-

      DATUM: 2012-03-27 TID: 09:18:59

Har inget jag vill säga egentligen. Ändå vet jag att mina tusen tankar jag har i huvudet skulle vara väldigt skönt att skriva ner här...men ibland går det inte. Så därför skiter jag i det helt enkelt! Har dessutom sovit två timmar i natt (30 minuter längre än natten innan! Framsteeeeg...)

På tal om något helt annat så hittade jag mammas färgglada skärp från typ 80-talet! Det får vara färgklicken på en annan ganska trist tjej för tillfället.

 



Everyone can fake and pretend

      DATUM: 2012-03-26 TID: 10:16:04

Det är inte lätt just nu. Går lite runt i en dimma och känner mig låg och nere. Trots att solen är framme och fåglarna kvittrar på morgonen så vill jag inte gå upp ur sängen. Sover riktigt kasst, är irriterad och lättprovocerad, gråter för ingenting och är allmänt less. Det blir bara så ibland antar jag...Och nu har jag hamnat i en dålig period. Men det är okej får jag intala mig själv. För det där fina utttrycket "det blir bättre" verkar inte funka på mig just nu. Det här får ta tid. Och jag har underbara människor runt omkring mig som finns där för mig och stöttar. Det hjälper i alla fall lite.


Edgar och Elliot

      DATUM: 2012-03-26 TID: 09:17:00

Mina gåbbar var lika trött som jag imorse! Fick tvinga ut dom på promenad! ♥


Long time ago

      DATUM: 2012-03-14 TID: 11:01:31


Oj, det var ett tag sen!

Har haft fullt upp på senaste tiden med bland annat nytt jobb som receptionist på ett företag som ligger på Östermalm som jag i och för sig har jobbat på sen 5 december 2011, but still! :) Jobbar oftast till 18:30 och då är det pojkvän som gäller så klart! ♥

Har även firat ett år med min bättre halva, klippt av mig halva håret samt färgat det violett/rött, fått en spricka i foten (som jag efter 1½ månad inte blivit av med!), åkt ambulans och suttit på sjukhus med min pojkvän som brutit benet och opererat in skruvar i benet, tagit hand om mina underbara voffisar, haft magsjuka, ätit på Texas Long Horn, jobbat, jobbat och jobbat! :)

Bloggen har ju inte direkt varit prio ett! Men våren är ju äntligen här och då är jag ju lite piggare på att skriva, allt blir så mycket bättre när våren kommer! Framför allt blir humöret mycket bättre!