Mösspåtagning! :D

      DATUM: 2010-04-30 TID: 10:08:21

Jättefånig bild kommer lastat. Men äh, det är så det ska vara när man ska ha mösspåtagning!


Photo

      DATUM: 2010-04-29 TID: 20:53:13

Ett foto jag tog för någon månad sen. Inget speciellt alls, men ändå.


-

      DATUM: 2010-04-29 TID: 20:38:06
Gick hem från skolan i dag, eller Crippa skickade hem mig egentligen, haha. Jag kom hem halv tre och gick direkt och la mig. Vaknade 4½ timme senare. Jag behövde det, men är fortfarande lika trött. Nästa gång jag blir så här sjuk stannar jag hemma från skolan, helt.

Tokio Hotel - Attention
I'm trying to tell you
I'm trying to know you
I'm dying to show you
Fighting to get you

Soon as you got me
You go and drop me
It's cruel when you burn me
I love how you hurt me

Oh no, I'll never let you go
Oh no, I hate that I need you so

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your attention
I chose to be lonely than live without your
Attention

I scatch your sweet name
Right into my skin
You left me bleeding
But I couldn't give in

I swallowed all the poison to get infected
Give back my heart that you body rejected

Oh no, I'll never let you go
Oh no, I hate that I need you so

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your attention
I chose to be lonely than live without your
Attention

I'm standing in the pain
That's smothering me
It's more becoming my own blood
Why can't you see?
That I'm starving for your love
And I need attention
Or I'm gonna die

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your attention
I chose to be lonely than live without your
Attention

Photosession with the DJ!

      DATUM: 2010-04-29 TID: 00:57:11

Chill dag

      DATUM: 2010-04-28 TID: 23:55:06
Va hos Felix idag, det var trevligt! :). Nu blir det sängen, g'night!

Sol, sol, älskade sol!

      DATUM: 2010-04-27 TID: 15:37:05
Det är så otroligt härligt väder i dag! Jag har dessutom bara haft en enda lektion i dag för alla andra har antingen varit inställda eller eget arbete på, så ni kan tänka er hur mycket att jag har suttit i solen med mina fina vänner i dag. Har tagit ganska mycket bilder, på de som velat så klart :P, så lite bilder kan jag visa i alla fall! :).
Sitter i skolan med Paul nu och väntar på att Felix och Crippa ska bli klara, men det lär nog ta ett tag. Jag ska iväg och köpa blommor till min lilla systerdotter som i dag ska uppträda i skolan. De ska göra en Michael Jackson tribute, ska bli jättespännande att se! Efter det ska jag vidare till min egen skola och se ettornas sånguppspel, ska bli spännande.

BOUNCE

      DATUM: 2010-04-26 TID: 00:27:06
Jag var och såg The Last Bounce ikväll med mor min. Jag tänker inte ens försöka förklara hur bra det var. För det finns inga ord. Michael Jackson tribute var det som berörde mig mest. Men hela showen var fantastisk. Locking, poping, street, hiphop, breakdance, balett, lindy hop...ja allt fanns med! Så otroligt coolt.


En bild jag tog ikväll, tidigt i showen. Snyggingen Fredrik på storbild ;)

Bilder från dagen

      DATUM: 2010-04-21 TID: 22:56:38







Studiedag

      DATUM: 2010-04-21 TID: 09:18:18

Hello guys! Hoppas allt är bra med er! :)

Själv mår jag väldigt bra! Jag sov jättegott inatt och nu passar jag mammas dagbarn så hon kunde åka till sjukhuset. Snart ska jag ringa och väcka sömntutan Felix och senare ska jag träffa honom och Crippa. Love those guys ♥, ska bli trevligt! Kanske man får höra Felix DJ'a lite också ;D. Efter det ska jag åka iväg och jobba, och sen försöka komma iväg för att träna. Fullspeckad studiedag med andra ord. Det är så det ska vara! ;).

Crippa och Felix



Bilder från dagen

      DATUM: 2010-04-20 TID: 20:56:22
Underbar dag. Faktiskt bästa dagen på länge ♥


















work and school

      DATUM: 2010-04-16 TID: 10:13:03
God morgon! Allt bra? :)

Kom precis till skolan, direkt från jobbet. Börjar först 12:35, men tänkte jag skulle försöka plugga lite grann så här på morgonkvisten, för hade jag åkt hem hade jag ju genast gått och lagt mig, haha ;). Det regnar ute ;(, vilket betyder att jag måste skydda mitt hår och dra ner luvan över ögonen nästan, för jag har nämligen plattat det...ni kan ju tänka er hur det blir när håret blir fuktigt...buurrrrr säger det så ser jag ut som Diana Ross...okej inte helt men nästan ;P.

Nej nu måste jag sätta igång och plugga här. Ha en fin dag! ♥

Vill tillbaka till Tokio Hotel konserten!

      DATUM: 2010-04-15 TID: 22:06:13

Vilken dag...

      DATUM: 2010-04-15 TID: 00:06:27
Har inte hunnit blogga alls...suck. Har knappt haft tid till att sitta idag...men nu ska jag sova. Jag behöver verkligen det!! Vi hörs imorgon istället :)




Bilder från dagen

      DATUM: 2010-04-13 TID: 21:15:01




Fina pojkar ♥









Älskar mitt grabbgäng, de är bäst! :D

I skolan fortfarande

      DATUM: 2010-04-13 TID: 15:45:36
Nu ska jag sätta igång och plugga! På riktigt. Jag och Sussi höll allvarligt talat på att bryta ihop och börja grina idag för att vi har så mycket att göra och stressen hinner ifatt en och grabbar tag i en och vill dra ner en i ett djupt svart hål och vägrar släppa taget. Tror det var en rätt bra förklaring av hur jag känner mig just nu.
Har haft systemkameran (min man!!) med mig idag så senare kommer massor av bilder jag tagit under dagen! Nu blir det plugg. Kanske borde ringa hem till mamma och säga att jag inte kommer hem förns sent ikväll? Haha.
Puss så länge! ♥

I'm up!

      DATUM: 2010-04-13 TID: 08:10:20
God morgon! ♥ Allt väl?

Jag är vaken...men inte mycket mer än så, haha. Jag behöver frukost och en promenad med hundarna så jag vaknar till! ;). Jag har i alla fall sovit väldigt gott inatt, och jag har inte så fruktansvärt ont i kroppen idag som jag trodde att jag skulle ha, tur det! :). Tråkigt väder är det idag, jag som ville sitta ute i solen med mina vänner...aja, det kanske fixar till sig under dagen. Who knows?! :)

Måste börja göra mig iording nu.
Puss ♥

Tjock i skallen

      DATUM: 2010-04-12 TID: 22:11:16
Får inte fram något vettigt att skriva i mina uppsatser, så jag tror nog faktiskt att det är bättre för mig att sova. Jag behöver sova eftersom jag satt uppe till halv tre i natt. Så ja, jag tror jag går och lägger mig nu. Hoppas ni får sova jättegott i natt ♥. Det ska jag göra!

Pussar och Kramar ♥

Ni är så fantastiskt vackra.


Tjock i skallen

      DATUM: 2010-04-12 TID: 22:10:32
Får inte fram något vettigt att skriva i mina uppsatser, så jag tror nog faktiskt att det är bättre för mig att sova. Jag behöver sova eftersom jag satt uppe till halv tre i natt. Så ja, jag tror jag går och lägger mig nu. Hoppas ni får sova jättegott i natt ♥. Det ska jag göra!

Pussar och Kramar ♥

Ni är så fantastiskt vackra.


AJ!

      DATUM: 2010-04-12 TID: 20:18:52
Haha, jag har så ont i kroppen nu! Körde stenhårt som vanligt idag med. Idag körde jag 41 minuter på crosstrainern (som jag bara älskar, så skön att träna på!), kommer nog alltid att börja med den även om jag senare kommer koncentrera mig på styrketräning. Efter det körde jag sittandes cykling i 25 minuter och sedan styrketräning för armarna. Jag höll sjutton på att ramla efter att ha kört på Crosstrainern, för den tar med på benen än man tror, och jag tränade ju igår också, så ja ni fattar. Kan jag inte blogga imorgon är det för att jag inte kommer upp ur sängen ;).

Nu är jag nyduschad och fräsh, så nu ska jag ringa min kära tuss så ska vi promenera lite med gåbbarna! Mys ♥. Write to ya'll later. Kramar!

Mina egendesignade skor jag gjorde  på Converse hemsida.
Älskar dom! Men de levereras ju bara inom USA, jag blir så ledsen :(.


I'm on track!

      DATUM: 2010-04-12 TID: 15:49:45

Hej på er ♥

Jag är skitglad i dag, jag menar det är ju så underbart väder ute så man kan ju inte vara annat än lycklig! Jag blev dessutom klar med uppsatsen, vilket känns jättebra. Har dessutom haft en jättebra dag med vänner i solenskenet, bra musik och snygga killar att kika på, haha ;).

Jag hinner inte skriva så mycket mer, ska iväg och träna igen. Jag är otroligt motiverad och it feels guuuud!

Slänger in dagens val av kläder;

Baslinne från Gina Tricot, hoodie från Boomerang och leggings från Monki.
  Keep it casual :)



Jag nyss


Got to go! ♥


Dos minutos

      DATUM: 2010-04-11 TID: 23:58:07
Det är två minuter kvar tills lovet slutar, paniiiik. Haha nejdå ;), det ska bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan faktiskt, få lite rutiner och så. Sen saknar man ju alla mysiga människor! ♥. Nu ska jag skriva klart mitt arbete, sen måste jag sova om jag ska orka med att gå i skolan --> jobbet --> gymet. Jag kommer inte kunna skratta imorgon, för jag kommer ha träningsvärk i magen som heter duga, hahaha.

Sov gott ♥

Måste bara lägga upp denna bild, från i tisdags. Den är så söt! ^^

Whataya Want From Me

      DATUM: 2010-04-11 TID: 21:44:13

Älskar låten, verkligen älskar ♥. En skitbra plugglåt dessutom! Dessutom är han ju äckligt snygg ;), Adam Lambert för er som inte visste :).


Hemma från träningen

      DATUM: 2010-04-11 TID: 21:16:43
Fy så skönt det var att träna! Jag körde stenhårt på crosstrainern i 41 minuter, sedan körde jag massor av styrketräning för magen + lår. Jag känner mig jätteduktig och nu är jag verkligen igång. I och med att jag inte fått något personligt schema för sttyrketräning kör jag mest på crosstrainern nu, vilket ger träning för hela kroppen samt kondition. Det är en superbra träning för mig som är nybörjare, och jag älskar det!

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, sen blir det ytterligare massor utav plugg. Blir nog att jag får sitta uppe till sent. Men det gör inget, har massor utav endorfiner i kroppen, haha ;).

Kramar ♥

Gymet nästa!

      DATUM: 2010-04-11 TID: 17:24:37
Jag känner att jag bara måste träna idag! Så jag ska iväg nu och skjutsa mamma och pappa till restaurang och medan de äter onyttiga saker ska jag springa!! haha ;). Vi hörs igen när jag kommer hem!

Ha en fin kväll! ♥


Hur blir man så här vacker?

      DATUM: 2010-04-11 TID: 13:30:58


11 April 2010

      DATUM: 2010-04-11 TID: 11:46:17

Älskar när jag kommer på så kreativa rubriker till mina inlägg, haha ;).

Hej på er allihopa! ♥. Hoppas ni mår bra, själv mår jag bra, är sjukt stressad bara, har så mycket plugg att göra att jag kommer dö av hjärtinfarkt innan jag är klar med allt. Har sju grejer (eller mer, kan ju ha glömt något) att göra tills måndagen den 19e, så nästa vecka är det bara plugg, jobb och träning som jag kommer hinna med. Så blir det ibland :).

Idag kommer jag inte kunna blogga så mycket. Snart ska jag gå ut med gåbbarna, sen ska jag plugga hela dagen och ikväll ska jag iväg och träna och även hinna med massa tvätt! Men vi hörs lite under dagen i alla fall.

Pusspuss ♥

Han är den vackraste (hetaste också såklart ;P) som går runt på denna jord.


Omarion - Gowing Pains

      DATUM: 2010-04-10 TID: 19:42:22
Otroligt fin låt jag lyssnade på varenda dag under en tid.




I can’t live with you, but I can’t live with out ya
Not breathing with you, it hard to breathe without ya
Think to myself everyday
How they split us apart, for different men that shared the same heart
It had to happen this way
Us go our separate way
Would be lying if I said I didn’t miss col-fax days
Sit and think to myself how this thing has changed my life
(Damn we was suppose to be boys for life)

This is my growin pains
Cause by the fortune and fame
Thought we’d be together forever and ever and ever
Never thought that we’d go our separate ways
Now look how things have changed
Looks like there never ever be the same

So hard to explain what went wrong?
After we were together for too long
Now, never be the same again
Tell me how this thing happened
Damn, this is my growin pain

Some people don’t know
That I tried it again
Even though I was sour (sour)
I tried to be a man (man)
I couldn’t hold a grudge, knowing in my heart I still had love
But If ya’ll knew what went down you’d be like what the F**K
They say you don’t know what you got until it’s gone
Loyalty, honesty, where did we go wrong?
I guess it was god's plan for me to be alone.

This is my growin pains
Cause by the fortune and fame
Thought we’d be together forever and ever and everrrrr
Never thought that we’d go our separate ways
Now look how things have changed
Looks like there never ever be the same

So hard to explain what went wrong?
After we were together for too long
Now, never be the same again
Tell me how this thing happened
Damn, this is my growin pain

How could this ever be, them no longer apart of me?
What did you do to turn them other boys against me?
I just have one thing to say
What you do comes back your way

So many things were said, so many false statements about me against my manager chris. Sometimes I
just feel like giving up. Like I was nothing and Like I couldn’t go on with out them. But know I
feel like god is looking down on me and he should carry my soul. As I take this solo journey, I
never meant for any of this to happen... I’m sorry. But I have no regrets!

This is my growin pains (I have no regrets)
Cause by the fortune and fame
Thought we’d be together forever and ever and everrrrr
Never thought that we’d go our separate ways
Now look how things have changed
Looks like there never ever be the same

So hard to explain what went wrong?
After we were together for too long
Now, never be the same again
Tell me how this thing happened
Damn, this is my growin pain

Damn

Damn, this is my growin pain

Hahaha My avslöjad som fjortis ;)

      DATUM: 2010-04-10 TID: 16:30:39

My sitter och kollar igenom mina miljontals kort i min plånbok (om man nu kan kalla den för det) och hittar mitt VIP-kort från Viperroom/BLÅ (som jag INTE beställt, fick det på posten!! haha), och utbrister:

"Helgklubben BLÅ! Kan vi inte gå dit och supa någon gång?"


Hahahaha, caught My, you're caught. Jag diog lite när hon sa det ;)


Långpromenad

      DATUM: 2010-04-10 TID: 15:20:48

Nu måste jag ta en paus från pluggandet, för nu är jag helt tjock i huvudet av alla analyser på engelska, haha. My ringde precis och frågade om vi skulle ta en promenad, perfekt. Det blir nog någon timmes promenad eller något i alla fall, jag behöver det plus att Mys och mina promenader alltid är innehållsrika på struntprat om allt möjligt! :)

Nu ska jag klä på mig här och pallra mig iväg.
Puss på er ♥

Hon är bra. (den enda bild jag har på Pikku Myy ;P)


Bästa på länge

      DATUM: 2010-04-10 TID: 12:19:51
"Måste man inte hascha för att komma på något sånt här?"

Dagens citat, från pappa när han satt och kollade på The Simpsons.

Haha, jag skrattade kan jag säga ;)



Anyways...

Jag är vaken, så vaken man kan bli efter så få timmars sömn. Men äh, det är ju lördag idag, så glad är jag ändå! :). Måste sätta igång och plugga nu, om jag ska hinna träna ikväll. Blir att skriva klart en eller två uppsatser idag, måste det, för jag har massor att lämna in nästa vecka, verkligen hur mycket som helst! Better get going with my studies huh? :).

Hoppas ni får en toppen dag!

Har inga andra bilder på denna dator, så denna får bli bra!



Måste bara fråga;

      DATUM: 2010-04-09 TID: 23:29:31

What's up with the 67 visitors today?! Glad blir jag i alla fall, och ni är välkomna ♥

Pussar och god natt ♥


Supertröttmössan här

      DATUM: 2010-04-09 TID: 23:26:05
Hej på er!

Jag hann inte ens blogga när jag kom hem, för jag åkte och handlade åt mami efter att jag varit i Forum och sen efter det fick jag äntligen hämta datorn som varit på service (har ju en stationär dator som är suverän, men nu har jag även en dator jag kan ta till skolan, vilket är super!) och nästan direkt jag kom hem skulle jag vara barnvakt, så jag gav mig iväg igen. Nog om det.

Jag köpte ett vitt baslinne, tråkigt att visa på bild.
Men här är något jag köpt som jag är superglad över;




Disney nörd som jag är blev jag så klart jätteglad av dessa presenter till mig själv! Har spenderat kvällen med att titta på Aristocats, man blir ju lycklig i själen när man tittar på alla dess barndomsfilmer ♥, visst?

Nu ska jag faktiskt ta och pallra mig i säng. Mina ögon svider av trötthet (eller en ny förkylning? hope not) och imorgon måste jag plugga massor eftersom jag inte hann det idag, och så ska jag försöka klämma in lite träning mitt i allt också (rättare sagt, I have to!!).

God natt, hoppas ni får sova gott! ♥

Solsidan

      DATUM: 2010-04-09 TID: 21:53:05

Så himla bra!!!


God dag

      DATUM: 2010-04-09 TID: 11:08:11

Hej på er :). Jag vaknade nyss av att alarmet ringde...jag blev lite så här "neeeeej, jag har lov" men jag är tvungen för idag måste jag hinna väldigt mycket innan klockan 16, för då ska jag vara barnvakt till lille Simon (mammas dagbarn). Nu ska jag klä på mig och gå ut med gåbbarna sen blir det en tripp till Forum och sen massa plugg.

Vi hörs under dagen, ska försöka att inte glömma kameran så jag kan ta bilder.
Puss på er!

En film jag verkligen vill se, den verkar vara otroligt bra. "Lebanon".


Sovdags!

      DATUM: 2010-04-09 TID: 00:15:15

Nu är det verkligen dags för mig att sova, jag är jättetrött efter träningen. Imorgon har jag mycket att få avklarat, så jag behöver sömnen. Hoppas ni får sova gott i natt ♥.

Haha, sötnosen Edgar, gömmer bollen för Elliot. And that's how it's done ;)


Knäppa vänner är de bästa ♥

      DATUM: 2010-04-08 TID: 23:55:20
Hahaha, som jag skrattat åt detta! ;)


Mammas lilla pöjk ♥

      DATUM: 2010-04-08 TID: 21:29:25

Har precis badat gåbbarna, så nu är de rena och fina och luktar gudomligt gott! Nedan är en bild på Elliot precis tagen ut badkaret, får man bli sötnosigare? ♥. Edgar fick jag ingen bild på, tog massor men hade inte minneskortet i, smart va? ;P


YES!

      DATUM: 2010-04-08 TID: 19:54:23
Jag har värsta mycket adrenalin, jag skulle kunna gå ut och springa mera! Varför? För att jag äntligen tagit arslet ur vagnen och börjat att träna. Jag har invigt mitt gymkort och jag gjorde riktigt bra ifrån mig idag på gymet!

Först sprang jag (eller vad man säger, fort gick det i alla fall) på en crosstrainer i 45 minuter;



Sedan tränade jag ben och cyklade i 30 minuter på en sittandes cykelmaskin;


Sen efter det tränade jag även magen, det tog kan jag säga. Måste verkligen stretcha nu så jag inte får jätteont imorgon. Man får ju tänka på att det var första gången någonsin jag satte min fot på ett gym ;). Den enda träningen jag gjort är att gå ut och gå, och det bygger man inga muskler på. Men motivationen är på topp! Idag brände ja 400 kalorier, det är ju en bra start! Nu ska jag verkligen börja behandla min kropp som den är värd, så kanske jag slipper att bli sjuk så ofta plus att jag längtar efter att bli mycket piggare!



Imorgon ska jag åka och köpa en träningskalender och på lördag blir det träning igen.
Detta kommer bli mitt träningsår. Nu ska jag inte ge upp! :)

Hoppas det inte blir massa stavfel nu, spr...

      DATUM: 2010-04-08 TID: 17:16:14

dsc00657 (MMS)

Hoppas det inte blir massa stavfel nu, springer nämligen samtidigt. Har sprungit oavbrutet i snart 50 minuter! Känns sjukt bra, ska träna 20 minuter till :). Hoppas ni har det toppen! Puss på er :*


Ready, Set, Go!!

      DATUM: 2010-04-08 TID: 15:47:25
I'm all set and ready to go (och mina fotbollsstrumpor rockar, okej?);

Pussar ♥


Promenad och goda äpplen

      DATUM: 2010-04-08 TID: 15:26:45
Åh vad härligt det var med en redig promenad så där på mitt på dagen, det behövde jag! Gåbbarna däremot var trötta redan efter 20 minuter, sötnosarna ♥. Jag har även hunnit med att åka och köpa mat till Edgar (han går på leverdiet för att han är sjuk sen han var valp), hunnit fälla några tårar till Extreme Home Makeover (as I always do haha), ätit två äpplen som var otroligt mumsiga, klippt klorna på båda hundarna...jisses. Jag har alltså hunnit med det mesta förutom det jag verkligen behöver göra: plugga och städa ;).

Vad ska jag göra nu då? Jo, nu ska jag göra mig iordning lite för att gå och träna, jag ska inviga mitt träningskort jag skaffade förra veckan, för nu har min förkylning lagt sig så pass mycket att jag orkar. Ska åka om 45 minuter och innan dess ska jag försöka hitta mina mjukisbyxor (har inte ens hunnit köpa träningskläder fast jag har lov, ibland är jag bara så skillad!) vart nu de kan ha tagit vägen.

Jag hoppas ni får en jättebra eftermiddag! ♥, vi hörs senare!

Så här glad ska man vara när man ska träna!! haha


Världens finaste killar som hänger på min vägg ♥
Flaggan har jag fått från världens finaste Erik :)



Good morning sunshines

      DATUM: 2010-04-08 TID: 11:58:38
Hola! Hur står det till med er? Själv vaknade jag upp på ett strålande humör för ca en halvtimme sedan. Kände att denna dag kommer bli bra, trots att jag kommer att behöva plugga massor för att hinna med allt tills på måndag. Men det är saker som måste göras och jag var ju förberedd för det. Men innan dess ska jag bege mig ut i detta fantastiska väder och ta en rejäl promenad med gåbbarna (vovvarna). Om min mobil önskar så kanske det kommer något litet blogginlägg under promenaden, men vi får se. Ananrs hör vi om ungefär en timme, då jag är tillbaka.

Jag önskar er en otroligt fin dag ♥
Pussar och kramar!


Random bild från förra veckan ;P

The Soloist [recension]

      DATUM: 2010-04-08 TID: 00:29:53
Vart ska jag börja?

Filmen var helt underbar och som jag har hört, väldigt gripande. Ibland var den lite svår att förstå, men det gjorde liksom ingenting, för budskapet /syftet med filmen stod ändå klart och kära någon vilket skådespeleri! Jamie Foxx var makalöst bra och Robert Downey Jr. var också helt fenomenal.

Ni måste se den helt enkelt - men se den när ni är på ett lugnt humör, inte när ni kanske är speedade och helst vill se lite action eller skräck. Filmen är ju verklighetbaserad på viss nivå (eller kanske helt? Jag minns inte vad det stod om den på nätet) och man möter en tuff sanning i den, så näsdukar är ett tips ;).

Betyg: ΔΔΔΔ,5/5 (drog ner den endast för att man ibland inte förstod och att den var något seg ibland).

Nu är det dags för mig att sova! Är så trött :). Imorgon blir det massor av plugg plus träning. Tuff dag, haha ;). Godnatt ♥



Filmmys med mami ♥

      DATUM: 2010-04-07 TID: 20:21:47

Hello guys!

Nu har jag kommit hem från jobbet, ätit, kommit överens om med mami att vi väntar med träningen tills imorgon då vi kan åka tidigare, skitit i att plugga, och nu blir det film med min kära mami ♥. Vi ska se "The Soloist", som verkar vara en riktigt gripande film, så det blir väl näsdukar fram? Haha. Jag kommer som vanligt recensera filmen, som jag gör med alla filmer jag ser.

Vi hörs senare, ha en fin kväll ♥
Kramar!

Såhär roligt kan man ha med sina vänner i solen och en tändare, haha.
Bilden är tagen för några veckor sedan.


Såhär kul kan man ha med en webcam...

      DATUM: 2010-04-07 TID: 16:01:06

Osminkad och oredigerade, här kommer lite bilder på Emma a la naturelle (?);





Ja ni :). Nu blev jag inbjuden att leka T-rex med barnen, haha. HÄR SKA SPRINGAS!! :D
Puss så länge, vi hörs när jag kommer hem. ♥


I'm up!

      DATUM: 2010-04-07 TID: 11:40:38
God morgon (goddag?) på er alla! Sovit gott? Det har jag. Med hörlurarna på så kan inget stoppa min sömn verkar det som. Fast jag vaknade och stängde av elementet inatt för det blev väldigt varmt eftersom sängen står precis bredvid, så ibland råkar jag rulla emot det, inte så skönt ;). Vad har denna dag att erbjuda er? Själv ska jag börja göra mig iordning nu, för klockan två ska jag ta bussen för att åka till jobbet. Just nu känns det jobbigt att åka till jobbet, men ibland är det så. Älskar dock barnen, de är underbara! (jobbar som nanny).

Nu måste jag börja fixa mig här, sov lite längre än jag skulle ;). Ha en fin dag! Vi hörs (om mobilbloggandet fungerar) under dagen.

Funderar på att köpa denna, har nämligen ingen webcam som jag kan ta bilder med, jobbigt att behöva ta med kameran och föra över och hålla på hela tiden, *lat* ;P. Någon som vet om den är bra?


Puss ♥

Sovdags

      DATUM: 2010-04-07 TID: 00:21:38
Nu ska jag gå och sova hade jag tänkt. Imorgon är det dags för jobb, men ska försöka ta mig en redig promenad innan dess, så jag måste ha energi! :D.


Tröjan (ny) jag hade på mig idag. I love it!
New Yorker, killavdelningen, 99kr


Nattinatti ♥

Green Zone [recension]

      DATUM: 2010-04-07 TID: 00:14:30



Green Zone handling
(taget från SF, här): "Under den USA-ledda ockupationen av Bagdad 2003 sänds befälet Roy Miller och hans team med arméinspektörer ut för att leta upp massförstörelsevapen som tros ligga dolda i lager mitt i den irakiska öknen. Jakten, som går mellan den ena förrädiskt minerade platsen till den andra, går till en början ut på att finna dödliga kemiska ämnen. Snart snubblar Miller och hans män dock över en intrikat mörkläggningsaffär som vänder upp och ner på hela uppdraget.

Pressad av påtryckningar från överordnade med motstridande agendor måsteMiller finna och bearbeta både dold och falsk information i sin jakt på sanningen. En sanning som antingen rentvår en skurkregim eller eskalerar ett krig i en redan instabil region. I denna oroliga tid, på denna labila plats, kommer han finna att det mest svårfunna vapnet av dem alla är sanningen".


Jag hade otroligt höga förväntningar på den här filmen
, och även om jag trodde den skulle vara lite mer spännande, så var den grymt bra! Jag å andra sidan älskar krigsfilmer (observera att det inte är för att jag tycker krig är bra eller något sånt, utan mer för effekterna, storyn bakom osv.) så om någon som inte gör det går och ser denna film vet jag inte om den blir så populär. Jag tyckte den var skitbra, och Matt Damon gör en väldigt bra insats som fanjunkaren Roy Miller.

Jag gillade effekterna och att den var väldigt realistiskt gjord, allt går inte som planerat och sånt där, jag gillar när man inte kan förutspå vad som händer. One more thing, military guys are hot ;), haha. Jag kommer att köpa DVD;n och se den fler gånger, för den var riktigt bra.

Betyg: ΔΔΔΔ / 5


Bilder från filmen;



Hemma igen

      DATUM: 2010-04-06 TID: 23:59:15

Mobilbloggandet fungerade inte (rättare sagt ville min mobil inte leverera det, har ingen aning om varför...). I alla fall så kom jag hem för ett tag sen från en jättemysig dag med mina fina vänner ♥. Vi gick runt lite på stan, pratade och sen såg vi Green Zone på bio, mer om den i ett separat inlägg.

Lite bilder från dagen;

Tuss ser allvarlig ut, haha. Sötnos ♥. (du får kommentera om du vill att jag ska ta bort den)



Paul


Baby D



Knäppa vänner är de bästa ♥


Resultatet när man säger åt Baby D och Paul att sitta still för att man ska ta kort är detta;


Tack för en fin dag mina sötnosar! :)


6 April 2010

      DATUM: 2010-04-06 TID: 11:53:31

I'm up!

Det var svårt att öppna ögonen idag kan jag säga, är jättetrött, för jag har nämligen sovit hur gott som helst i natt! Med Tokio Hotels musik i öronen går det ju inte att göra annat ;). Nu ska jag städa lite på mitt rum, sen hoppa in i duschen och göra mig iordning, klockan två beger jag och två kompisar oss iväg in till stan för att bara vara och senare ikväll gå på bio. Ska bli supermysigt!

Skriver ett inlägg från mobilen senare idag.
Ha en fin dag allihopa! ♥



Älskar denna bild!! Den är så fin. Från 2006 tror jag :)


Testar att mobilblogga, hoppas det funkar! :)

      DATUM: 2010-04-06 TID: 01:38:20

Det gjorde det! :D


Green Zone

      DATUM: 2010-04-06 TID: 01:31:15

Imorgon (eller ja, idag egentligen) ska jag gå på bio med tuss, Baby D och Paul. Det ska bli skitmysigt! :). Vi ska se Green Zone! Jag hoppas verkligen att den är bra, har höga förväntningar.

Nu ska jag lägga mig under mitt varma täcke med hörlurarna och lyssna på Tokio Hotel. Jag sover som en stock när jag har musik i öronen, det är så avkopplande och dessutom hör man ju inte alla småljud, jätteskönt.

Återkommer imorgon med full rapport om hur filmen var. Och jag ska försöka att inte glömma kameran så jag kan lägga upp lite bilder.

Godnatt :)




      DATUM: 2010-04-06 TID: 00:19:28
En utav de vackraste låtarna jag någonsin hört är en utav Tokio Hotel.
Tokio Hotel für immer! I love them


In Your Shadow (I Can Shine), den får tårarna att rulla!

RAPELAY - DET SKA BORT!

      DATUM: 2010-04-05 TID: 18:03:13
Nu är bloggen tillbaka, på riktigt. Och jag har något viktigt att säga!! Så läs gärna detta inlägg innan ni klickar er vidare!



Jag klickade mig in på Aftonbladet idag. Jag fick tunghäfta och satt bara och stirrade när jag såg ett klipp på Aftonbladet som heter "Spelet går ut på att våldta". Det handlar om det japanska spelet som går ut på att våldta tonårsflickor på olika sätt. Jag blev upprörd till tårar, vart är världen påväg om detta är det folk hyllar?

Vilken/vilka sjuka människor är det som sitter och kommer på sådana här spel? Jag säger bara en sak; de borde spärras in, for good!! Jag menar det verkligen. Att våldta någon är den värsta kränkningen jag kan tänka mig, jag är själv tjej/kvinna och även om jag inte själv blibvit utsatt för något så hemskt, så kan jag bara tänka vilka känslor detta spel har satt igång på de tjejer som faktiskt varit med om det. Det är inte okej.

Jag gick in på facebook och kollade om det fanns någon grupp emot detta spel, vilket det fanns. Jag gick med i den direkt, självklart. Något måste man ju göra, och facebookgrupper har ju etablerat sig och lett till många positiva saker, så jag uppmanar alla som har facebook att gå med i DENNA grupp.

Detta är klippet från Aftonbladet...jag vill inte gå in mer på detaljer vad spelet handlar om och går ut på, så ni får kolla nedan om ni vill kolla.


Vad tycker ni om detta? Jag hoppas verkligen jag når ut till några så denna facebookgrupp får så många medlemmar att det uppmärksammas ännu mer än vad det redan gjort!

Detta inlägg är för alla oss tjejer och även för alla killar som på något sätt vill strida mot våldtäkter som pågår över hela världen, dagligen.

Massa kärlek till er som läst detta! ♥