Så ofantligt trött!

      DATUM: 2009-09-30 TID: 23:27:23

Nu när jag pallrat mig hit för att kolla min mail, mer orkar jag inte. Jag vet att bloggen är skittråkig just nu, men jag mår skit och jag bara orkar inte. So sorry :(.

Jag orkar sitta vid datorn i 10 minuter åt gången, det är ju inte friskt. Min hals gör sjukt ont också och jag kan inte dra ett djupt andetag utan att tårarna kommer. Wihoo, life is good, right? ;)


Tycka-synd-om-sig-själv-shopping

      DATUM: 2009-09-29 TID: 21:05:56

Jag tycker synd om mig själv så jag klickade hem detta, KOLLA priset;


Det är lite otydligt, men låt oss säga såhär, jag betalade 145kr (inkl frakt!!) för något som skulle kostat 686kr. Allt är från NELLY






Hemma från sjukhuset...

      DATUM: 2009-09-29 TID: 18:15:31
Hej på er!

Som ni säkert förstår fick jag stanna över natten på sjukhuset, för observation. Men nu är jag äntligen hemma igen, är otroligt trött och har ont efter alla nålar och blodprover. Har fortfarande ont på samma ställe (nederdelen av höger buk) och har lite feber, men de trodde inte att jag hade blindtarmsinflammation utan att det kanske kunde vara en lymfkörtel som var inflammerad så de sa att jag fick åka hem men att om febern stiger mer och jag får mer ont så får jag åka in akut, fun huh? Men men, att vara sjuk är ju tyvärr en del av livet. Jag ska bara ta det lugnt och vila nu, jag går på Voltaren just nu och kommer stanna hemma från skolan i alla fall till på torsdag. Just nu är det hälsan först! Att ligga på sjukhus för att läkaren säger det är inget man bara ska ta med en nypa salt, så en massa film och sömn blir det för min del :).

Vi hörs senare (om jag orkar, som sagt, hälsan först)
puss på er!

Akuten nästa...

      DATUM: 2009-09-28 TID: 16:45:20
Japp, så fick det bli. De på akuten tyckte att jag skulle komma in. I värsta fall blir jag inlagd över natten och i allra värsta fall blir det ju operation + sjukhus i några dagar. Om det nu är blindtarmen som krånglar vill säga...hoppas att det inte är det :S *livrädd för operationer!*

Wish me luck!
Puss på er fina.

Hemma och sjuk

      DATUM: 2009-09-28 TID: 12:08:27
Hej babes!

Jag blev hemma idag...attans. Men har feber och ont i halsen så jag vill inte smitta någon heller, så det är faktiskt inte bara av själviska skäl jag stannade hemma. Kanske måste åka in till sjukhuset också eftersom jag har jätteont på höger sida av buken...kunde knappt vända mig inatt och tänkte "nej nu ringer jag efter ambulans" innan jag äntligen hittade en ställning jag faktiskt kunde ligga i utan att känna smärtan lika mycket - då var klockan runt 5 på morgonen, så jag är lite trött idag. Men men nu ska jag inte klaga mer! :)

Hur är det med er sötnosar? :)

Feber?

      DATUM: 2009-09-27 TID: 19:34:56
Jag har kommit hem från Dalarna för någon timme sen nu! :)

Tänkte ladda upp bilder men jag mår inte så bra. Har ont i huden, alltså inte kroppen utan jag kan knappt ta på min hud utan att det gör fruktansvärt ont! Så blir det alltid när jag har feber, så jag hoppas inte att det är det på gång. Har nämligen varit frusen under hela vistelsen i Dalarna - men ändå har jag haft otroligt mysigt!

Jag lovar att svara på era kommentarer och även blogga mer imorgon! 
Puss på er, ni är så söta.  

Hinner inte!

      DATUM: 2009-09-24 TID: 12:46:59
Åh, det är så mycket jag ska hinna med, kära någon...

Jag hinner inte blogga mer sen, för jag ska hinna göra detta;

- gå ut med hundarna
- bada Elliot
- packa allting jag ska ha med mig (bara kläderna som är färdiga)
- tvätta håret (tar typ 30 minuter...)
- duscha
- gå ut med hundarna igen

och jag har två timmar på mig, jikes ;).

Jag måste skynda mig nu. Glöm inte att ni är bäst! :). Vi hörs igen på söndag!
MASSOR med kärlek och pussar.

Packat och inte klart

      DATUM: 2009-09-24 TID: 11:41:46

God dag! :)

Har ni sovit gott? Det har jag! Första natten på en vecka som jag sovit mer än sex timmar, jätteskönt! Nu sitter jag och äter lite korv Stroganoff (har ingen aning om hur det stavas) och ska snart fortsätta packningen. Varför blir det alltid så att man packar otroligt mer än vad man egentligen behöver? Jag brukar i alla fall tänka "ja men jag kanske behöver den här?" eller "oj, den här boken är ju bra, kommer nog inte hinna läsa den, men man vet aldrig" osv, haha. Typiskt mig.

Vi åker klockan 15:00, så jag måste sätta igång med packningen på en gång. Ska ju packa allt till hundarna också, för självklart ska de med, de älskar att vara i skogen och jag tycker det är härligt att låta de få springa runt, man kan träna jättemycket inkallning då, perfekt! (oj nu blev det en hundblogg också ;P)

Ska försöka hinna blogga mer idag men vi får se! Jag har inget mobilt bredband så once I step out of my door, no more writing for four days!

Hoppas att ni får en fin dag, glöm inte att ni är fina!


Slocknade

      DATUM: 2009-09-24 TID: 00:21:15
Jag slocknade i soffan, vaknade nu. Datorn står på, TV;n står på, lamporna är tända och jag ligger med kläderna på och är fullt sminkad...det är så livet ska vara - då är man avslappnad! haha ;).

Jag tänkte bara säga att jag inte glömt bort er, jag bara somnade.
Återkommer med fullt medvetande imorgon, är lite dizzy nu, vaknade för en minut sedan och satte mig direkt vid datorn...hehe :P.

Puss på er och sov gott!

Ahlgrens och skor (sort of a bildbomb)

      DATUM: 2009-09-23 TID: 19:32:55

Hej på er! :)

Jag är inte på så bra humör för min handled värker något fruktansvärt...vet inte vad det är. Ska försöka blogga mycket imorgon då jag är ledig, för sen ska jag iväg till Dalarna i fyra dagar så då kan jag inte blogga eftersom jag är mitt ute i skogen (då menar jag mitt ute i skogen, det är 4 mil till Sälen och nästan 2 mil till närmsta "stora" väg), vilket betyder ingen mottagning, haha. Men ni klarar er nog utan mig tror jag! Själv tycker jag att det ska bli skönt att få komma bort och göra absolut ingenting...eller ja, lite plugg blir det nog!



Nu går vi vidare till roligare saker...nämligen skor! Haha ;). Surfade runt på Nelly.com och hittade dessa. Vem har sagt att svart är tråkigt? - Det är tufft, kaxigt och hett och i detta fall, billigt;


399kr;


199kr!! ;



Jag nyss;

Veckans enda godis blir detta, men det är endast för att jag tycker synd om mig själv, haha ;)


Vad har hänt med min kamera tro? Tror att den börjar gå sönder :(





Håltimmar är det värsta jag vet :)

      DATUM: 2009-09-23 TID: 15:18:25
Slutade 13:30, men klockan 15:40 har jag Engelska C...skittråkigt. Men sitter här och har flummat runt med Susie Lee, länge sedan man var så barnslig och "skrattade som en åsna" som Sussi sa, hahaha. Hon är min sköna norrlänning hon, gotta love her :)
Vi hörs när jag kommer hem!
Pussar

Lady In Red

      DATUM: 2009-09-22 TID: 21:42:07

Denna fantastiska låt, vilken röst snubben har! Ger mig rysningar :)



Ska göra mig iordning för sängen nu, först ut en sväng med gåbbarna (hundarna) och sen ska jag läsa lite ur "Twilight", mysigt!

Sov gott alla fina!


"Ormbunken rister sin ringlande topp, slår opp sina gröna små vingar..."

      DATUM: 2009-09-22 TID: 20:11:53
Japp, det är det jag suttit och trallat nu i typ flera timmar, haha. Försöker verkligen lära mig "Vals På Ängön" (Evert taube) men får inte in melodin i huvudet!! Och det irriterar mig otroligt mycket...hehe.

Nu börjar Idol, men jag spelar in så jag ska besvara en fråga som några läsare frågat;

Varför videobloggar du inte?

Svar;
Jag visste inte att ni ville det, haha ;). Men en anledning är att jag känner mig jättetöntig (ja, jag har försökt) för det är lite svårt att prata med en kamera liksom. Men jag kan försöka om ni vill, så min fråga till er;

VILL NI ATT JAG SKA VIDEOBLOGGA?

Puss på er fina läsare!


"Have A Happy Period...always"

      DATUM: 2009-09-22 TID: 17:39:02
Jag blir så IRRITERAD på den reklamen! That period of the month är inte mer välkommen än en komet är till jorden! Det enda som är "bra" med det är att kroppen visar att den mår bra, men det är också det enda.

Kära någon...hur kommer de på all skitreklam? Jösses Amalia ;)



Nåja...sitter här och kollar runt på lite kläder och försöker att lära mig "Vals På Ängön" av Ervert Taube...går sådär kan jag säga, haha ;). Ska verkligen försöka att fokusera nu...

Kolla på dessa skor, så snygga och de går att ha på flera sätt;




659kr, Melba


Det är så kallt ute!

      DATUM: 2009-09-22 TID: 15:23:51
När jag gick hem från skolan frös jag häcken av mig, i alla fall nästan. Det gick jättebra på engelska läxförhöret, så jag belönade mig själv med plättar till lunch, jättegott var det!

Hur har er dag varit sweeties? :)



Har bytt om till myskläder
och ska nu sätta igång med sångläxan. Det är en Evert Taube låt (tråkigt...) som jag inte hittar NÅGONSTANS på internet, så jag måste ta ut melodin med hjälp av pianot, inte roligt direkt.

Hoppas er dag har varit kanon!

Missade bussen...

      DATUM: 2009-09-22 TID: 10:03:42
...känner mig jättehängig idag, helt slut! Så jag har strosat runt här och tiden gick...jag sminkade mig...tiden gick ännu snabbare...och jag missade bussen, haha. Sjukanmälde mig faktiskt för dagen idag. Ska lägga mig och sova någon timme nu och se om jag känner mig bättre senare så jag kan gå på engelska lektionen, vi har nämligen läxförhör idag! Vill helst inte missa det, för man får inte göra om det då, vilket "infekterar" beryget. Wow, vilket uttryck, årets sämsta från mig tror jag ;).

Men fy vad tråkigt detta måste vara att läsa för er, jag ber om ursäkt. Jag ska sova, och rycka upp mig så hörs vi senare under dagen! Puss på er alla.

Ser mordisk ut, haha ;)


Just for you guys, ni är underbara!

Så otroligt mäktigt!

      DATUM: 2009-09-22 TID: 09:16:56
Tårarna rann...lilltjejen har leukemi. Beyoncé är one of a kind!


Texten fick en helt annan innebörd. Älskade låten innan, nu har jag även någon slags oövervinnerlig respekt för den, lyssna själva;

I'm up!

      DATUM: 2009-09-22 TID: 08:18:16

Godmorgon! :)

Har ni sovit gott? :) Själv har jag precis vaknat, så kan knappt hålla ögonen öppna, men jag försöker blogga i alla fall tänkte jag, haha.
Ska åka om ca en timme så jag har rätt bråttom nu...hehe. Har bara två lektioner idag, jätteskönt. Sen har jag bara morgondagen kvar och sen på torsdag åker jag till Dalarna med min mor och far och hundarna såklart, fy sjutton så skönt det ska bli - men jag kommer sakna bloggen och er allihopa! (nada mottagning där uppe). Bara tre skoldagar denna vecka, bättre kan det faktiskt inte bli :). Ska bli skönt att få komma upp mitt ute i skogen och vila upp mig riktigt ordentligt.

Ha en fin dag allihopa, måste börja göra mig iordning och det på stört! ♥


Tidig kväll :)

      DATUM: 2009-09-21 TID: 21:47:33
Ska gå och lägga mig före elva idag hade jag tänkt! Det är så skönt att sova :). Och jag älskar känslan av att tvätta av mig sminket och smörja in mig med nattkräm! Använder denna;



Helt underbar är den, och billig! Kostar under 70kr har jag för mig!


Sov gott ni fina läsare, tack för era kommentarer idag! Ni är bäst.
Sweet dreams!

På tal om bäst, Beatrice är bäst, hon är min bästa vän för er som inte visste det! Såhär håller vi på, på facebook (hon är i England i tre månader och pluggar, har bara gått en vecka och jag saknar henne som sjutton!);


JAG ÄLSKAR DIG MIN PÄRLA!


Dags för en till gala, för...

      DATUM: 2009-09-21 TID: 20:58:35

...Den 5e November är det dags för EMA 2009!

Bland annat är mina favoriter nominerade - TOKIO HOTEL - till Best Group! Ni kan rösta HÄR, klicka sedan på "Best Group" och klicka på Tokio Hotel, det är de värda! De ska även uppträda på galan, önskar verkligen jag fick chans att åka dit! 




De andra kategorierna är;

Best UK & Ireland New Act (bl.a La Roux, Pixie Lott och The Saturdays)

Best Song (bl.a Halo med Beyoncé)

♥ Best Live Act (bl.a Green Day, Lady Gaga och Kings Of Leon)

Best Female (bl.a Beyonce, Katy Perry och Shakira)

Best Male (bl.a Jay-Z, Eminem och Mika)

Best Urban (bl.a T.I, Ciara och Eminem)

Best Rock (bl.a Foo Fighters, Linkin Park och U2)

Best New Act (bl.a Lady Gaga och Taylor Swift)

Best Alternative (bl.a The Killers (!), Paramore och Muse

Best Video (bl.a Britney Spears "Circus", Shakira's "The Wolf" och Katy Perry's "Waking Up In Vegas")

Best Push Artist (bl.a Metro Station, The Veronicas och White Lies)

Best World Stage Performance (bl.a Coldplay, Kid Rock och Kings Of Leon)



RÖSTA NU så att era favoriter vinner! :)


Bad Emma!

      DATUM: 2009-09-21 TID: 20:05:40
Jag vet, jättedålig som inte bloggat. Men jag var tvungen att laga lunch tills imorgon + att mamma hade ett nytt dagbarn här så jag kände att jag var tvungen att vara social :).

Nu sitter jag här i alla fall och känner mig mätt och belåten efter massor av plättar med glass och jordgubssylt, ibland måste man lyxa till det ;).

Mums säger jag bara!


Här är lite bilder från dagen;

Jättefokuserad på...engelska B lektionen, haha




Cookie på lunchen.


Dagens klädsel (ber om ursäkt för den tråkiga/ledsamma minen...what's up with that? haha.



Gehörs- och musiklära...inte mitt favoritämne (läs; det är mitt hatämne!!)



De är med mig överallt, i min kalender finns denna bild;


Sami, haha - helskön snubbe det där!



Ja det var väl dagen i bilder...sort of :)

Måndag,

      DATUM: 2009-09-21 TID: 12:58:00
Hej på er älsklingar!

Så var det måndag, igen...tycker att förra veckan gick otroligt snabbt, och det gjorde även helgen - den gick snabbare än jag någonsin varit med om, någon som känner likadant? Förmodligen ;).

Min huvudvärk höll i sig inatt, och trots Alvedon så vägrade den släppa, fruktansvärt. Men trots att jag sov skitdåligt inatt så sitter jag nu i skolan, känns bra att jag pallrade mig iväg även om hälsan sa emot :).
Om någon halvtimme har jag Engelska B och jag hoppas att vi inte har glosor tills idag, utan att det var tills imorgon, haha...jag och läxor alltså! Jag måste skärpa mig.

Vad har ni för er?
:) Hoppas att er dag är bra so far.

Jag kommer hem runt halv fem, bloggar mer då sjävklart.
Ha en fin dag allihopa ♥

(inga bilder = tråkigt inlägg, I know...men jag har inga på skolans datorer direkt ;P)

Plugg

      DATUM: 2009-09-20 TID: 23:13:27
Först vill jag bara skriva tack till er som läser, och kommenterar. Ni är underbara och jag blir så glad att läsa era uppmuntrande kommentarer :). "Bara" en kommentar som att "hoppas huvudvärken går över snart!" gör mig varm i hela kroppen. Tack till er söta läsare! Och jag säger inte bara detta för att, utan jag menar det verkligen ♥.

Nu kan jag fortsätta mitt inlägg med mindre viktiga saker...

Hade totalt glömt bort att jag skulle kolla på ett litet program om dialekter till svenskalektionen imorgon, så jag har tvingat mig själv att sitta vid datorn även om mitt huvud håller på att sprängas, i alla fall känns det så. Alvedon hjälper inte heller, men jag tror att sömn kan få mig att må mycket bättre! Hoppas inte att det är någon sjukdom på gång...

Ska i alla fall lägga mig under mitt varma täcke nu och sova. Jag hoppas ni får sova jättegott inatt och att ni ska drömma fina drömmar ♥.


Icing headache

      DATUM: 2009-09-20 TID: 20:06:32

PANG, sa det och så hade jag skitont i huvudet. Kan knappt hålla ögonen öppna för att det gör så ont, ska lägga mig ner och vila ett tag nu, förmodligen blir det i säng väldigt tidigt om inte huvudvärken går bort. Hur sjutton kunde den komma så snabbt? Det gick på en sekund, jättekonstigt. Känns som någon sitter där inne med små stickor och försöker trycka de igenom tinningen på mig...okej, det där lät vidrigt, haha! Men ganska bra beskrivet tror jag...

Detta blir nog det sista inlägget för idag mina vänner!
Jag hoppas ni haft en trevlig söndag, önskar er en trevlig fortsatt kväll så hörs vi imorgon som vanligt!



Riktigt coola skor från Topshop!


H&M

      DATUM: 2009-09-20 TID: 18:28:04

Jag älskar hoodies, här är några snygga från H&M;


Kommer inte ihåg priset på denna...

Denna nedan kostar 349kr om jag inte minns fel :)


House Of Wax

      DATUM: 2009-09-20 TID: 17:51:29


Denna film gick på kanal5 inatt, men jag orkade bara inte hålla ögonen öppna, så jag spelade in den istället. Har precis kollat på den nu och jag tycker faktiskt att den var bra! Den var jättebra gjord, bra skådespelare (exempelvis Chad Michael Murray från bl.a One Tree Hill och A Cinderella story).

Jag tycker storyn var bra
, och även om det kanske blev lite överdrivet ibland så rekommenderar jag den - för den fick min puls att gå upp och jag tycker den var creepy, precis de effekterna och egenskaperna en skräckfilm ska ha!

Betyg; ღღღ,5/5

Nu ska jag bada min lille vovve!
- bråttom, One Tree Hill börjar om en kvart, jikes!


Baka, baka, liten...chokladboll

      DATUM: 2009-09-20 TID: 16:09:43

Ja, jag tänkte det...när man ändå sitter här och väntar på att One Tree Hill ska börja, kan jag lika gärna göra lite chokladbollar! Det som är så gott...chokladbollar rullade i strösocker (ingen cocos för mig inte!)




Jag ska bara baka en halv sats, för jag ska inte sitta och smälla i mig massa chokladbollar, men 2 eller 3 ska jag nog få i mig ;). Vad tycker ni? Ska de vara cocos eller strösocker? Utan eller med kaffe?

 


Söndag...

      DATUM: 2009-09-20 TID: 16:01:27
...är en dag fylld av lite ångest inför att helgen är slut, stress med plugg, men även en dag som består av otroligt bra TV ;).

18:05 börjar nämligen en utav mina absoluta favoritserier;



Denna serie är en utav de få som fortfarande, efter sex säsonger, är lika bra som den var när den började, om inte bättre! Jag älskar den, och jag hoppas verkligen att den sjunde säsongen blir lika bra som denna säsong varit hittills! Följer ni den? I så fall, tror ni att Peyton kommer att dö? Jag sitter och får lite småångest över att den möjligheten finns...och ändå är det bara en serie...att en serie kan få en att känna sig så involverad är ganska läskigt, haha...

Idol repriser för er som inte sett det - nu på Tv4 :)

      DATUM: 2009-09-20 TID: 14:20:44

Jag för drygt 2½ år sedan :)


The Score

      DATUM: 2009-09-20 TID: 13:48:20

God dagens på er! :)

Är allt bra med er, en solig söndagsförmiddag som denna? Själv mår jag bra, ont i foten fortfarande...och lite snuvig men over all är det bra. Har suttit och kollat på film nu; The Score, när jag egentligen borde göra läxor, tjohoo ;).

Filmen var jättebra, något seg ibland. Och det var först de sista 20 minuterna som den var riktigt spännande, men den var jättebra! Edward Norton spelar otroligt bra, har alltid tyckt om honom, speciellt i "Red Dragon" (en av Hannibal-filmerna)...ooh, nu blev jag sugen på att se den också. Attans, haha!

Betyget på filmen blir i alla fall följande; ღ,5/5

Vad hittar ni på? Sitter ni inne och ugglar som jag?

 


God natt :)

      DATUM: 2009-09-19 TID: 23:41:28

Peace. Eller nåt. ;)


(irriterat inlägg, bör läsas ändå!) "Jag ska aldrig retas med dig igen om jag får den"...

      DATUM: 2009-09-19 TID: 23:25:05

...det sa en kille från min skola (nämner inga namn) på Msn. Han har trackat mig för att jag gillar Tokio Hotel då och då, och även om jag inte bryr mig - jag står för att jag tycker om dom - så tycker jag att det är ett så omoget beteende, blir bara irriterad på att småpöjksen som håller på så inte kan växa upp någon gång! Och så loggar han in på msn (han skriver aldrig till mig annars, pratar knappt längre i skolan) och skriver "hey kompis (a) haha" för att han behöver en låt. Han undrar om jag har den och kan skicka den till honom. Snäll som jag är hjälper jag honom med det, eftersom jag hade låten på datorn.

Då skriver han detta som även står i rubriken till mig (innan jag sagt att jag ska skicka den); "Jag ska aldrig retas med dig igen om jag får den". SOM OM JAG BRYR MIG?  Kära någon. Varför kan folk inte bara ta sig i kragen, lära sig vad ordet respekt betyder och innebär och hur man faktiskt kan visa andra människor respekt, ta en kurs i vanligt vett och bara växa upp? Vissa människor borde få en örfil!

Ni där ute - om ni är någon utav de som trackar ner på andra
pga deras klädstil, musikssmak/stil, utseende eller vad det kan handla om. Ni som mobbas - tänk er för! Och sluta upp med ett sådant omoget beteende! INTE OKEJ!



TOKIO HOTEL - I LOVE YOU GUYS
!


Tokio Hotel - Instant Karma


Så går det ibland

      DATUM: 2009-09-19 TID: 22:17:08

Blev istället filmen Freaky Friday som går just nu på Tv4. Den började precis när jag skulle sätta på DVD;n och då kände jag ett sug efter en tonårsfilm, så då skippade jag The Score, så det kan bli ;). Den tittar jag på imorgon istället, ska ha en slappsöndag imorgon. Jag och min fot, haha.

Angående Freaky Friday...gillar verkligen den, den är så mysig, hysterisk och har ett budskap tycker jag; Att man inte ska underskatta varandra, och att man ska ta varandras behov och känslor på allvar. Någon som håller med mig? Den får i alla fall detta betyget; ღღ/5

Nu börjar filmen igen! Vi hörs sen ♥



The Score

      DATUM: 2009-09-19 TID: 19:58:44

Film ikväll också, det blir den här. Den är "gammal", från 2001 tror jag. Tror att den är riktigt bra! :)
Skriver efter vad jag tyckte om den!



Hur falska kan människor bli?

      DATUM: 2009-09-19 TID: 19:49:45

Alla känner säkert till fallet om Linda Chen, tjejen som skulle gifta sig och ha sitt drömbröllop, men som en vecka innan bröllopet, försvann spårlöst. Hennes fästman var aktiv i alla möjliga tidningar och program, bland annat i programmet "Efterlyst" där han bönade och bad att någon skulle höra av sig och att han ville ha tillbaka sin älskade, blivande fruTårarna rann på honom och jag satt och tyckte otroligt synd om honom, tårarna rann på mig själv. För han verkade så full av ångest och saknad...

Nu tros man ha hittat kroppen. Och han, alltså fästmannen, är misstänkt. What if it's true? tänker jag bara...då har jag suttit och tyckt synd om någon som själv är orsaken till sin blivande frus död. VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG??? Jag hoppas att han är oskyldig! Men han är skyldig, tills motsatsen bevisats...

Att han "råkade" hitta sin fästmös kropp, mitt ute i skogen typ, är väl ganska osannolikt ändå? Och att han var brännskadad, och likaså kroppen, kvarlevorna av kroppen...

Jag hoppas samtidigt att Linda lever...att det inte är hennes kropp de funnit. För familjens skull. Vad hemskt det måste vara...jag kan inte ens sätta mig in i den situationen. Att mista någon pga sjukdom är ju "bara" det nästan omöjligt att komma över. Att då få veta att ens lilla flicka/pojke, berövats på sitt liv pga någon annans val att ta bort henne/honom från jorden...det måste vara...ja, jag kan inet förklara.

Läs om allt HÄR


Godmorgon/dag

      DATUM: 2009-09-19 TID: 11:43:09



Har precis ätit frukost och sitter nu och skrattar åt alla i Wipeout U.S.
Det är så otroligt kul när de springer på de där bollarna (bilden ovan) och druttar i vattnet i alla möjliga konstiga ställningar, haha. Jag skulle inte klara banan på ens en timme tror jag, haha.

Ska klä på mig, sminka mig och fixa mig lite innan vi ska bege oss iväg till min syster :).
Vi hörs senare i eftermiddag om jag inte bloggar hos Lina.
Pussar!


Älsklingsmamma då... (och ett par fula skor)

      DATUM: 2009-09-18 TID: 23:22:38
Roligaste på hela veckan, haha;

Sitter och tittar på film, har aldrig sett den och den har precis börjat. Mamma kommer in i rummet, pekar på TV;n och säger "åh, det är ju den här när han blir skjuten i slutet...jättsorgligt".

Mina tankar gick direkt till Teliareklamen; "det är HAN som är the bad guy".

Haha, min mamma är alltför bra hon, klockren! ♥



Tänkte nog knoppa nu (vilket fult uttryck det där är...) men om jag känner mig själv rätt så börjar det alltid något bra på TV vid den här tiden, vilket resulterar i att jag är uppe till 2 på natten i alla fall. Kanske borde jag ändra mina vanor?

I alla fall, hittade ett par riktigt ugly skor på Topshop - blev förvånad eftersom majoriteten av skorna därifrån är riktigt snygga! - men dessa är inte snygga någonstans. Och om du är en utav de som har såna här, hoppas du/ni inte tar åt er, detta är bara min personliga åsikt och smak och det finns säkert de som bär dessa riktigt snyggt! Tycker ni dessa är snygga?;



Här däremot är ett par riktigt snygga läderskor från Topshop (tycker jag), kanske lite för hög platå, men ändå coola;




Nu så är det tandborstning som gäller! :)

Sounds good to me

      DATUM: 2009-09-18 TID: 23:06:25
Är stolt över "mina" grabbar! :)


H.U.M.A.N.O.I.D - I like it!

      DATUM: 2009-09-18 TID: 19:50:26
Vill ni höra 30 sekunder på låten "Humanoid" från Tokio Hotels nya album? Trodde väl att ni ville det ;).

Vill bara notera att det är lagligt, alltså är det ingen s.k. "läcka", utan det är Tokio Hotel själva som valt att släppa detta 30-sekunders långa ljudklipp!

Klicka på bilden för att lyssna!

Härliga film!

      DATUM: 2009-09-18 TID: 19:07:58
Åh vad jag är på bra humör nu. Vilken underbar film! Jag skrattade som tusan, jag grät, jag dregglade lite (Zac Efron är ju så snygg...speciellt i denna roll han spelade).

Betyg; ღ
/ღღ, japp - full pott!! Den är för underbar så att det jag kanske skulle tagit minus för (den var liiite seg i början, men det va bara den första kvarten/20 minuterna) är som bortblåst. Dessutom fanns det ett klart budskap med filmen; Du vet inte vad du har, förns du förlorat det.

SE DEN
!
En riktigt feel-good film. Och ingen typisk ungdomsfilm, för min mamma älskade den, hon uttryckte sig efteråt "den där var verkligen heeeeeelt underbar, vilken film!".


Några bilder från filmen;

Som jag sa...snygg...det är en underdrift ;)


Jätteskön snubbe som spelar fejkpappa till Mark (Zac Efron) i filmen


M. Perry från "vänner" spelade en liten roll i filmen, bra som vanligt!


Känner ni igen tjejen? G/Georgina från "Gossip Girl"


En till tjej/kvinna man känner igen, från filmen "Djungel George", haha ;)


Och slutligen en bild på vackra killen själv. Bild från premiären av "17 Again", hur snygg?
...så vacker.


Nu väntar vi på IDOL 2009 :) - Ha en underbart trevlig fredagskväll!

17 Again

      DATUM: 2009-09-18 TID: 16:41:43
Nu ska jag kolla på en film jag längtat efter att få se, har hört att den ska vara supermysig! Ni får höra/läsa vad jag tyckte om den senare ikväll :)



Deichmann

      DATUM: 2009-09-18 TID: 16:37:52
Där hittar man riktigt snygga skor ska jag berätta för er! Dessutom är det otroligt bra priser, de mesta går inte över 400kr, jättebra! Butiken finns i Forum i Nacka, finns säkert någon annanstans också men det är tyvärr den enda jag vet om.

Själv fastnade jag för dessa stövlar med klack, tuffa - 349kr ;


Hemma och myser

      DATUM: 2009-09-18 TID: 12:20:24

Kunde knappt röra min hand imorse...för er som inte visste det så är mina leder jätteknasiga och nu senaste tre dagarna har min handled värkt och knakat och massor, haha. Så idag bestämde jag mig för att vara hemma och bara ta det lugnt! :)

Kan bara skriva om jag håller handleden stilla så detta inlägg tog ju 10 minuter, kära någon, haha.


Springer runt här i myskläder och är osminkad, helt underbart!


Det finns ingen...

      DATUM: 2009-09-17 TID: 22:41:00

...som kan sitta still på en stol, blunda nästan hela tiden och ändå vara så otroligt bra, passionerad och förmedla en känsla som vår allas Michael Jackson. Kan fortfarande inte förstå att han faktiskt är borta, gone...

Tänker inte säga var...han är fantastisk!


Nu blir det sängen :), godnatt!

Puss på er!


Blir lycklig av the old music

      DATUM: 2009-09-17 TID: 21:48:40

Kolla bara på denna underbara video;

Från filmen Singing In The Rain - som jag älskar!


Lindex

      DATUM: 2009-09-17 TID: 18:54:15
Hittade denna snygga tröja på LINDEX;


149kr



Denna är lite "rockig", så den skulle jag nog ha med dessa jeans (fast skulle vilja ha de liiiite mörkare då);


499kr

Skitsnyggt om ni frågar mig! Passar både med ankelboots och sneakers - perfekt!


Ellen DeGeneres

      DATUM: 2009-09-17 TID: 13:06:34

Kom hem för en stund sen och sitter nu och kollar på "The Ellen DeGeneres Show". Det är en utav de få talkshowerna jag står ut med. Jag verkligen älskar Ellen och hennes knäppa personlighet, hennes knäppa idéer och allt som har med hennes show att göra. Hon är så fri på något sätt, otroligt skön humor och så det viktigaste - hon stödjer cancerfonden jättemycket! Tycker det är väldigt härligt att hon uppmärksammar det så mycket som hon gör :).

Brukar ni kolla på det? Vad tycker ni i så fall?



TH

      DATUM: 2009-09-16 TID: 23:19:59

Bara för att de är så äckligt bra och albumet är nära...*happy*
Nu kan du göra en egen widget.



Good night!

      DATUM: 2009-09-16 TID: 23:08:09

Jättekass uppdatering idag, ber om ursäkt. Haft en myskväll framför TV;n med min kära mor :). Nu är det absolut dags för sängen. Upp tidigt imorgon, men det är en kort dag, slutar klockan 11:45, åh vad skönt.

Sov gott sweeties!

Otroligt snygg tröja från Nelly.com


Melba.se

      DATUM: 2009-09-16 TID: 18:52:23

Skitsnygga skor från Melba.se - 529kr



Hej!

      DATUM: 2009-09-16 TID: 17:45:34

Har ni haft en bra dag? - Själv var min dag trevlig! Jag kom till skolan, hade ingen Engelska C, så jag fick vänta ca tre timmar på att Religion A skulle börja, sen slutade jag, haha...blev lite sur först, men äh, det är sånt som händer ibland. Hade massa trevliga vänner jag satt ner och pratade massa film om med, så det var en väldigt mysig dag trots missödet ;).

Nu ska mamma skämma bort mig! Vi har varit och köpt krabba (!) som vi ska äta nu. Jag älskar verkligen krabba, det är så otroligt gott, saftas i munnen så fort jag nämner det, haha. Till det blir det baguette och Aioli, mums!

Har inte lust att vara seriös idag :)



THIS IS IT!

      DATUM: 2009-09-16 TID: 00:00:00

Den 28 Oktober har filmen om MJ premiär...om hans sista tid i livet och hans förberedelser och träning inför den kommande comebacken han aldrig fick chans att avsluta...eller påbörja för den delen. Jag ska inte skriva mer, för jag blir så känslomässigt överflödig när jag skriver om MJ. Han var...och är...och förblir bäst!

Jag ska i alla fall gå och se denna på bio på premiärdagen! klart. Någon mer än jag som ska gå? Dum fråga egentligen, men ändå, vill veta :).


Jag tror den är riktigt, riktigt bra!


Kan inte lugna ner mig!

      DATUM: 2009-09-15 TID: 23:02:01
Känner mig stressad i hela kroppen, jag antar det är för att jag druckit för mycket te! ...hmm :P.

Ska bara testa en sak med detta inlägg, så ni behöver inte bry er om mig! (testar sån där signering på inläggen, någon som kan fixa en snygg sån? ...för jag använder liksom paint, inte så snyggt direkt, haha ;P)

Puss!

♥ You're beautiful ♥

      DATUM: 2009-09-15 TID: 22:37:39



Jag ska krypa till sängs nu jag! . Är så trött! Har jätteont i foten så jag ska nog ta en eller två Ipren och så får jag hoppas på lite bättre sömn inatt. Sweet dreams och tack för kommentarerna, jättekul

Vi hörs imorgon, då är det skola för mig så om jag inte hinner blogga innan jag sticker så hörs vi runt klockan 15.

Jättesnygg kjol från Nelly, 595kr.







Paljetter kan bli (alldeles) för mycket!

      DATUM: 2009-09-15 TID: 19:10:17
Jag läste i någon modeblogg att "paljetter kan det aldrig bli för mycket av eftersom det är så rätt i höst"...*imiterar tonen från programmet Jeopardy som spelas när man svarat fel* - jag tycker definitivt att det kan bli för mycket paljetter, this is way to much if you ask me;

Vad säger ni?

Armband

      DATUM: 2009-09-15 TID: 16:31:45

Sämst bilder (webcam), tar bättre bilder på dem senare, men här är de sålänge;





Blev mest nöjd med de första :)
Enkelt, men ändå snyggt!


Shoes

      DATUM: 2009-09-15 TID: 15:24:25

Som sagt, jag har lite kärlek till skor. Och även om jag inte har råd, älskar jag att kolla runt på skor i olika former, färger, sort och ja, ni vet ;).

Dessa fastnade jag extra mycket för;


Älskar dragkedjorna på sidorna, piffar upp skorna riktigt mycket!


Tuesday morning

      DATUM: 2009-09-15 TID: 11:50:09
Hej på er allihopa! Allt väl med er?

Själv har jag jätteont i foten idag (japp, hoppar fortfarande på kryckor) men jag är ledig idag så det gör inte så mycket. Hade tänkt att göra något vettigt idag, ska försöka lyssna och lära mig en Evert Taube låt bland annat...har mycket läxor men kommer inte ihåg vad och i vilka ämnen, har nog aldrig haft så dålig koll på läxor som jag har nu! Haha. 

En fråga till er;




Kram Kram! :)


Ibland blir man nöjd!

      DATUM: 2009-09-15 TID: 00:44:38
Tog detta foto för inte så länge sen, blev riktigt nöjd med det! Även om motivet bara är vanliga (men ack så vackra!) rosor;



Godnatt! :)


Foto

      DATUM: 2009-09-15 TID: 00:34:50
Tog denna för ett par veckor sen när vi hade photoshoot vid havet :)


Mysdag med mamma

      DATUM: 2009-09-14 TID: 22:30:51

Därav dålig uppdatering. Vi har ätit thai till lunch, pastasallad med räkor och saffransdressing till middag och suttit och pysslat med att göra armband och halsband, det är faktiskt riktigt roligt! :). Ni ska få se dom sen, i promise!

Vad har ni gjort idag då? Hoppas ni har haft en fin dag!
Verkligen ledsen att jag gjort så dåligt ifrån mig idag på bloggfronten, men så kan det bli ibland. Kände att eftersom mamma för en gångs skull var ledig samtidigt som mig så ville jag vara med henne idag. Och det är faktiskt så, familjen går före bloggen.

Jag saknar dig baby boo. Gammal bild...att det gått 1½ år sedan vi tog denna, fattar du det? ;O


I'm up!

      DATUM: 2009-09-14 TID: 11:47:16
Kollade inte på VMA igår kväll, jag var bara för trött! Spelade in det, men 30 minuter för kort...skit också. Men det kommer repriser :). Kollade ni?

En bild från förra årets VMA - snygga gänget! :)


Ska åka iväg och äta lunch med mor min nu :), är jättehungrig!!!
Måste vara hemma till tre, för då ska några komma hit och hämta ett skåp vi säljer.
Kramar på er!


Vill bara skriva av mig lite...

      DATUM: 2009-09-13 TID: 22:33:13
...SAKNAR DIG MIN ÄLSKLING! Och det har bara gått en dag. Jag älskar dig, and you know it! :)


"Baby, baby! Why can't we just be together, ii-yay-yay-yay"...drama ;). Så, nu har jag fått skriva av mig lite! :)


I väntan på VMA...kanske

      DATUM: 2009-09-13 TID: 22:19:40
Sitter här och kollar på lite olika klipp på Youtube varvat med olika bilder från Google :). Chattar med min älskling (bästa vän som är i England nu!). Ska försöka uppdatera en gång till innan jag går och lägger mig, men är jättetrött, så det kan bli så att jag somnar! Kan ju behöva det om jag ska kolla på VMA inatt ;). Men det slutar nog med att jag spelar in det istället!

Kolla in denna snygging;

Den blicken alltså. Ni som inte vet, det är Jacob från den omtalade TWILIGHT - filmen (och böckerna såklart)
Puss på er!
Tack för alla fina kommentarer, ni är guld värda! :)

The Beatles

      DATUM: 2009-09-13 TID: 17:36:49
Sitter här och njuter av riktigt, riktigt bra musik! Just nu är det Something som spelas. Jag älskar Beatles och anser att de är musiken själv på något sätt. Deras låtar, får rysningar i hela kroppen när jag lyssnar på exempelvis Here Comes The Sun. Och jag känner glädje i hela kroppen när jag lyssnar på Twist And Shout. Det finns så otroligt, oändligt många låtar av Beatles som man bara känner lycka när man hör - för de är så bra!
Help! är en utav mina favoritvideor, inte bara i Beatles-kategorin, utan det är en all time favourite av alla videos som finns - jag blir så lycklig när jag lyssnar på den;
Help! (låten är bra)

Nu ska jag hälla upp ett glas vatten och äta lite morot, i väntan på säsongspremiären av One Tree Hill! 18:05 börjar det, som jag längtat! :)
Pussar

BSB's nya platta!

      DATUM: 2009-09-13 TID: 14:31:37

Den 7 Oktober släpps This Is Us. Med bland annat den nysläppta singeln "Straight Through My Heart";



Kan ju inte vara annat än exalterad! Jag har älskat BSB sen jag var pytteliten, och aldrig släppt dom på något sätt, kommer alltid att gilla dom. Och självklart ska jag på deras konsert - för fjärde gången - har varit på varenda konsert de haft här i Sthlm ;).

Deras nya album ser ut såhär;

Klicka på bilden för att boka albumet!


Åh, ännu ytterligare ett nytt album att längta efter!

090913

      DATUM: 2009-09-13 TID: 14:19:15


Nu går det äntligen att blogga! Har suttit hela dagen och försökt, har som tur är kunnat svara på kommentarer, men inte kunnat skriva ett inlägg - störande! Men nu är jag här! :).

Jag har inte hunnit göra så mycket idag, förutom att försöka få blogg.se att fungera ordentligt. Om ca en timme ska jag till syster och äta, ska bli jättemysigt. Vad har ni planerat idag?

 

 


Kollade runt på Nelly. Älskar deras kläder, synd bara att ekonomin är sämst...men man kan ju kolla! Vad tycker ni om denna outift;


Svar på fråga/frågor!

      DATUM: 2009-09-12 TID: 23:55:11
Har fått lite kommentarer där folk undrar om jag är helsvensk eller om jag har lite ursprung från Grekland eller Spanien. Jag är smickrad, eftersom att jag tycker greker och spanjorer är übervackra - men jag är faktiskt helt svensk, till 100%. Det är ganska roligt att ni påpekar det, för jag får ofta den frågan om jag är helsvensk eller inte, haha ;). Men nu vet ni som undrar, jag är helt och hållet svensk!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen! (glöm inte bort att ni kan rösta på mig -- om ni tycker jag är värd det -- i "veckans blogg" - tävling där jag är nominerad! Klicka på bilden till vänster i menyn eller HÄR) Är det någon som redan nu vet att de tänker rösta? Vore kul att veta vilka ni är :)








Kändisdjungeln...

      DATUM: 2009-09-12 TID: 20:43:55
Sitter och slänger en blick då och då på TV;n - Det nya programmet "Kändis Djungeln" går på Tv4 just nu. Jag vet faktiskt inte vad jag tycker om det. Trodde att det skulle vara skitbra, lite a la Robinson, men icke. Vad tycker ni? Är det något ni följer? Jag kan inte säga att jag tycker det är bra, tycker nästan det är fjantigt, men det är ju bara vad jag tycker :).


Fokuserad...


Jag älskar bio!

      DATUM: 2009-09-12 TID: 18:58:08



I'm home
! Häftigt det var med 3D, riktigt ballt! Om det kommer någon ny skräckis som går att se i 3D, ska jag nog göra det - om jag vågar! Haha.



Jag tyckte den var riktigt mysig, jättesöt och jätterolig! Jag fick mig, som jag hade hoppats på, många skratt. Den var lite läskig emellanåt för de små barnen, men det var skräckblandad förtjusning. Kändes lite som att man satt på Cosmonova. Jag kanske var mer exalterad än barnen? ...hehe ;). Kortfattat; En jättebra, mysig film som barnen (och vuxna, haha!) älskar :).



Minus - ibland kändes humorn framtvingad/påtvingad och sen var det dyyyrt! 125kr för en biljett...inte okej, faktiskt! Men den var ju bra i alla fall :)


Nu går det att rösta på mig!

      DATUM: 2009-09-12 TID: 12:56:34

Nu är veckans blogg - tävlingen igång! Om ni vill får ni jättegärna rösta på mig, skulle bli väldigt tacksam :). Vill inte tvinga någon, och tänker inte gå till alla bloggar jag kan och skriva vädjande kommentarer att "snälla rösta på mig", men nu är ni i alla fall informerade om att ni kan rösta på mig :).


Börjar bli mer och mer intresserad av skor, har nu hittat några som jag fastnade för

 



Nu ska jag göra mig iordning för bion!
Önskar er läsare en jättetrevlig kväll, så hörs vi senare.


God"morgon"!

      DATUM: 2009-09-12 TID: 12:26:04

Jag gick upp tidigt imorse, men hann inte blogga då :(! Jag åkte till Arlanda med min kompis (läs; bästa vän!) som ska åka till England, i tre hela månader. Det var otroligt tufft att säga hejdå till henne och jag kan medge att jag fällde några (okej då, många) tårar. Men vi ska maila, brevväxla, ringas, smsas och så, så det blir nog bra.(Hör du det älskling? Glöm inte bort mig nu!)

Har ni sovit gott inatt? Själv sov jag som en prinsessa, riktigt bra! Även om jag vaknade några gånger för att min fot värkte, men over all sov jag väldigt gott. Somnade och vaknade med musik i öronen. Sover ni också bättre med musik i öronen eller är det jag som är lite konstig? ;)

Jag ska på bio i eftermiddag, bra att komma på andra tankar! Ska gå med min syster, hennes man och mina systerdöttrar på G-Force, den ska tydligen vara väldigt rolig, så jag hoppas på många skratt. Ska för första gången se en film i 3D (förmodligen, inte helt bestämt än), lite häftigt.



Har någon sett den?


Nu ska jag svara på lite kommentarer, vi hörs senare :)
Har jag sagt att ni är jättefina?


Godnatt!

      DATUM: 2009-09-11 TID: 23:55:04
Jag är så trött att ögonen går i kors, så jag tänkte bara önska mina läsare en god natts sömn! Jag ska upp tidigt imorgon och följa med en kompis till Arlanda (hon ska vara borta i tre månader...usch) och sen åker jag nog hem igen och deppar lite, haha ;). 

Tack för alla kommentarer idag, ni är bäst! Tack. 
Sov så gott så hörs vi imorgon :), puss!  


Lilla jag?

      DATUM: 2009-09-11 TID: 22:27:29


Jag är finalist i en "veckans blogg"-tävling, kan inte riktigt förstå det, men det är sant! Tävlingsinlägget (där man kan rösta) läggs upp på DENNA blogg tidigt imorgon och jag tänker inte tvinga någon att rösta, men vill ni göra det är jag så tacksam, eftersom jag inte någonsin blivit nominerad till något förut.

Hoppas att er fredagskväll varit mysig och att ni haft trevligt! Jag har själv ätit jättegod mat (kycklingröra med pasta, som mamma gjort helt själv och även kommit på själv! Hon är allt bra min mamma.)

Nu ska vi kolla på Idol, vi spelade in det eftersom vi åt under tiden det gick.
Jag önskar er fina läsare en fortsatt trevlig helg!

Massor av kramar till er från mig!

Jag flippar också ur ibland...eller ganska ofta ;)


Hemma igen!

      DATUM: 2009-09-11 TID: 19:58:11
Möttes av ett väldigt trevligt brev idag. Öppnade ett stort kuvert där det låg ett diplom - jag har numera nannycertifikat! Hur glad jag blev? Jätteglad, eftersom det var ett prov man gjorde så var man såklart lite osäker och nervös, men nu har jag det, nu är jag officiellt en Nanny, haha.

Vad har ni för planer för kvällen? :)
Själv ska jag bara ta det lugnt, eftersom jag hoppar på kryckor ;). Om en stund blir det middag med familjen, syrran, min svåger och deras barn (ja jag är moster! :D) kommer hit och käkar också, jättemysigt.




2007 - Då kom jag vidare till juryn, sen tog det stopp (var bara 16 år då och helt oskolad, så det var bra att jag inte kom vidare!)
2008 - Blev sjuk på morgonen och hade feber och skit, kom inte vidare då, gjorde skitdåligt ifrån mig!
2009 - Blev jättesjuk (ja, igen, hur otur kan man få ha?), de fick ta in sjukvårdare och grejjer för att jag kunde knappt stå, vätskebrist och lågt blodtryck blev domen.


New Moon

      DATUM: 2009-09-11 TID: 14:17:18

Jag såg en trailer på en tjejs blogg för någon stund sen, vilket väckte min längtan efter Twilight 2, med andra ord NEW MOON. Det är jättelång tid tills den har premiär och I can't wait! Verkar som att Bella och Jacob ska påbörja någon fling eller något, vet inte riktigt om jag gillar det...hmm.




Jag måste nog välja Edward...även om Jacob är drop dead georgeous ;)





Nu ska jag iväg, ska följa med mina tjejer (systerdöttrar) på ridskola :)
Pussar!


090911

      DATUM: 2009-09-11 TID: 10:08:00

Godmorgon bloggen och fina bloggläsare!

Idag är det den 11 September. Åtta år sedan USA blev utsatta för en terrorattack ingen i världen någonsin glömmer, då tvillingtornen rasade. Det är helt sjukt vad tiden går!




Själv har jag alltid varit rädd för att flyga, så jag flyger inte. Men någon dag (nästa år förmodligen) ska jag åka till Tyskland för att se Tokio Hotel Live! Så om mamma och pappa inte följer med då så tar jag flyget, annars blir det bil :).

Nu blir det frukost!
Pussar i massor till er.

 

 




Besöksrekord igen + frågestund!

      DATUM: 2009-09-10 TID: 23:30:37
Vad är detta för skojj? Är det något skämt, har lilla jag nästan 100 besökare? 97 stycken unika besökare närmare bestämt och 200 sidvisningar. Ni anar inte hur kul jag tycker detta är! Jag blir så glad för varje besökare som jag får och som stannar. Vad jag fattar är det i alla fall ett par utav er som gillar min blogg, på riktigt. Ni är så söta! Puss på er!

Jag tänkte faktiskt prova en sak - ha en frågestund! Förmodligen inte så många som kommer ställa frågor, för min blogg är ju så pytteliten, men jag provar! Fråga det ni undrar så svarar jag imorgon efter skolan!


Så fundera nu ;)


NU stänger jag av datorn. SOV GOTT MINA FINA LÄSARE!


Dagens

      DATUM: 2009-09-10 TID: 23:11:21


T-shirt
Jeans
Simple as that - the way I like it!



Nu är det dags för lite sömn, kanske en kopp te innan, who knows? ;)


Jag tror jag vet vad felet är...

      DATUM: 2009-09-10 TID: 22:41:13

Jag tror det är min webbläsare på min stationära dator som är felet och anledningen till att jag inte kan ladda upp bilder! För nu går det ju hur bra som helst när jag sitter vid mammas bärbara, konstigt. Men det är ju toppen, då kan jag ju ladda upp i alla fall de bilder jag tog nu ikväll (tyvärr inte så många - koncentrerade mig på att gå med kryckorna ;)).

Sötnosen! =)

Hur inbjudande ser det inte ut? :)






Försökte fota ett sånt där coolt foto...jag tror jag misslyckades, haha ;)


Det var allt jag tog, tyvärr! Dagens klädsel kommer snart upp här på bloggen, om ni ens är intresserade av sånt? Let me know :).

Puss på er!


I'm back!

      DATUM: 2009-09-10 TID: 21:56:01

 

Först; TACK! för alla fina kommentarer, ni är fantastiska!



Hej underbara läsare!
Nu är jag hemma igen. Och självklart ska jag nu skriva om filmen "Inglorious Basterds", som jag lovade er :).

Även om jag tyckte filmen var riktigt bra, så ser jag den nog inte igen. Den var lite för brutal för min smak, och är man känslig för blod och lite annat sånt där så ska man inte gå och se den. Är man mindre känslig för sånt, så tycker jag absolut att den är sevärd! Jag förundras hur Quentin Tarantino kunnat växla så mellan allvar och humor som han gör och dessutom lyckas med det. Jag skrattade, jag ryckte till, jag utbrast "nej fy vad äckligt" några gånger men ändå så satt man och tyckte "hey, den är ju bra den här ju!".

Betyg: 4/5 (minus för att den var lite för brutal - men ack så bra skådespelare! Brad Pitt gör en sjukt bra roll, man känner knappt igen honom!).






Har ni haft en bra kväll? Vad har ni gjort? :)

The Cinema

      DATUM: 2009-09-10 TID: 15:51:04
Ska fixa mig lite nu, för om 30 minuter ska jag bege mig till bussen för att åka till Sickla. Ska som sagt se "Inglorious Basterds", och jag hoppas och tror att den ska vara väldigt bra. Är lite skeptiskt dock till att de gjort en skämtgrej om själva Hitler-situationen, men sålänge de inte driver med judar så blir det nog bra, för gör dom det, ja då går jag ut! Det ska ju vara en Anti-nazist film, så då hoppas jag på att det är så! :)
HÄR kan ni se trailern, om ni så vill.

Oj vad jag babblar! (förresten går det inte att ladda upp bilder, är det någon som har samma problem? :S) Jag hoppas att ni underbara läsare får en fantastisk kväll! Vi hörs igen senare.

Massor av kärlek från mig till er!

Ni är ju så fina allihopa!

      DATUM: 2009-09-10 TID: 14:23:52

Hade ju besöksrekord igår, 65 unika läsare, trodde jag. Innan klockan slagit om till 00.00 hade jag helt plöstligt 90 unika läsare och 150 sidvisningar! + massor utav härliga kommentarer. Jag blir så glad, så himla kul att få respons.

Kärlek till er alla, vilka är ni förresten och tänker ni stanna kvar? =)


10 September

      DATUM: 2009-09-10 TID: 14:17:17

Det går verkligen inte alla ladda upp bilder (har försökt i 25 minuter nu), så förlåt för ett kanske tråkigt inlägg!

Jag är hemma nu i alla fall! Hade bara en lektion, jätteskönt verkligen. Hur har er dag varit? :). Ska städa lite på mitt rum - mycket tvätt att vika - och sen klockan halv fem ska jag ta bussen till Sickla och möta upp bästa vännen för att gå på bio! Vi ska se Inglorious Bastards och det ska bli jättemysigt, tror det är en riktigt bra rulle. Ni får en recension när jag kommer hem, självklart. Då hoppas jag också att det går att ladda upp bilder så ni får dagens outfit + bilder från min dag.

Nu blev det väldigt mycket text, gillar inte det. Bilder ska det vara! Haha.
Puss på er fina!


Fattar inte varför det alltid går att ladda upp bilder från arkivet, men inte nya?


God morgon och Barack Obama!

      DATUM: 2009-09-10 TID: 08:44:15



Själv har jag sovit sådär, men äh - det är ju snart fredag så det går ingen nöd på mig! ;). Jag är inte intresserad av politik, men tittade på nyheterna här nu på morgonen och såg Barack Obama's "konferens" om sjukförsäkringar. Jag tycker det är otroligt bra att han fokuserar på att även om de är en stor nation, och "en rik nation" som han sa, så är de ändå massa miljoner (kommer inte ihåg den exakta siffran - tror dock det var mer än hälften av USA;s befolkning...) som inte har någon sjukförsäkring pga att de inte har råd, eller blir av med den - och Obama tycker att det ska ändras på. Det är ett steg mot ett bättre samhälle, tycker jag i alla fall!

Håller ni inte med?


Bild lånad härifrån - ej från mötet idag.


 

Nu måste jag hoppa in i duschen, ska för sjutton ta bussen om ca en timme och jag har inte ens börjat med någonting - Jikes, haha! 

 

Tävlingar är alltid trevligt, gratis är gott som man brukar säga ;)

      DATUM: 2009-09-10 TID: 00:10:08



Klicka här för att komma till tävlingen!
Jag tänker i alla fall vara med :), har alltid velat ha en namnbricka! Låter lite fjantigt kanske, men jag tycker sånt är fint :), och det kan piffa upp en outfit när man kanske tycker att ett "vanligt" linne är lite för boring!


Sovdags!

      DATUM: 2009-09-09 TID: 22:18:47


 

Har förresten besöksrekord idag - 65 unika besökare och 110 sidvisningar. Jätteroligt verkligen!  :D
Välkomna! Och hoppas ni vill stanna kvar :)




Några jag gillar från kvällens Idol 2009 :)

      DATUM: 2009-09-09 TID: 22:01:46

Men innan, undrar jag;

















Nytaget foto :)

      DATUM: 2009-09-09 TID: 21:10:06

Blev riktigt nöjd med detta foto faktiskt! :)



Lite dålig upplösning, men äh :)


Det finns en gräns!

      DATUM: 2009-09-09 TID: 20:08:26

Hittade detta inne på bloglovin's hemsida;

Det finns anti-team för allt nu för tiden - och jag förstår verkligen inte poängen! Att avundsjuka ligger bakom är ju väldigt vanligt, och visst kan jag vara avundsjuk (eller kanske inte avundsjuk, mera att jag skulle vilja vara i deras situation men jag unnar dem att det går bra för dem!) men inte går jag och startar massa anti-team mot allt jag inte gillar? Jag förstår inte att folk lägger ner energi på att skriva om sånt de inte gillar - detta måste ju endast vara avundsjuka, eller så har man ett allvarligt problem, som man måste ta itu med! Och dessutom, vad är det för människor som faktiskt prenumerar på denna blogg? Vart är världen på väg?

Låt "blondinbella" vara, låt Kenza vara, låt Håkan Hellström-fans vara, låt Tokio Hotel-fans vara, låt glasshatare vara. Det finns så mycket jag skulle kunna starta team om, men varför ödsla tid att skriva om sånt man inte tycker om, varför tracka ner på andra?

Märks det att jag blir irriterad på detta? Det blir jag också. Hatar när andra bara är ute efter att göra andra ledsna. Jag tycker det kan klassas som mobbing - och mobbing är inte (!!!!) okej.


Bloglovin' inlägg - ni behöver inte bry er om detta ^^

      DATUM: 2009-09-09 TID: 19:19:51

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1056840/emyx?claim=uucdw9e2dsv">Följ min blogg med bloglovin</a>


Idol 2009, äventyret fortsätter ikväll...

      DATUM: 2009-09-09 TID: 16:43:48

Eftersom det är VM-match ikväll, så börjar det klockan NIO, inte åtta :)




Jag kom just på;

      DATUM: 2009-09-09 TID: 16:33:48

09-09-09


En dag i skogen...

      DATUM: 2009-09-09 TID: 16:09:55

Jag satt på en filt med mina hundar och vilade foten, läste Twilight, lyssnade på Tokio Hotel varvat med The Script och Muse, drack kaffe och åt mörk choklad, medan mamma plockade blåbär! :). Kameran var ju självklart med, så jag försökte ta lite kort medan jag satt där och tyckte synd om mig själv, haha ;).















Mysig dag var det :). Nu ska jag nog sätta igång och ha ett filmrace! Får se vad det blir.
Pussar


Hemma

      DATUM: 2009-09-09 TID: 11:20:03

Blev hemma från skolan idag, kände att jag måste vila foten lite och bara ta det lugnt! Sitter just nu och läser lite intervjuer med Tokio Hotel och lite sånt. Ska snart äta "frukost" och sen kanske göra lite läxor, eller kolla på film....väljer nog det sistnämnda ;).

Ha en fin dag! :)

Bild från igår. (bildbrist)


Idol 2009

      DATUM: 2009-09-08 TID: 20:35:10

Sitter och kollar på Idol 2009 - och skrattar ihjäl mig. Det är så roligt när folk kommer in och sjunger jättefalskt (!) och tror att de sjunger så otroligt bra och har en attityd som säger "hej jag är bäst, jag kommer vinna".


Detta blir nog sista inlägget för idag! :) - godnatt säger jag!


Hoppar runt här ;)

      DATUM: 2009-09-08 TID: 19:12:26

Länk till Tokio Hotel-chatten som de hade på Aftonbladet i förmiddags; [LÄNK btw så är de så cute på bilden]


Hoppar runt här med mina kryckor - det är bara le och se glad ut! ;)
(här ser ni också vad jag har på mig idag)



Innan jag satte på låten "Automatisch"...ganska så seriös och tråkig.


Jag blir helt glad och lycklig för att inte tala om galen när jag lyssnar på Tokio Hotel! *hihi*
Finns det något band/artist som får er att känna så?





Okej då, mina bilder blir inte såhär endast när jag lyssnar på Tokio Hotel. 90% av mina bilder ser ut såhär, haha. Men men, det är så jag är, galen och...galen? ;)

Nu ska jag ställa klockan för Idol 2009 (äntligen? eller kanske ett hatprogram för vissa. Jag gillar det i alla fall :)), för jag ska åka och hämta pappa från jobbet :). Hoppas min fot och knäet inte mår alltför dåligt av det. Ooops! ;P.

Pussar och kramar på er så hörs vi senare!




Hur ska jag klara mig?

      DATUM: 2009-09-08 TID: 17:55:35

Situation; min "syster", med andra ord bästa vän åker, nu på lördag, till England...i tre månader (!!!). Alltså, jag kommer dö (okej inte dö, men nästan) av saknad. Jag hoppas innerligt att jag blir bombad med jobb hela veckorna igenom så att jag slipper tänka på det så jättemycket. För då skulle jag jobba med små barn och ha helt fullt upp med dom! Men ändå. Babe, jag kommer sakna dig som en tok...*buhu*. Följer i alla fall med till Arlanda på dagen så jag kan krama på henne jättemycket, kanske fälla en tår eller två, tre, kanske till och med fyra, haha. Vet inte, men vi har aldrig varit ifrån varandra så länge. Och bara veta att jag inte kan ringa och säga "jag kommer över om två minuter" (vi bor 20 meter från varandra :D), suger ju.


Jag kommer sakna dig. Be prepared to be bombed with emails, my friend ;)


Vad mycket lättare det skulle bli...

      DATUM: 2009-09-08 TID: 10:51:30
...om man inte hade något band eller någon artist som man absolut älskade. För mig är ju det Tokio Hotel. Att ha den här längtan att träffa någon person som man inte känner, alls. Men ändå så är det något jag inte skulle vilja vara utan - hur konstigt låter inte det? Jag kommer förmodligen aldrig få träffa (eller who am I kidding, jag kommer aldrig få göra det!), men ändå så finns den här passionen för deras musik, för dom, för det de står för. Jag bara älskar Tokio Hotel. Det är konstigt egentligen hur mycket man faktiskt kan älska någon/något, som man dessutom inte känner alls. Av det förstår man hur mycket musik betyder för människor, den binder oss samman på något sätt. Det är något vi alla har gemensamt! Fantastiskt! Oj, nu blev det kanske lite väl djupt här, ska ändå gå ut med hundarna, såklart med Tokio Hotel's ljuva rockmusik klingande i mina öron! :)


Önskar ni kunde läsa detta. Tack för att ni finns! Hoppas verkligen jag får se en konsert med er nästa år.


Klappat och klart!

      DATUM: 2009-09-08 TID: 09:33:49

Har precis bokat Humanoid albumet, åh jippi! Nu längtar jag ju ännu mer, men det är värt längtan, det vet jag! ;D. Köpte självklart Deluxe versionen!



Nog om det :) (förlåt för tjatet, men jag bara älskar Tokio Hotel, hihi ^^)

Ringde till läkaren idag, pga min fot och knäet. Ska försöka få honom att ge mig kryckor för att avlasta knäet, för det mår inge bra av att halta hela tiden. Och jag kan ju inte låta bli att gå runt för att jag har ont. Blev i alla fall hemma från Kultur- och idé historian, för jag orkar bara inte ><. Ska åka till skolan om ca två timmar, sen efter det blir det läkaren!

Nu måste jag göra mig iordning! Pussar! :*

 


Godnatt! :)

      DATUM: 2009-09-07 TID: 23:14:05
Nu ska jag göra mig iordning för sängen - är så trött (även om jag sov 3½ timme på eftermiddagen/kvällen). Mitt knä mår inte så bra nu heller, för jag har ju gått och haltat så länge nu att knäet har belastats helt galet, så idag kände jag av hur ont det gjorde. Få se om jag kanske behöver gå på kryckor några dagar, för att inte belasta det så mycket...nåja det löser sig :).

Shit. Vadå överseriös bild? ;)


Godnatt :)



Nytaget foto :)

      DATUM: 2009-09-07 TID: 22:57:18

Inget speciellt foto alls, men jag gillar det ändå! :)


Sovit i soffan, hur skönt som helst!

      DATUM: 2009-09-07 TID: 20:24:52

Jag sov ca 3½ timme. Jag vet inte vad det är, men jag är så otroligt trött. Sover nästan varje dag efter skolan. Hmm, får väl äta ännu mer grönsaker. Har ätit en hel paprika idag (mums!). Ska göra lite läxor nu, sen är det dags att göra sig iordning för sängen, är fortfarande jättetrött. Konstigt.

Sitter och diggar denna låt;

Klicka på bilden för att komma till låten :) - You Are Not Alone



Jag ska till skolan!

      DATUM: 2009-09-07 TID: 09:18:22
Om jag så ska tvinga mig själv! Jag piggar upp mig själv här med Tokio Hotel-låtar och haltar runt och försöker hitta saker jag behöver, haha ;). Det är alltid så för mig, hur lång tid man än har på sig slutar det ändå med att man stressar ihjäl sig (halvt i alla fall). Någon som känner igen sig?

Jag har tre lektioner i dag, så det är en rätt lugn dag :).
Har inte på mig något speciellt, bara leggings och en tee, så det behövs inte läggas upp. Inte nu i alla fall, för nu har jag sjukt bråttom, som vanligt! Måste ut med hundarna - prio 1.

Pussar!

Mår inte riktigt bra.

      DATUM: 2009-09-06 TID: 21:51:46
Något i min kropp säger åt mig att "vila människa, du mår inte bra", men det går ju inte, för man kommer efter så otroligt mycket. Imorgon är det dock bara svenska, engelska B och gehörs-och musiklära, men jag missar galet mycket om jag inte går. Får helt enkelt vara hemma på tisdag och vila upp mig i så fall, då har jag bara engelska C och kultur-och idéhistoria. Varför börjar jag alltid diskutera med mig själv i min blogg? Haha.

Ska faktiskt söka upp badrummet nu och borsta tänderna och så :).
Vi hörs imorgon!

Puss och Kram

Möt the cleaning lady ;)

      DATUM: 2009-09-06 TID: 18:33:42
Har städat mitt rum hur länge som helst och kommer ingenvart! (ändå har jag varit väldigt effektiv, det märker ni ju på mitt bloggande *buhu* ;)). Jag har i alla fall vikt kläderna så nu är det bara sånt där skittråkigt små-plockande kvar + dammsugning då. Ibland är det så otroligt tråkigt att städa, men det måste göras! Så skärpning på mig nu, tillbaka till städningen! :)

(ville egentligen bara säga att jag lever, haha ;))

Minnen

      DATUM: 2009-09-06 TID: 16:52:47
(Mår mycket bättre idag, men har fortfarande ont i magen - det går nog över till imorgon hoppas jag, för då är det skola som gäller! :))

Ibland så känns det som att hjärtat ska spricka, på riktigt. Det sitter ju i huvudet, men ändå. Saken gäller en privat sak, men nu har jag sagt A så då säger jag B också. Jag lyssnade i alla fall på musik nu medan jag städade mitt rum och då dyker en låt upp som jag spelade hela tiden när mitt ex gjorde slut (efter ca 1½ år). Hua, jag minns de där månaderna så väl, då man bara ville ge upp och jag orkade ingentingLåg bara i sängen, kändes som att allting stannade upp och jag bara skulle tyna bort av sorg. Vilken låt det är behöver ni inte veta. I alla fall. Efter den kommer en låt han skickade till mig när vi bråkat som heter "Why Do We Always Fight". Det är faktiskt jobbigt, och nu när jag hörde låtarna så kände jag bara hur alla minnena dök upp igen. Det kommer nog alltid att vara jobbigt, för han var min första kärlek, och den enda jag verkligen, verkligen älskat. Kärleken är tuff ibland (oftast?) men jag lever än i alla fall. Det trodde jag inte att jag skulle göra för mer än ett år sen när han avslutade det. 

Om nu mitt ex skulle läsa detta, ska han veta att jag är så otroligt glad att vi har kontakt fortfarande!

Oj, vad känslomässigt detta blev nu. Åter till städandet.

Ont i magen

      DATUM: 2009-09-05 TID: 22:57:07
Har haft ont i magen hela dagen och verkligen bara mått jättedåligt, så därav skitdålig uppdatering! Så kan det bli ibland. Är föhoppningsvis bättre imorgon så jag kan blogga bättre! :)

Nu blir det sängen :), pussar

Natt = sömn = glad Emma

      DATUM: 2009-09-04 TID: 23:58:16
Jag har suttit mer än en timme och kollat på Tokio Hotel's nya video. Jag tycker den är så häftig och låten är en utav mina favoriter, helt klart! Något negativt med den här videon är att nästan 0% fokus ligger på Gustaf (trummisen) och Gerorg (basisten)...faktiskt är Tom (gitarristen) väldigt lite med han också. Men i alla fall, det kanske är något de kommit överens om, så egentligen ska jag inte lägga mig i det...jag är bara glad att de finns :).

Mycket TH-snack i dag känner jag. Men det blir ju så, när ens idoler kommer med nytt material, blir man nykär och sådär fjantig igen. Och tro mig - jag känner mig som en riktig tönt, but I like it ;).

Nu ska jag få mig lite sömn i alla fall, det behöver jag! :)
Godnatt alla fina där ute, pussar och kramar!

Automatisch

I love it!

      DATUM: 2009-09-04 TID: 22:43:43
Tycker absolut att Gustaf och Georg syns alldeles för lite, men annars älskar jag den!


Den där känslan...

      DATUM: 2009-09-04 TID: 16:17:48
Att komma hem, innanför dörren och mötas av mina överlyckliga hundar och känna den här "home sweet home"-känslan, måste vara bland det bästa som finns!

Mötte upp min pappa på bussen, och där satt han med min barndomskopis Jimmy :), jättetrevligt!

Detta är vad jag har på mig idag, slappt och skönt :)


Långt, svart linne - gammalt
Tee (inte använt förut) - New Yorker
Leggings (nya) - Gina Tricot

Ska pallra mig iväg...*uuugh*

      DATUM: 2009-09-04 TID: 11:42:14

Mår ganska pyton fortfarande, men jag måste iväg till skolan på projektarbetet...inte för att jag har någon aning om vad jag ska göra (och jag antar att jag är den enda som inte bestämt mig än...illa :().

Har lagt på mig mycket smink för jag såg likblek ut idag. Usch.
Jag tycker jag ser sjuk ut...ser vilse ut, haha ;)


Fredag!

      DATUM: 2009-09-04 TID: 08:43:43
Hej på er :).

Jag hade precis duschat samt tvättat håret och busat lite med vovvarna när jag fick en illamåendeattack (jag mår så otroligt illa att jag får panik! Händer ganska ofta, har haft problem med det sen jag var liten). Så vad ska jag nu göra med skolan? ...Jag kan knappt koncentrera mig på att skriva detta blogginlägg...hur ska jag då kunna stå på scen och sjunga? Näe, jag får nog ringa och säga att jag är sjuk och sen försöka att gå på projekt-lektionen, jättesynd eftersom jag var sjuk förra veckan på ensemble-lektionen. Jaja, kan inte styra över dessa illamåendeattack - men får fortfarande dåligt samvete.

Pussar

Nu är jag för trött i hjärnan för att tänka

      DATUM: 2009-09-03 TID: 22:41:15

Har tänkt på Tokio Hotel hela dagen, haha. "tänk om, tänk om..." har jag gått runt och tänkt, varvat med "nej men skärp dig nu Emma, du kommer aldrig vinna". Tänk om? (haha nu börjar jag igen) ...ni kanske inte hänger med nu, men HÄR finns en tävling anordnad av Universal Music och Kenza där man kan tävla om en träff med älsklingarna Tokio Hotel! Det är knappt så man tror det är sant.

Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma om dessa snyggingar;



TH

Godnatt bloggen! :)


Kan knappt andas!

      DATUM: 2009-09-03 TID: 15:15:56

Shit. Shit! TOKIO HOTEL kommer hit och man kan vinna en träff med dom (!!). Jag läste Kenzas blogg och fick reda på det, alltså...hjälp. Klicka HÄR för att vara med och delta. Jag kan inte andas, haha. Tänk, den sekunden innan man får träffa dom, när de står några meter framför dom och man precis ska gå fram till sina idoler. Oboy, jag får inte in i mitt huvud att det någonsin skulle kunna hända. Har aldrig sett dom live så det finns inte på kartan att jag skulle få träffa dom. Och nu har jag faktiskt en chans!

Åh, jag hoppas, hoppas att jag får gå med Kenza. Kenza, jag, systemkameran och Tokio Hotel...oh dear! Haha :D. Och fatta Universal Music som gör detta möjligt, fast jag antar att Kenza har haft ganska mycket önskan om det, häftigt! :)




Älsklingarna. Bästa.
Bilden tillhör Tokio Hotels hemsida: länk

Va med ni också i denna fantastiska tävling!


MAT !!!

      DATUM: 2009-09-03 TID: 11:35:50

Kom hem från skolan för en halvtimme sen och är nu jättehungrig (jag åt ju frukost nyss liksom, haha). Ska äta kallops med blomkålsmos, åh det är så gott! Mamma är en riktig hejjare på att laga mat kan jag lova er! :)

MAT nästa, sen lite sömn kanske, ska på en fyra timmars lång kurs ikväll för att jag ska få nannycertifiering...nannycertifikat kanske det heter ;)


090903

      DATUM: 2009-09-03 TID: 08:30:52
Sovit riktigt uselt inatt, men är i alla fall uppe nu och ska gå på en lektion, det är den enda jag har idag så det känns ju rätt ovärt eftersom den är ca 40 minuter lång, men äh :). Kommer nog inte vara så många där förmodligen, så lite pluspoäng skadar ju inte ;). Det är ändå bara ARL och den lektionen brukar gå väldigt fort :). Ska åka om 45 minuter och jag är inte ens påklädd, som vanligt, haha ;).

Vi hörs när jag kommer hem! :)
Pussar

SYTYCD - sen sängen :)

      DATUM: 2009-09-02 TID: 22:23:15
Sitter med spänd förväntan på att vinnaren av So You Think You Can Dance ska avslöjas...tar ju ett tag till men i alla fall! Finaler är alltid så nervöst, även om det i fråga inte påverkar ens liv över huvud taget, konstigt det där, haha. Undrar om någon där ute sitter och tänker och funderar på exakt samma sak som jag nu? ...någonstans i världen, borde ju vara någon liten person på drygt 6 miljarder som tänker exakt som jag i denna stund...häftigt! Haha ;).

Nu märker jag att jag svamlar så det är dags att sluta skriva nu. Sov så jättegott! :)
Vi hörs imorgon, as usual!

Pussar och Kramar

Tröttmössa :)

      DATUM: 2009-09-02 TID: 18:06:55

Har sovit ett par timmar nu, jätteskönt!

Vaknade runt halv fem och kollade mobilen...kära någon...hade fem missade samtal, tre meddelanden och tre nya röstmeddelanden. Kan verkligen inte ha mobilen i jackfickan utan att det rings och smsas just då när man inte har den vid sig! Haha.

Ska nog faktiskt tvätta av mig sminket nu och lägga mig och slötitta på någon film (eftersom jag somnade förut, typiskt mig ;)). Ikväll är det SO YOU THINK YOU CAN DANCE :D, exellent kväll med andra ord. Jag vet inte vem jag vill ska vinna. Jeanine och Evan har varit mina favoriter från första programmet (eller när de hade audition då) men om man ska tänka tekniskt så ska ju absolut Brandon vinna, tycker om honom också. Bara inte Kayla vinner är jag nöjd...vet inte varför jag tycker så, men har aldrig "känt" hennes dans, på riktigt :). Har ni någon favorit?



Världens snyggaste tröja ;) - SSK (Södertälje Sport Klubb)


Besvikelse...

      DATUM: 2009-09-02 TID: 12:51:55
Jag hör inget om Tokio Hotel. Tydligen ska bara en stor bloggerska (ni vet säkert vem ;P) och en av hennes läsare få träffa dom. Jag blev skitledsen. Men detta måste väl betyda att jag kommer att få se dom nästa år? ...*hoppashoppashoppas*

Annars då...dagen har varit rätt lugn. Min nya sånglärare är helt fantastisk (!!!!!) och jag har ingen aning om vilka läxor vi har i alla ämnen, bra va? ;). Jaja. Fick sluta tidigt idag (11:20) för religionskunskapen var inställd! Blev inte direkt ledsen :). Gick och handlade mat och nu ska jag sätta mig och kolla på film tänkte jag, orkar inte plugga. Min hals gör ont, mitt huvud värker, min fot gör ont och jag är förkyld...då måste man väl kunna unna sig en film istället för läxor? :). Imorgon har jag en lektion, en 40-minuterlektion, jätteskön dag med andra ord!



Jag just nu - alldeles för allvarlig :P



TOKIO HOTEL TILL SVERIGE NÄSTA VECKA!

      DATUM: 2009-09-01 TID: 23:10:15

Oh shit. Jag kan inte andas liksom. Vet inte om det är så att det är signering eller vad det är. Skit samma. De kommer hit! Help! Jihoo! ÄNTLIGEN!

WOW...


Bästa. Älsklingar.


Dålig jag är!

      DATUM: 2009-09-01 TID: 16:22:54
Jag hann inte blogga i skolan och när jag kom hem åkte (haltade - stukade foten i lördags och gosh it hurts!) jag iväg till affären och storhandlade åt mamma och nu ska jag iväg till IKEA med min syster! :)

Be back later!