RMK - Rikard med K

      DATUM: 2012-04-25 TID: 18:36:44
Då och då dyker det upp talanger här i Sverige. För några år sedan, tror det var 2008 om jag inte minns fel, dök RMK upp i just ett program som hette Talang på Tv4. Jag har skrivit om honom några gånger (exempelvis HÄR år 2010). En sådan artist vars texter och melodier bara rycker med en och gör att man själv vill börja skriva musik!

Vill tipsa er om RMK (officiell hemsida HÄR) just för att hans musik tilltalar mig något otroligt mycket. Medryckande musik på alla sätt! Och hans texter är något utöver det vanliga :). Han släppte nu bara för några dagar sitt första album som ni kan lyssna på bland annat på Spotify (klicka HÄR för att lyssna) och även två singlar han jobbat med under en längre tid! En utav de ligger mig extra varmt om hjärtat då den låt han gjort egentligen är en gammal låt, som råkar vara en av mina favoriter, som han satt nytt liv i igen! Nämligen "du får göra som du vill" med Patrik Isaksson.

Folk kan tycka att folk som rappar förstör låten när de lägger in det i gamla ballader. Vissa förstår sig ju inte ens på rap. Men texten Rikard (RMK) skrivit till den här låten får mig att rysa och den är så sjukt ärlig! Lyssna själva antingen nedan eller på Spotify HÄR:




På länken kan ni lyssna på hans andra singel, som även den är grymt bra:

"Som jag vill"
RMK & Kompaniett – Som Jag Vill


Gillar ni det ni hör så finns det ett antal saker ni kan göra:

- Gå in HÄR och gilla hans facebook sida!
- Köp skivan på iTunes eller via Spotify!
- Checka hans YouTube sida och PRENUMERERA vettja! (för det gör jag!)
- Kolla officiella hemsidan HÄR!
och till sist:
- LYSSNA PÅ NYA ALBUMET (och även de gamla låtarna såklart) 

Psst...Snart kommer även en musikvideo. HÅLL UTKIK!

PEACE!


RMK!