Öl och Broadchurch

      DATUM: 2013-08-22 TID: 22:18:58

Sitter och dricker "en kall en" och ska snart titta på den nya favoritserien "Broadchurch". GRYM serie i åtta delar som både jag och pojkvännen gillar :).


Vill att sommaren ska stanna för alltid, inte bara på mini-semester...

      DATUM: 2013-08-22 TID: 17:49:38


Esther

      DATUM: 2013-08-22 TID: 12:46:38

Har blivit med katt! ^^. Tyvärr under tråkiga omständigheter. Det är nämligen så att någon kastat henne i soporna och min systers kompis som jobbar som "sopgubbe" hade precis satt på kvarnen när han hörde något jama. Han tryckte på nödstopp knappen och kollade och där låg hon :(. En kattunge på ungefär 5 veckor... De tog hand om henne i 3 dygn, kollade att hon inte var chipad och kollade hennes allmäntillstånd hos veterinären. Allt såg bra ut. Men när de inte kunde ta hand om henne längre pga olika skäl så frågade de mig. Och jag sa självklart ja! Tänkte "hjälp hur ska detta gå med hundarna och allt" men jag skulle ju ändå bara ta hand om henne tills vi hittade ett nytt hem. Trodde jag. Kontaktade Tyra Sjöstedt som gärna ville ta henne. Men eftersom hon inte kunde ta henne förrän om 1,5 månad då så sa jag att jag inte visste om jag skulle klara av att ge bort henne (jag och mamma var ju liksom redan nerkärad i henne) så sa jag att vi skulle tänka på saken. Efter att vi haft henne i två veckor så kände både mamma och jag att vi ville behålla henne. Tanken av att lämna bort henne gjorde ont i magen! Och det funkade ju så bra med hundarna. Så nu har vi en kattunge hemma, som vi döpt till Esther! Hon är bedårande. Sjukt jobbig ibland men för det mesta underbar! ❤

Vi tror att hon antingen är en Norsk Skogkatt / Maine Coon eller någon annan blandning mellan dessa två. Någon av raserna har hon i sig i alla fall.

Kolla, våran tiger! ❤ :


Long time ago

      DATUM: 2013-08-22 TID: 01:28:43

Känner att jag ska börja blogga igen. Har saknat det faktiskt :). Mycket händer i livet (eller egentligen inte så mycket bara jobbiga saker) och det kan vara skönt att skriva av sig ibland!

Ska försöka hålla denna "comeback" nu också. Heja mig!