proppa i mig en Ipren och en Alvedon nu sen ska jag försöka sova för jag ska upp klockan 05:30 imorgon...det är INTE okej.

Imorgon flyttar jag hem igen i alla fall, kommer sakna Shiva väldigt mycket, hon är en otroligt mysig hund. Men även om jag haft henne har det varit ensamt och jag har ju vovvar där hemma som jag saknar hemskt mycket...så mami, papi och gåbbarna: imorgon kommer jag heeeeeem! ^^


The Last Song

      DATUM: 2010-08-17 TID: 19:38:07

Jag trodde inte att den skulle vara så bra. Men den var fantastisk och jag önskar jag hade sett den på bio...bara för att. Fast det kanske var tur att jag inte såg den på bio i alla fall, för kan ju säga att några tårar föll...

Betyg: ΔΔΔ,5/5 (- för att den hade en story som finns i en film redan, som heter "Life As A House"/"Livsverket" och den är bättre än denna.)


En fråga...

      DATUM: 2010-08-16 TID: 00:21:24
Varför har egentligen dagens ungdomar så bråttom att flytta hemifrån, flyga ur boet, bryta sig loss, utvecklas eller vad man nu vill kalla det? Jag har nu provat på att bo ensam sen i fredags kväll, alltså två dagar. Friheten, visst är den trevlig och så, men allvarligt talat, det är ju så tråkigt att bo själv!! Nu är ju jag en av de få ungdomar som faktiskt tycker om att vara med mina föräldrar och hellre är med dom än att festa loss och supa mig stupfull på en klubb, men ändå. Jag tycker att dagens ungdomar bryter sig loss från sina föräldrar alldeles för tidigt...uppskatta att de tagit hand om er under hela ert liv och jobbat stenhårt för att sätta mat på ert bord!! Visst tröttnar jag på mina föräldrar och får såna där "jag måste flytta hemifrån innan jag kräks"-infall ibland, men det går ju över. Jag förstår att ungdomen ska fyllas med roliga minnen och det är en tid att ha riktigt kul och "leva livet". Men måste föräldrarna komma i sista hand för att man ska ha kul i livet? Varför inte involvera de i det "roliga livet" som ändå till mesta del äger rum på någon hemmafest där folk står och pissar och spyr i grannarnas rabatt? Är det verkligen det bästa man har, att festa? Nej, inte enligt mig! Jag personligen tycker att man har mer utbyte av att sitta hemma och kolla på film med mor, eller sitta ute på altanen och äta en god middag och dricka öl med min familj, eller gå på ishockeymatch med farsan :).

Och ekonomin. Jag har under de här två dagarna insett hur otroligt dyrt det är att leva ensam. Och det trots att min mor och far bjudit mig på middag en gång samt köpt frukt och dricka åt mig.

Nej, tacka vet jag att bo hemma. Även om detta att bo själv är otroligt skönt så är jag nog inte helt redo att flytta hemifrån än. Japp, jag kommer hinna fylla 20 och förmodligen 22, minst, innan jag flyttar hemifrån. Jag älskar att ha mina föräldrar runt mig varje dag! ♥...detta även om de ibland bara är en pain in the ass. Men jag är ju trots allt tonåring och "ska" tycka så ;).

Yes box!

      DATUM: 2010-08-12 TID: 01:21:26

jag lever, jag andas! Bara min blogg som har lite andnöd. Men jag har inget att skriva, i alla fall inget som jag vill dela med mig av till allmänheten. Var med grabbarna i dag, nästan hela gänget var samlat. Hela Rytmus-gänget var samlat i alla fall ett tag, det var trevligt. Nästa vecka bor jag förmodligen själv i en vecka vilket ska bli spännande!

Ja, ni ser ju vilket överflöd av nyheter jag har att dela med mig av ;).
Bättre lycka nästa gång kanske.


Bio med tuss

      DATUM: 2010-08-09 TID: 01:54:25
Vi har lite tid över innan bion började, då satt vi igång och fotade varandra. Vi hade som vanligt skitkul ^^. Har inte tillåtelse att lägga upp bilder på tjejen bakom kameran, men aja.

  

Vi såg förresten filmen 'Knight and Day'. Den va totalt awesome! Jag skrattade, Bea skrattade, hela biografen skrattade faktiskt...en underbar feel-good film, faktiskt :)



Hemma från Dalarna

      DATUM: 2010-08-08 TID: 01:24:43

Man bara måste älskar naturen i norra delen av landet. ÄLSKAR ♥
Mer bilder kanske kommer, who knows ^^



Dalarna

      DATUM: 2010-08-01 TID: 03:58:46

Imorgon (senare idag) åker jag till Dalarna. Där har jag inget Internet, så uppdateringar kan glömmas ;). Jag har nästan ingen mobilmottagning heller, så kontakt med omvärlden = hejdå!

Ses om en vecka :)
PUSS!!